dağ gibi adamların hep şey çıkıyor yani yumurta gibiLucifere aşık olacak bu onu zayıf kılacak Lucifer onu öldürecek diyorsunuz böyle bile olsa o sahneyi görmek istemiyorum ıyyy Dağ gibi adam Kabil
dağ gibi adamların hep şey çıkıyor yani yumurta gibiLucifere aşık olacak bu onu zayıf kılacak Lucifer onu öldürecek diyorsunuz böyle bile olsa o sahneyi görmek istemiyorum ıyyy Dağ gibi adam Kabil
Luciferin Şeytan yüzünü alan kişi umarım ortaya çıkar hala bir kozumuz var @Forumdashdağ gibi adamların hep şey çıkıyor yani yumurta gibi
O yuz nasıl çaliniyor hiç anlamadım zaten Gerek yoktu öyle bi konuya benceLuciferin Şeytan yüzünü alan kişi umarım ortaya çıkar hala bir kozumuz var @Forumdash
Psikologa gösterdiği yüzünü çalıp kanatları vermiş sanırım , doğa üstü birisi girer diziye ama sezon finali olabilir @destereO yuz nasıl çaliniyor hiç anlamadım zaten Gerek yoktu öyle bi konuya bence
SPN'yi mi? yeni böümü? Perşembeleri yayıınlanıyor kariştirdimPsikologa gösterdiği yüzünü çalıp kanatları vermiş sanırım , doğa üstü birisi girer diziye ama sezon finali olabilir @destere
Supernaturalda da Lucifer de bu yüz konusu işlendi bu arada muhteşem bir bölümdü izledinmi
doğa üstü kısımları bize unutturacaklar nerdeyse zaten ilk başlangıçta o hevesle daldık diziyede şimdilik polisiye izlemekle yetiniyoruz ama bu son iki bölüm güzeldiPsikologa gösterdiği yüzünü çalıp kanatları vermiş sanırım , doğa üstü birisi girer diziye ama sezon finali olabilir @destere
Supernaturalda da Lucifer de bu yüz konusu işlendi bu arada muhteşem bir bölümdü izledinmi
Supernatural vardıya bugün vlla son 2 bölümden sonra muhteşem bir bölümdü bu gece izlemeden uyumaSPN'yi mi? yeni böümü? Perşembeleri yayıınlanıyor kariştirdim
Tamam gazladın Gecen moralimi bozmuştunSupernatural vardıya bugün vlla son 2 bölümden sonra muhteşem bir bölümdü bu gece izlemeden uyuma
Doğa üstü görmek istiyorsan Supernatural 13.sezon 12.bölümü izledoğa üstü kısımları bize unutturacaklar nerdeyse zaten ilk başlangıçta o hevesle daldık diziyede şimdilik polisiye izlemekle yetiniyoruz ama bu son iki bölüm güzeldi
Gerçek hayatta mı dizide mi?
Dizide zaten bisex filan Kaç kere yatakta erkek gördük. Özel hayatını ben bilmem @xemrexxx bilir bilmese bile pat diye bulur köfte
14.Bölüm biraz sıkıcı biraz hareketli orta derece bir bölümdü @destere @Forumdashbişey dikkatimi çekti lucifer kabilden daha çok kıvırıyordu luciferdede bir şeylik var gibi )
Soyguna yorumuma bak 2 bölüm yorumladım yarında son 2 bölümü izlicemben son bölümü daha izleyemedim @Çiğdem- @Forumdash
neyse size gudnayt, ben kaçıyorum önce bir la casa yı bitirmem lazım sonra belki lucifer e sıra gelir
İyi o zaman sana iyi seyirler ben kaçarhala izleyemedim sabaha doğru bu bölümü hallederim ben
Buradaya ayoll14.Bölüm biraz sıkıcı biraz hareketli orta derece bir bölümdü @destere @Forumdash
İblis kadının şu kızın kardeşini arama sahneleri ilgimi çekmedi ama Lucifer ile son konuşma sahnesi iyiydi kızın kardeşiyle
Bu arada Kabil ile zeci melek kavgası bölümün en iyi yeriydi , Luciferde zenci melekle tekrar karşı karşıya geldiler son sahnede
Bu Zenci meleği çok büyütüyorlar vlla bir Gabriel bir Michael değil onlar bile Luciferden çekinirdi yanı baş melek olmayan birini uydurmuşlar Luciferden güçlü gösteriyorlarNasıl kör göz olduysam artık
Irkçılık olmasın diye işte Yalandan koyuyorlar zenci birini hep otoriter biri olarak beyazların arasına @destereBu Zenci meleği çok büyütüyorlar vlla bir Gabriel bir Michael değil onlar bile Luciferden çekinirdi yanı baş melek olmayan birini uydurmuşlar Luciferden güçlü gösteriyorlar
Yarında Supernatural var sabırsızlıkla bekliyorum fragmana baktım bomba bir bölüm daha geliyor ana konuya döndüler nihayet yineIrkçılık olmasın diye işte Yalandan koyuyorlar zenci birini hep otoriter biri olarak beyazların arasına @destere