Müziğin Yolculuğu 2.Bölüm (1995 Yılının En Hit 20 Parçası)

@Çiğdem- çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. :D

TOP 5

1-İzel - Hasretim ( Harika. Bugün bile popüler bir şarkı zaten) :hearteyes:
2-Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al
3-Çelik - Hercai
4-Mirkelam - Her Gece
5-Ebru Gündeş - Fırtınalar

sıralamasız olarak Aşkın Nur Yengi ,Ahmet Kaya ,Ferdi Tayfur,Rafet El Roman,Burak Kut,Ebru Gündeş ,Zeynep,Yıldız Tilbe,Sezen Aksu,Yeşim Salkım başarılı bulduklarım..listenin tamamı iyi aslında ama ilk olarak başarılı bulduklarım bunlar..

Ellerine sağlık @Çiğdem- şarkılara detaylıca bakmadan acaba 95 yılı zayıf mı kalmış diye düşündüm ama öyle olmadı, birbirinden güzel parçalar varmış. :D

En beğendiklerimi sıralayayım.

1) Çelik - Hercai (Muazzam bir slow hala dinlerim sık sık :))
2) İzel - Hasretim (Efsane bir şarkıyla kariyerini kurtarmış İzel :D)
3) Rafet El Roman - Seni Seviyorum (Bu şarkı tahmin ettiğimden eskiymiş :D)
4) Mirkelam - Her Gece (Bu şarkıyı da daha yeni sanıyordum :D)
5) Burak Kut - Yaşandı Bitti
6) Hakan Peker - Ateşini Yolla
7) Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
8) Yıldız Tilbe - Havalım
9) Ege - Delice Bir Sevda
10) Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al
11) Soner Arıca - Derbeder
12) Ahmet Kaya - Beni Vur
13) Ebru Gündeş - Fırtınalar
14) Akın - Rebeka
15) Sibel Alas - Adam
Bu sefer lalelerle kraliçeleri ayırmadım @Çiğdem- :) Ahmet kaya ya ayıp olur :)

Ahmet kaya - beni vur = 20 puan
Sezen aksu - onu alma beni al = 19 puan
MFÖ - Mazeretim var asabiyim = 18 Puan
Ferdi tayfur - yağmur çamur = 17 puan
Rafet el roman - Seni seviyorum = 16 puan
Yıldız tilbe - havalım = 15 puan
Sibel alaş - adam = 14 puan
İzel - Hasretim = 13 Puan
Yeşim salkım - Deli mavi = 12 puan
Aşkım nur yenge - Ay inanmıyorum = 11 Puan
Çelik - Hercai = 10 puan
Ege - Delice bir sevda = 9 puan
Soner karınca - Derbeder = 8 puan
Mirkelam - hergece = 7 puan
Hakan tekerlek - ateşli yollar = 6 puan
Zeynep - ahmedim = 5 puan
Hazal - elleyen yar olmaz olsun = 4 puan
Ebru gündeş - fırtınalar = 3 puan
Burak kut - yaşandı bitti = 2 puan
Akın - rebeka = 1 puan

benim seçimlerim cillop gibi özenerek seçtim :)
Aşkın Nur Yengi, Çelik ve Zeynep çok iyiler. Sezen Aksu da iyidir. Diğerlerini pek hatırlamam. :A Ya da isimleri aklıma gelmiyor.
çok teşekkürler arkadaşlar :bhr::bhr::bhr:

Yıldız Tilbeyi hatırlamaman büyük ayıp @denizz19 :F rakibin diyemi @xemrexxx yoksa tarkan yazdı diyemi @Bully :A:A:A

@destere ayyy atacana söylüyordun morukları tutuyorsun diye ama kendi sırandakı ilk 4 isme bir bak önce ahmet kaya , sezen aksu , mfö , ferdi tayfur :A:A:A

sıralamasız olarak Aşkın Nur Yengi ,Ahmet Kaya ,Ferdi Tayfur,Rafet El Roman,Burak Kut,Ebru Gündeş ,Zeynep,Yıldız Tilbe,Sezen Aksu,Yeşim Salkım başarılı bulduklarım..listenin tamamı iyi aslında ama ilk olarak başarılı bulduklarım bunlar..
@Çiğdem- çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. :D

TOP 5

1-İzel - Hasretim ( Harika. Bugün bile popüler bir şarkı zaten) :hearteyes:
2-Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al
3-Çelik - Hercai
4-Mirkelam - Her Gece
5-Ebru Gündeş - Fırtınalar
@turkuazz @Harunnn60 sizede çok teşekkürler beğenmenize sevindim:bhr::bhr::bhr:

