Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
MusicSurvivor'da 1.olduğum tek şarkısıydı, ama orda güzel puan verenler burada oy vermediler. ss

Klipte sarışın bir güzelimiz vardı, Berrak Tüzünataç vardı, daha nolsun. ss

demekki o hafta rakiplerin berbatmış :) yoksa bu şarkının birinciliğe çıkması mucize :)

demekki o hafta rakiplerin berbatmış :) yoksa bu şarkının birinciliğe çıkması mucize :)
1-Serdar Ortaç-152
2-Burcu Güneş-143
3-Seksendört-142
4-Atiye-136
5-Hande Yener-130
6-Göksel-115
7-Gülben Ergen-113
8-Emre Aydın-95
9-Taylor Swift-84
10-Kıraç-76

@xemrexxx'in Kıraç'ını elemiştik o hafta, @sokak sanati da Taylor'la yokları oynuyordu, sonra onu da eledik :)

gece yolcularını pas geçeyim deme? isyan çıkarırım isveçe kadar gelirim peşinden :)
Ismail YK yi pas geçiyorsan düşünebilirim.
bu konudaki ilk mesaj bana ait onu iyice oku.
ben şimdi tek bir tanesine oy kullanabilirim. son dakikayı bekleyecem. iki tane aynı puansa yada biri bir puan öndeyse ve sevmediğim bir şarkıysa oyunda oynayabilirim :) bakacam
isveçe geleceksen ozaman seve seve pas geçerim :D

1-Serdar Ortaç-152
2-Burcu Güneş-143
3-Seksendört-142
4-Atiye-136
5-Hande Yener-130
6-Göksel-115
7-Gülben Ergen-113
8-Emre Aydın-95
9-Taylor Swift-84
10-Kıraç-76

@xemrexxx'in Kıraç'ını elemiştik o hafta, @sokak sanati da Taylor'la yokları oynuyordu, sonra onu da eledik :)
jürilerin zevksizliği kesin içlerinde ben yokumdur :) benden önce böyle bir çok berbat oylamaya imza atmışlardı ben gelince biraz düzeldi ortam :)

jürilerin zevksizliği kesin içlerinde ben yokumdur :) benden önce böyle bir çok berbat oylamaya imza atmışlardı ben gelince biraz düzeldi ortam :)
Kıraç yakışmıyor son sıraya.
Sen yazını güncelemişmiydin ??

2015 yazında yapmıştık yarışmayı, senin aktif olmadığın zamanlarda :D

Aynen sayende Gökhan Türkmen şampiyon oldu, senin desteklerin olmadan başaramazdım. :)

Kıraç yakışmıyor son sıraya.
Sen yazını güncelemişmiydin ??
kıraç kesinlikle yakışmıyor son sıraya işte:) nasıl bir jüriymişse serdar ortaçın en berbat şarkısını zirveye alıp kıraçı son sıraya atmışlar :)

Ismail YK yi pas geçiyorsan düşünebilirim.
bu konudaki ilk mesaj bana ait onu iyice oku.
ben şimdi tek bir tanesine oy kullanabilirim. son dakikayı bekleyecem. iki tane aynı puansa yada biri bir puan öndeyse ve sevmediğim bir şarkıysa oyunda oynayabilirim :) bakacam
isveçe geleceksen ozaman seve seve pas geçerim :D
aynı şeyi bende gökhan özen için düşünüyorum gece yolcularıyla aynı oyu aldığından haberim yoktu bilsem rakip olacak ona oy vermezdim neyse son anı bekleyeyim gökhanı olmazsa şutlarız :)

kıraç kesinlikle yakışmıyor son sıraya işte:) nasıl bir jüriymişse serdar ortaçın en berbat şarkısını zirveye alıp kıraçı son sıraya atmışlar :)
bende yokmuşum işte, juriliğe daha sonbaharda başladım

