Daha bir sürü şey var kızların amacı ne Oooo neler var neler bana inanmıyorsan @Forumdash a inanilk bölüm zaten jamie balyozla senin parlak oğlanı patlattı her taraf foka sarmıştı en büyük aksiyon ordaydı devamında o kadar büyük aksiyon yoktur
Daha bir sürü şey var kızların amacı ne Oooo neler var neler bana inanmıyorsan @Forumdash a inanilk bölüm zaten jamie balyozla senin parlak oğlanı patlattı her taraf foka sarmıştı en büyük aksiyon ordaydı devamında o kadar büyük aksiyon yoktur
Ama son sahnesi gerçekten tam komediydi @destere başları izlediysen azcık kızların napmayı çaliştiğini anladıysan son 5 dk'ya atlaDaha bir sürü şey var kızların amacı ne Oooo neler var neler bana inanmıyorsan @Forumdash a inan
tamam bu şekilde izlerim karbon biter bitmez son beş dakikaya geçiyorumAma son sahnesi gerçekten tam komediydi @destere başları izlediysen azcık kızların napmayı çaliştiğini anladıysan son 5 dk'ya atla
Ama son sahnesi gerçekten tam komediydi @destere başları izlediysen azcık kızların napmayı çaliştiğini anladıysan son 5 dk'ya atla
15.Bölümü izleyecektim 3 hafta ara vermiş dizi 😱😱😱 @destere @Forumdashtamam bu şekilde izlerim karbon biter bitmez son beş dakikaya geçiyorum
zaten berbat gidiyordu arada biraz kendini düzeltir umarım yanlışlardan dönerler
Yoğunduk bu aralar aslında iyide olmuş ama çok iyi gidiyor gibi birde 1 aya yakın ara veriyor @Forumdashzaten berbat gidiyordu arada biraz kendini düzeltir umarım yanlışlardan dönerler
İyi olmuş ben de kara kara nasıl izlicem yarın diye düşünğyordumzaten berbat gidiyordu arada biraz kendini düzeltir umarım yanlışlardan dönerler
Hee mart aylarında CW dizileri de ara verecektirYoğunduk bu aralar aslında iyide olmuş ama çok iyi gidiyor gibi birde 1 aya yakın ara veriyor @Forumdash
Yoğunduk bu aralar aslında iyide olmuş ama çok iyi gidiyor gibi birde 1 aya yakın ara veriyor @Forumdash
aslında kasvetli filmler arasında lucifer ilaç gibi geliyordu bir zamanlar ama son bölümlerde bu özelliğini yitirmişti biraz yenilikle dönseler çok iyi olacak demekle birlikte hiç ümidim yok bunuda söyleyeyimİyi olmuş ben de kara kara nasıl izlicem yarın diye düşünğyordum
Hee mart aylarında CW dizileri de ara verecektir
aslında kasvetli filmler arasında lucifer ilaç gibi geliyordu bir zamanlar ama son bölümlerde bu özelliğini yitirmişti biraz yenilikle dönseler çok iyi olacak demekle birlikte hiç ümidim yok bunuda söyleyeyim
Diziden dahada soğumayız inş Aaa bu arada Flashta yayınlanmamış odamı ara verdi naptı @Forumdashİyi olmuş ben de kara kara nasıl izlicem yarın diye düşünğyordum
Hee mart aylarında CW dizileri de ara verecektir
portakalda durumlar nasıl benim claire geldimi gelmedimiDiziden dahada soğumayız inş Aaa bu arada Flashta yayınlanmamış odamı ara verdi naptı @Forumdash
Bu yabancılar nasıl sabır ediyor , Türkiyede 1 hafta yayınlamasa ortalık ayağa kalkıyor
Cuma günü yeni bölüm ama o geçen bölümü izleyip yorum edecem dedin hala bekliyor @Forumdashportakalda durumlar nasıl benim claire geldimi gelmedimi