@turkuazz mirkelamı eklememişsin yada bu şarkı pek özel değilmi senin için :F

@Harunnn60 aa evet izel tam kariyer defterini kapatırken ercan saatçi başta olmak üzere yıldız kenan doğulu falan kadını tekrar yukarıya çıkarmışlar şimdi o dostluğu bulamazsın baksana şimdi 2 cadoloz hande demet birbirini yiyor bir ozaman bir bu zamana bak:F

@Yiğitt :ppp::ppp::ppp:

Yıldız Tilbeyi hatırlamaman büyük ayıp @denizz19 :F rakibin diyemi @xemrexxx yoksa tarkan yazdı diyemi @Bully :A:A:A

@destere ayyy atacana söylüyordun morukları tutuyorsun diye ama kendi sırandakı ilk 4 isme bir bak önce ahmet kaya , sezen aksu , mfö , ferdi tayfur :A:A:A

@Harunnn60 aa evet izel tam kariyer defterini kapatırken ercan saatçi başta olmak üzere yıldız kenan doğulu falan kadını tekrar yukarıya çıkarmışlar şimdi o dostluğu bulamazsın baksana şimdi 2 cadoloz hande demet birbirini yiyor bir ozaman bir bu zamana bak:F

İşte gerçek arkadaşlık budur. :D Kadını tekrardan yukarıya taşımışlar. Şimdi senin dediğin gibi bütün şarkıcılar birbirininn kuyusunu kazıyor. :)

liste yapsam mirkelam listede olurdu tabiki:) ama başlıcalarını yazdım o kadar..yoksa liste şeklinde olsaydı baya kalabalık bir liste olabilirdi..aslında paylaşılanların tümü iyi..ama özellikle o listede aşkın nur yengi ay inanmıyorum çok iyi..

Şarkıların birçoğu eminim tanıdıktır ama ismen pek aklıma gelmiyor. :D

Rafet El Roman'ın ''Seni Seviyorum'' şarkısı çok güzeldir, hala ara sıra severek dinlediğim bir şarkıdır. :)

Çelik'in ''Hercai'' adlı şarkısı da çok güzeldir, hala en çok dinlenen eski şarkılar arasında.

Vee tabi Ahmet Kaya, benim en sevdiğim şarkılarından birisidir kendisi. Ne güzel eser be, sese bak. :T

Eline sağlık @Çiğdem- yine çok güzel olmuş. :bhr:

Rafet El Roman'ın ''Seni Seviyorum'' şarkısı çok güzeldir, hala ara sıra severek dinlediğim bir şarkıdır. :)

Çelik'in ''Hercai'' adlı şarkısı da çok güzeldir, hala en çok dinlenen eski şarkılar arasında.

Vee tabi Ahmet Kaya, benim en sevdiğim şarkılarından birisidir kendisi. Ne güzel eser be, sese bak. :T

Eline sağlık @Çiğdem- yine çok güzel olmuş. :bhr:
Mustime şarkı yapabiliyormu diyordun adam şarkısını görmüşsündür umarım videoyu indirirken ergenlerin yorumunu gördüm tatlı intikamdan gelenler diye ordada çalmış galiba ergenler hemen gelip video konusunu mahfetmişler :F:F:F

Mustime şarkı yapabiliyormu diyordun adam şarkısını görmüşsündür umarım videoyu indirirken ergenlerin yorumunu gördüm tatlı intikamdan gelenler diye ordada çalmış galiba ergenler hemen gelip video konusunu mahfetmişler :F:F:F
Ne diyon kız, Musti ne alaka şimdi? :F

Okumuyorum valla da Musti'nin şarkısı yokki o ne alaka? :(
mustide böyle şarkılar yazabiliyormu demiştin murat boz konusunda bende yazıyor ama tarzına uymadığı için başkasına veriyor müziğin yolculuğunda görürsün demiştim adam şarkısı mustafa sandal şarkısıdır alakası o işte adamın yazdığı en iyi şarkılardan birisi ilk 3 girer bence :F ayrıca sibel alaşın yapımcısıda musti müzik direktörü ve prodüktörlüğünüde yapan musti sibeli biz sunduk yanı piyasaya :Z:Z:Z

mustide böyle şarkılar yazabiliyormu demiştin murat boz konusunda bende yazıyor ama tarzına uymadığı için başkasına veriyor müziğin yolculuğunda görürsün demiştim adam şarkısı mustafa sandal şarkısıdır alakası o işte adamın yazdığı en iyi şarkılardan birisi ilk 3 girer bence :F ayrıca sibel alaşın yapımcısıda musti müzik direktörü ve prodüktörlüğünüde yapan musti sibeli biz sunduk yanı piyasaya :Z:Z:Z
Pek beğenmemiştim onu zaten, arkasında Mustinin olduğunu tahmin etmeliydim. :A