2015 yazında yapmıştık yarışmayı, senin aktif olmadığın zamanlarda :D

Aynen sayende Gökhan Türkmen şampiyon oldu, senin desteklerin olmadan başaramazdım. :)

bazen para dik düşebiliyor şans senden yanaydı:) kırk yıl geçse bir daha aynı şansı yakalaman imkansız :)

Kıraç iyi gidiyordu aslında Emre batırdı yanlış bir seçimle :D Yıldız teyzeyi de batırdığı gibi :A

Sezen Aksu ve Barış Akarsu'nun albümleri efsaneydi zaten, ceketlerini atsalar şampiyon olurlardı, onun pek bir şey yapmasına gerek yoktu :A

hadi size iyi sohbetler.
ben bi biraz Ismail YK dinliyeyim :A

Bana o başarı yeter zaten, şampiyonluğum senden öyle bir etki uyandırdı ki tüm yarışmalardan soğudun :A

ilk başlarda jürilerin aydınlanmasına yol açmışsamda zamanla millet bana kıl oldu sırf bana inat gidip kötülere oy verdiler :) aslında yarışmalardan bir süre olmamam daha iyi bence en azından belki hakeden kazanır :)

Eline sağlık @Çiğdem- :)

Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin?

Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet; Emre Altuğ'un yaptığı en iyi şarkı bence :)

Kayahan - Bin Parçayım Hasretinle; Üstadın her şarkısı harikuladedir. Mekanı cennet olsun büyük Galatasaraylı :T:

Rafet El Roman - Yalancı Şahidim

Gece Yolcuları - Unut Beni; Zamanında bana bu şarkıyı çok dinletmişti :T:

İsmail Yk - Nerdesin

Deniz Arcak - Eyvallah

Nil Karaibrahimgil - Bütün Kizlar Toplandik; Zamane @Çiğdem- ve @dosimosi'lerinin sıkça söylediği şarkı :A Feminizm milli marşı :A

Kayahan - Bin Parçayım Hasretinle; Üstadın her şarkısı harikuladedir. Mekanı cennet olsun büyük Galatasaraylı :T:

İsmail Yk - Nerdesin

Deniz Arcak - Eyvallah

Nil Karaibrahimgil - Bütün Kizlar Toplandik; Zamane @Çiğdem- ve @dosimosi'lerinin sıkça söylediği şarkı :A Feminizm milli marşı :A
etiketlemeyide becerememişsin :A
bu şarkıyı hiç söylemedim :D hem ben okul döneminde nedense kızlardan çok erkeklerle anlaşırdım arkadaş çevrem farklıydı :) tenefüslerde arkadaşlarla futbol oynardık ağaçlara tırmanırdık :A

1-Serdar Ortaç-152
2-Burcu Güneş-143
3-Seksendört-142
4-Atiye-136
5-Hande Yener-130
6-Göksel-115
7-Gülben Ergen-113
8-Emre Aydın-95
9-Taylor Swift-84
10-Kıraç-76

Ben istediğim için elendim sizin eleme şansınız yok bunu biliyorsun..

İsmail Yk - Nerdesin

Deniz Arcak - Eyvallah

hahahah aa gerçekten pijama partilerimizin vazgeçilmez şarkısıydı ayoll hala kızlarla toplandığımızda çalmaya devam ettiğimiz bir şarkı o ortamların vazgeçilemsidir hala
:A :A :A

ismail yk seçeceğime çiğ tavuk yemeyi tercih ederim :)

serdar ortacın şarkılarından bir çoğunu severim klipleride güzeldir :) ama burda şarkıda klipte güzel değildi :)

gökhan özen bu şarkıyla iyiydi buna rağmen sıralamamda sonlarda yer alıyor eğer gece yolcularını geçerse ona verdiğim oyu geri çekerim :)
ahh bu yoncanın şarkısıyla 23 nisanda gösteri yapmıştık kızlarla zaman çok geçiyor ayoll
:A :A :A @xemrexxx