İlk sezondan beridir polisiye sevmiyordum ki Chole bile olsa çekilmiyır Bence arka sokaklardan esinlenme yapıp karakolda patlama olsun ve öbür dünyaya yerleşsinler @Çiğdem-aslında kasvetli filmler arasında lucifer ilaç gibi geliyordu bir zamanlar ama son bölümlerde bu özelliğini yitirmişti biraz yenilikle dönseler çok iyi olacak demekle birlikte hiç ümidim yok bunuda söyleyeyim
Dizinin Fantastik yönüde aksiyonuda çok yoktu ama ilk 2 sezon inanılmaz sevildi işte bölüm sayısı arttırıldı bu ilgiden dolayı , komedisi çok iyiydi polisiyede çok göze batmıyorduİlk sezondan beridir polisiye sevmiyordum ki Chole bile olsa çekilmiyır Bence arka sokaklardan esinlenme yapıp karakolda patlama olsun ve öbür dünyaya yerleşsinler @Çiğdem-
öbür dünyaya chloe tek parça gidecekse dediğin olabilirİlk sezondan beridir polisiye sevmiyordum ki Chole bile olsa çekilmiyır Bence arka sokaklardan esinlenme yapıp karakolda patlama olsun ve öbür dünyaya yerleşsinler @Çiğdem-
ilk sezonlar bir beklenti vardı ama? acaba yeni bölümde neler polacak ne gibi fantastik sahnelerle karşılaşacağız diye .. oysa sezonlar ilerledikçe yeni olan hiçbişey görmedik eskiler bile söndü yavaş yavaşDizinin Fantastik yönüde aksiyonuda çok yoktu ama ilk 2 sezon inanılmaz sevildi işte bölüm sayısı arttırıldı bu ilgiden dolayı , komedisi çok iyiydi polisiyede çok göze batmıyordu
Çok keyifli eğlenceli bir diziydi ilk 2 sezonu ama bu sezon o komediden eser yok @destere
Tanrıça olayıda renk katmıştı fantstik yönüde iyiydi 2.sezon ama bu sezon ne komedi var ne fantastik var Sadece polisiye Dedektif kadınında hiçbir ağırlığı dizide kalmadı sıradan olay çözen polis durumunda , Lucifer ile olan anlamlı sahnelerini özledik Ben bile @Forumdashöbür dünyaya chloe tek parça gidecekse dediğin olabilir
ilk sezonlar bir beklenti vardı ama? acaba yeni bölümde neler polacak ne gibi fantastik sahnelerle karşılaşacağız diye .. oysa sezonlar ilerledikçe yeni olan hiçbişey görmedik eskiler bile söndü yavaş yavaş
öbür dünyaya chloe tek parça gidecekse dediğin olabilir
ilk sezonlar bir beklenti vardı ama? acaba yeni bölümde neler polacak ne gibi fantastik sahnelerle karşılaşacağız diye .. oysa sezonlar ilerledikçe yeni olan hiçbişey görmedik eskiler bile söndü yavaş yavaş
15.Bölüm biraz durgun gibi ama 16.Bölüm olay farklı boyutlara kayıyor baya sevdim 16.Bölümde destere ile bağladım bir olayı izleyince bakarsınız yorumlarımaİlk sezondan beridir polisiye sevmiyordum ki Chole bile olsa çekilmiyır Bence arka sokaklardan esinlenme yapıp karakolda patlama olsun ve öbür dünyaya yerleşsinler @Çiğdem-
Aaa ben 15 de kaldım sanıyordum 16 izlemişim iyi 17 Bölümüde bakarızS03B15-16
15.bölümü es geçip 16yla devam etsek bile olur.
Eee sen yetişmişsin @Çiğdem- ben öbür konuda 16.bölümü deiştimAbel'i oynayankız harika oynamişti. Komedisi güzeldi ama fantastiğe dair bişey oktu. Ve takibi polisiye olaylar vardı. Polisiye olaylar olmasın diye Clue'nun ölmesini bile istiyorum
Abel şimdi ölünce noldu iz gitti mi?
Aaa ben 15 de kaldım sanıyordum 16 izlemişim iyi 17 Bölümüde bakarız
Kabil şimdi ölümlü olmuş olabilir
Bakalım 17 izleyince görürüz Yarın izlerim birikmesin daha Twd gotham Arrow var bakacağım birde Flashta yeni bölümü varLuci sonda koluna baktı orda kesmişlerdi