@Harunnn60 da daha bakmadı onu kandırmaya çalıs ayoll@dosimosi hala oylarını kullanmadı gece yolcularına oy verecğine söz vermiştio yüzden içim rahat yani emre alruğ kazmasını yakalayacağımıza eminim
@Harunnn60 da daha bakmadı onu kandırmaya çalıs ayoll@dosimosi hala oylarını kullanmadı gece yolcularına oy verecğine söz vermiştio yüzden içim rahat yani emre alruğ kazmasını yakalayacağımıza eminim
giresunlu safinazdan fırsat bulamıyorki lady gaga@Harunnn60 da daha bakmadı onu kandırmaya çalıs ayoll
@dosimosi Emre Altuğ'a da oy verecektir bence, tam onluk bir slow
Önemli değil cnm ama listeyi inlecemeden kullanamsaydın keşke iyi şarkılarımızı görmeyip haftayı kötüledin birde oklava gelsinmi kafana şimdiDaha bu saatten sonra değiştiremem ama iki parçaya da haksızlık olur kafaya takarım.
Ablam internetim bu hafta çok yavaş o yüzden dinleyemedim.
Sen acele ettirdin abla, hem suçlu hem güçlü. İnternetim düzelse doğru düzgün bakardım yine.Önemli değil cnm ama listeyi inlecemeden kullanamsaydın keşke iyi şarkılarımızı görmeyip haftayı kötüledin birde oklava gelsinmi kafana şimdi.A
ismail yk zaten elenmiş durumda sen kaliteye oy ver yani gece yolcularına oy ver hem tamda istediğin duygusal yoğunlukta bir parçaismail yk nin sansi olmayacak gibi.
son dakikayi bekleyecem
hhahaha 2005 yılına özenli bakarsın ozaman cnmSen acele ettirdin abla, hem suçlu hem güçlü. İnternetim düzelse doğru düzgün bakardım yine.Oklavayı hak etmiyorum kesinlikle.
zaten batırdık yukardaki ikinci mesajdaBu acındırma taktiğin @dosimosi'ye sökmez yalnız
ıyyy iyi halt ediyorsun
beni kötü yerden tehdit ettin.seni kaybetmeyi istememöyle bir hata yapsın 6 ay selam vermem isveçliye
burda batırdın gibi ama görmedim sayıyorum ve @Doğu ile 2 gün konusmama kararı aldıkismail yk zaten elenmiş durumda sen kaliteye oy ver yani gece yolcularına oy ver hem tamda istediğin duygusal yoğunlukta bir parça
gerçi ismail yk sevenler duygudan ne anlar boşuna konuşuyoruz)
yine sıvadık sanırım@Doğu allah seni kahretsin la iki dakka bir hızını alsan gece yolcuları zirveye yetişmişti ?
sen artık eskisi gibi konulara hakim değilsinBu acındırma taktiğin @dosimosi'ye sökmez yalnız
yok yok belli olmaz.zaten batırdık yukardaki ikinci mesajdahiç boşuna çırpınıp kendini yormakendi ayağımıza kurşun sıktık
kısmetse senin oyunla durumu eşitleyeceğiz @Harunnn60 un oyuyla öne geçmiş olacak gece yolcularıbeni kötü yerden tehdit ettin.seni kaybetmeyi istemem
burda batırdın gibi ama görmedim sayıyorum ve @Doğu ile 2 gün konusmama kararı aldık
sen artık eskisi gibi konulara hakim değilsin
yok yok belli olmaz.
lakin ben arada 1 puan varsa kızıştırmak isterim.
Kaan geçenkinde yalin alsın istedim ama sen Gülşene vermiştin.
bu hafta kritik olursa sarkıları iyice dinlemem gerekir hangisi kulağima iyi gelirse onu seçerim.
gece yolcularinkini dinlemedim henüz belki bildiğim bir şarkıdır.
kaliteye bakabilirim yani
gözlüğünü yerim yine Kaanim @Bully bana hafif sinirlenince çok tatli oluyon ama hafifi geçince korkuyorum
kısmetse senin oyunla durumu eşitleyeceğiz @Harunnn60 un oyuyla öne geçmiş olacak gece yolcuları
@sokak sanati gece yolcularına oy vermeyi unutma zamanında senin ariana safinazına az oy vermedik borcunu öde bari
gece yolcularına oy verdinmi yani onu söyle1 oy hakkım var onu da vermişim.
bunlardan bir tanesi bile özrünü kabul etmeme yol açabilirdikaldıki sen dörtlü paket şeklinde bir hediye sunuyorsun geri çevirmek mümkün değil
gece yolcularına oy verdinmi yani onu söyleyanlışlıkla emre altuğ kazmasına oy attıysan tekrar oylama yap ona verdiğin oyu çek mutlaka
O mesaja atılabilecek tek seçenek gözlüktü, gülsen desen gülmedim, beğensem desem beğenmedim, sinirlendim desem sinirlenmedim, okumaktan başka seçenek kalmıyordu geriyebeni kötü yerden tehdit ettin.seni kaybetmeyi istemem
burda batırdın gibi ama görmedim sayıyorum ve @Doğu ile 2 gün konusmama kararı aldık
sen artık eskisi gibi konulara hakim değilsin
yok yok belli olmaz.
lakin ben arada 1 puan varsa kızıştırmak isterim.
Kaan geçenkinde yalin alsın istedim ama sen Gülşene vermiştin.
bu hafta kritik olursa sarkıları iyice dinlemem gerekir hangisi kulağima iyi gelirse onu seçerim.
gece yolcularinkini dinlemedim henüz belki bildiğim bir şarkıdır.
kaliteye bakabilirim yani
gözlüğünü yerim yine Kaanim @Bully bana hafif sinirlenince çok tatli oluyon ama hafifi geçince korkuyorum
şimdi baktım emre altuğ kazmasına oy vermişsin oyunu mutlaka geri çek yoksa iki dünyadada elim iki yakanda olacak bunu bilesinVermişim Geceye oyumu.
şimdi baktım emre altuğ kazmasına oy vermişsin oyunu mutlaka geri çek yoksa iki dünyadada elim iki yakanda olacak bunu bilesinçok pis kinm tutarım asla affetmem bu hatanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?