MusicSurvivor'da 1.olduğum tek şarkısıydı, ama orda güzel puan verenler burada oy vermediler. ss
Klipte sarışın bir güzelimiz vardı, Berrak Tüzünataç vardı, daha nolsun. ss
demekki o hafta rakiplerin berbatmış
MusicSurvivor'da 1.olduğum tek şarkısıydı, ama orda güzel puan verenler burada oy vermediler. ss
Klipte sarışın bir güzelimiz vardı, Berrak Tüzünataç vardı, daha nolsun. ss
1-Serdar Ortaç-152demekki o hafta rakiplerin berbatmışyoksa bu şarkının birinciliğe çıkması mucize
![]()
Ismail YK yi pas geçiyorsan düşünebilirim.gece yolcularını pas geçeyim deme? isyan çıkarırım isveçe kadar gelirim peşinden![]()
jürilerin zevksizliği kesin içlerinde ben yokumdur1-Serdar Ortaç-152
2-Burcu Güneş-143
3-Seksendört-142
4-Atiye-136
5-Hande Yener-130
6-Göksel-115
7-Gülben Ergen-113
8-Emre Aydın-95
9-Taylor Swift-84
10-Kıraç-76
@xemrexxx'in Kıraç'ını elemiştik o hafta, @sokak sanati da Taylor'la yokları oynuyordu, sonra onu da eledik![]()
Kıraç yakışmıyor son sıraya.jürilerin zevksizliği kesin içlerinde ben yokumdurbenden önce böyle bir çok berbat oylamaya imza atmışlardı ben gelince biraz düzeldi ortam
![]()
2015 yazında yapmıştık yarışmayı, senin aktif olmadığın zamanlardajürilerin zevksizliği kesin içlerinde ben yokumdurbenden önce böyle bir çok berbat oylamaya imza atmışlardı ben gelince biraz düzeldi ortam
![]()
kıraç kesinlikle yakışmıyor son sıraya işteKıraç yakışmıyor son sıraya.
Sen yazını güncelemişmiydin ??
aynı şeyi bende gökhan özen için düşünüyorum gece yolcularıyla aynı oyu aldığından haberim yoktu bilsem rakip olacak ona oy vermezdim neyse son anı bekleyeyim gökhanı olmazsa şutlarızIsmail YK yi pas geçiyorsan düşünebilirim.
bu konudaki ilk mesaj bana ait onu iyice oku.
ben şimdi tek bir tanesine oy kullanabilirim. son dakikayı bekleyecem. iki tane aynı puansa yada biri bir puan öndeyse ve sevmediğim bir şarkıysa oyunda oynayabilirimbakacam
isveçe geleceksen ozaman seve seve pas geçerim![]()
bende yokmuşum işte, juriliğe daha sonbaharda başladımkıraç kesinlikle yakışmıyor son sıraya iştenasıl bir jüriymişse serdar ortaçın en berbat şarkısını zirveye alıp kıraçı son sıraya atmışlar
![]()
2015 yazında yapmıştık yarışmayı, senin aktif olmadığın zamanlarda
Aynen sayende Gökhan Türkmen şampiyon oldu, senin desteklerin olmadan başaramazdım.![]()
Kıraç iyi gidiyordu aslında Emre batırdı yanlış bir seçimlekıraç kesinlikle yakışmıyor son sıraya iştenasıl bir jüriymişse serdar ortaçın en berbat şarkısını zirveye alıp kıraçı son sıraya atmışlar
![]()
o zamanlar buralar hep dutluktu insanlar daha yeni yeni evrim geçiriyordubende yokmuşum işte, juriliğe daha sonbaharda başladım
Bana o başarı yeter zaten, şampiyonluğum senden öyle bir etki uyandırdı ki tüm yarışmalardan soğudunbazen para dik düşebiliyor şans senden yanaydıkırk yıl geçse bir daha aynı şansı yakalaman imkansız
![]()
Bana o başarı yeter zaten, şampiyonluğum senden öyle bir etki uyandırdı ki tüm yarışmalardan soğudun![]()
etiketlemeyide becerememişsinEline sağlık @Çiğdem-
Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin?
Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet; Emre Altuğ'un yaptığı en iyi şarkı bence
Kayahan - Bin Parçayım Hasretinle; Üstadın her şarkısı harikuladedir. Mekanı cennet olsun büyük Galatasaraylı
Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
Gece Yolcuları - Unut Beni; Zamanında bana bu şarkıyı çok dinletmişti
İsmail Yk - Nerdesin
Deniz Arcak - Eyvallah
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kizlar Toplandik; Zamane @Çiğdem- ve @dosimosi'lerinin sıkça söylediği şarkıFeminizm milli marşı
![]()
1-Serdar Ortaç-152
2-Burcu Güneş-143
3-Seksendört-142
4-Atiye-136
5-Hande Yener-130
6-Göksel-115
7-Gülben Ergen-113
8-Emre Aydın-95
9-Taylor Swift-84
10-Kıraç-76
@xemrexxx'in Kıraç'ını elemiştik o hafta, @sokak sanati da Taylor'la yokları oynuyordu, sonra onu da eledik![]()
hahahah aa gerçekten pijama partilerimizin vazgeçilmez şarkısıydı ayoll hala kızlarla toplandığımızda çalmaya devam ettiğimiz bir şarkı o ortamların vazgeçilemsidir halaEline sağlık @Çiğdem-
Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin?
Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet; Emre Altuğ'un yaptığı en iyi şarkı bence
Kayahan - Bin Parçayım Hasretinle; Üstadın her şarkısı harikuladedir. Mekanı cennet olsun büyük Galatasaraylı
Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
Gece Yolcuları - Unut Beni; Zamanında bana bu şarkıyı çok dinletmişti
İsmail Yk - Nerdesin
Deniz Arcak - Eyvallah
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kizlar Toplandik; Zamane @Çiğdem- ve @dosimosi'lerinin sıkça söylediği şarkıFeminizm milli marşı
![]()
ahh bu yoncanın şarkısıyla 23 nisanda gösteri yapmıştık kızlarla zaman çok geçiyor ayollismail yk seçeceğime çiğ tavuk yemeyi tercih ederim
serdar ortacın şarkılarından bir çoğunu severim klipleride güzeldirama burda şarkıda klipte güzel değildi
gökhan özen bu şarkıyla iyiydi buna rağmen sıralamamda sonlarda yer alıyor eğer gece yolcularını geçerse ona verdiğim oyu geri çekerim![]()
gece yolcuları zirvede şu anda yalnız tehlike geçmiş değil