3x15. Bölüm
pek bişey yoktu
mazenin amanediel ile linda arasındaki ilişkiyi itiraf ettirme çabaları güzeldi ..
lucifer ise hala kazma pierce i öldürme yöntemi arıyor sonunda aradığı ilhamı chloe verdi , geçmişi yeniden yazmak
3x16. Bölüm
ilk defa fantastik bir diziye yakışır hamle geldi bu bölüm? ama ne yazıkki hakkını veremediler
habilin kadın vücuduyla dönüşü güzeldi ama orda habilde bir alışma bir şaşırma dönemi olmalıydı erkeklerin habile sarkmasını izlemeliydik malzeme vardıda hiç ettiler senaryoyu ben daha komik sahneler bekliyordum ama olmadı öyle güğzel bir konuyu derinleştireceklerine yine saçma sapan dedektiflik hikayesine boğdular
son anda habile kamyon çarptı umarım ölmemiştir
maze hala amanediel kazmasının peşinde kıskançlık krizleri yaşıyor o tarafta herhangi bir sürpriz yok
3x17. Bölüm
bölümün başları sıkıcı sonları iyiydi ..
yine gereksiz dedektiflik hikayesi ama sonlara doğru lucifer ile axara denen kadının sahne düeti ve bitişteki lucifer ın chloe tarafından reddedilip pierce le partiye gittiği sahneler güzeldi
@destere 17 , @Forumdash 19 bölümleri izlemişsiniz , Şuan 21.Bölüm en son gelmiş yanı yakınsınız yetişinS03B18-19
Diziden sıkıldım yaa yeni sezonda bırakcam
18.bölüm de Charlotte ile Amdelienin karşilaşması hariç pek bişey önemli değildi.
19.bölüm Maze ile ilgiliydi.
Charlotte tüm gerçeği öğrendi şükr. Sezon boyunca iyi ıkndılar. Sezon finalinde güzel bağlasalar da ben de iyi bi yerde bırakmiş olsam.
Kabil ile Luci'nin kapişmalarında Kabil olayı entrikaya bağladi resmen. Maze'den yarım alıcak filan.
Maze ne ara bu kadar sevilmiyorum ben moduna girdi? Üzüldüm kıza...