Müziğin Yolculuğu 2.Bölüm (1995 Yılının En Hit 20 Parçası)

ebruda kadın sesi çıkmıyor boru gibi ses var kadında:) kadın kadın gibi ince ve narin sese sahip olmalı erkekde erkek sesine sahip olmalı karışık olunca işler değişiyor :)

şarkıyı izlerken altyapıyı keşfedemedimki? sadece karşımda burak kut topaç gibi duruyor :)
Ben sevmiyorum zaten. :F Seside tuhaf dediğin gibi. :F

burak kutun en sevdiğim şarkısıdır benimle oynamadan bile daha çok severim zaten türk şarkıcılara amerikan yolunuda gösteren burak bu şarkılarıydı :F:F:F
inanaılmaz bir havası var şarkının :Z:Z:Z
Aynen benim de öyle. :D

ebruda kadın sesi çıkmıyor boru gibi ses var kadında:) kadın kadın gibi ince ve narin sese sahip olmalı erkekde erkek sesine sahip olmalı karışık olunca işler değişiyor :)

şarkıyı izlerken altyapıyı keşfedemedimki? sadece karşımda burak kut topaç gibi duruyor :)
Şarkıyı izlemeyeceksin dinleyeceksin işte hep orada yapıyorsun hatayı. :):)

Laa dinlemedim ne yapayım. :D 1995 yılı diyor ben o zamanlar 3 yaşındaydım Ferdi Tayfurla ne işim olur. :F
deniz aklıma gelmişken bu eski tarihli şarkılardan birini örnek vereyim :) şu aşağıdaki şarkı mesela 1930 lara ait şimdi dinliyorum ve şarkı harika .. yani kaliteli olan şeyler zamana direniyor :) bundan 20 yıl sonrada zevkle dinleyeni çıkacaktır :)
bu şarkının birde hikayesi var tabi ikinci dünya savaşında alman cephesinde bu şarkı çalmaya başlayınca her iki taraf çatışmaya son verip şarkıyı dinler sigaralarını tüttürürlermiş :))
ne kadar zeki biriyim la :)sen bunları bilmiyordun dimi cahill ? :) neyse şarkıya bir bak marlene detrich ablamız neler yapmış zamanında :)

deniz aklıma gelmişken bu eski tarihli şarkılardan birini örnek vereyim :) şu aşağıdaki şarkı mesela 1930 lara ait şimdi dinliyorum ve şarkı harika .. yani kaliteli olan şeyler zamana direniyor :) bundan 20 yıl sonrada zevkle dinleyeni çıkacaktır :)
bu şarkının birde hikayesi var tabi ikinci dünya savaşında alman cephesinde bu şarkı çalmaya başlayınca her iki taraf çatışmaya son verip şarkıyı dinler sigaralarını tüttürürlermiş :))
ne kadar zeki biriyim la :)sen bunları bilmiyordun dimi cahill ? :) neyse şarkıya bir bak marlene detrich ablamız neler yapmış zamanında :)
Şuan işlerim var daha sonra inşallah. :A

Sonunuz o klip gibi olmasında. :(
klipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan :)
kanarya rakımı içiyordu orda @Doğu ? sen anlarsın bu işlerden :)

insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok :) allah özene bezeen yaratmış maşallahım var :))
bu arada @OzaN da burak kutcuymuş :) kimi kime banlatacağız şaştık kaldık :)
hahah ayy bu arada harun öyle bir demişki ayoll videoyu izlemeyen klibinde sonunda ölüyoruz sanır :F:F:F

hahah ayy bu arada harun öyle bir demişki ayoll videoyu izlemeyen klibinde sonunda ölüyoruz sanır :F:F:F
@Harunnn60 la ebru gündeş konusunda hemfikir olduk ya o yeterli benim için :) onada güzel ss deseydi zaten bu hafta sertab havasını alırdı :) yinede hangi şarkıyla gelecek çok merak ediyorum geçen hafta övdü övdü dağ fare doğurmuştu :)

@Harunnn60 la ebru gündeş konusunda hemfikir olduk ya o yeterli benim için :) onada güzel ss deseydi zaten bu hafta sertab havasını alırdı :) yinede hangi şarkıyla gelecek çok merak ediyorum geçen hafta övdü övdü dağ fare doğurmuştu :)
Bende şaşırdım açıkçası hemfikir olduğumuza. :F
Çok güzel bir şarkı ile geleceğim. :bhr: Tam senlik böyle. :Z

Mutluluk yok size. :A

işin çok zor bence :) niye dersen? sertab hiç soyunmuyorki kliplerinde ? :)
Ben çıkıyorum konudan. iyi geceler 😕
giphy.gif

Öncesinde yazamamıştım şimdi yazım dedim geç olsun güç olmasın demi:)
1.çelik hercai(halada severek dinlerim)
2.burak kut yaşandı bitti (en sevdiğim ikinci şarkısı)
3.hakan peker ateşini yolla (yeni halide çok güzel olmuş çok seviyorum bu şarkısını ya)
4.yıldız tilbe havalım
5.ebru gündeş fırtınalar (diziside vardı ona da bakmıştım)
6.sezen aksu beni al onu alma
7.aşkın nur yengi ay inanmıyorum
8.soner arıca derbeder
9.hazal elden yar olmaz
9.zeynep memedim
10.ege delice bir sevda
11.mfö mazeretim var