zaten charlote un içi boşalınca dizide boşaldı pek renk kalmadıTanrıçanın boş bedeni yerine bir şekilde geri dönmesini hafızasını unutmuş nuraması yapılsaydı bence daha iyi olurdu @Forumdash
zaten charlote un içi boşalınca dizide boşaldı pek renk kalmadıTanrıçanın boş bedeni yerine bir şekilde geri dönmesini hafızasını unutmuş nuraması yapılsaydı bence daha iyi olurdu @Forumdash
Ben yarın gündüz 2 kat hızla izlerim yine Gotham da var unutmayın
18. Bölüm fena bir bölüm değildi ortalık karışabilir her anzaten charlote un içi boşalınca dizide boşaldı pek renk kalmadı
Yetiştim sanıyordum 19 da mı çıkmış ayollS03B18-19
Diziden sıkıldım yaa yeni sezonda bırakcam
18.bölüm de Charlotte ile Amdelienin karşilaşması hariç pek bişey önemli değildi.
19.bölüm Maze ile ilgiliydi.
Charlotte tüm gerçeği öğrendi şükr. Sezon boyunca iyi ıkndılar. Sezon finalinde güzel bağlasalar da ben de iyi bi yerde bırakmiş olsam.
Kabil ile Luci'nin kapişmalarında Kabil olayı entrikaya bağladi resmen. Maze'den yarım alıcak filan.
Maze ne ara bu kadar sevilmiyorum ben moduna girdi? Üzüldüm kıza...
Yarın gothamı da izleyip onu da bırakcağimi ilan edeceğim Arrow var sırada
Yaa yeni sezonu güzel olursa Bitene kadar bırakmak yok ayoll bunları bizim iznimiz olmadan bırakamazsın @destereYarın gothamı da izleyip onu da bırakcağimi ilan edeceğim Arrow var sırada
Bence aklı selim olan insanlar olarak sezon finalinden sonra toplaşip karar verelim Ve fişlerini çekelimYaa yeni sezonu güzel olursa Bitene kadar bırakmak yok ayoll bunları bizim iznimiz olmadan bırakamazsın @destere
Aaa Selim melim diyip @destere i etkin altına almaya çalısıyorsn Gothamı bırakabiliriz sezon son u belki ama Lucifer ne olursa devam edelimBence aklı selim olan insanlar olarak sezon finalinden sonra toplaşip karar verelim Ve fişlerini çekelim
Lucifer de toparlanma potansiyeli var bir fantastik olay olsa yeter yeni sezonaAhahah ben napim yani türkçenin esnekliği Bilmiyorum sıkıldımikidiziden de @destere zaten Chole içn dayanırım der. Luci de sevdiği herifler arasında
Neyse son 1 ay var işteLucifer de toparlanma potansiyeli var bir fantastik olay olsa yeter yeni sezona
Aslında Gotham da fena değil bu sezon ama son bölümler birikti bende de
Luciferin bölüm sayısı uzaması yaramadı gibi yeni sezona tekrar eski sayısına düşsün gereksiz bölümler ortadan kalkarNeyse son 1 ay var işte
Aaa Selim melim diyip @destere i etkin altına almaya çalısıyorsn Gothamı bırakabiliriz sezon son u belki ama Lucifer ne olursa devam edelim
Ahahah ben napim yani türkçenin esnekliği Bilmiyorum sıkıldımikidiziden de @destere zaten Chole içn dayanırım der. Luci de sevdiği herifler arasında
senaryo güzelleşsin bölüms ayısı önemli değil senaryoda bişey yokki 40 bölümün özünü tek bölümde toplasalar yine sıkacaktırLuciferin bölüm sayısı uzaması yaramadı gibi yeni sezona tekrar eski sayısına düşsün gereksiz bölümler ortadan kalkar
Aaa tek izlemek sarmıyor oyüzden ortak dizilerimizi bırakmayalım evet zaten yeni sezonlara potansiyeli olan diziler bunlar bir konu bulunur elbet @Forumdash@Forumdash benim yerime cevaplamış evet dizi sıksada baysada farketmez chloe için katlanırız )
19.BölümS03B18-19
Diziden sıkıldım yaa yeni sezonda bırakcam
18.bölüm de Charlotte ile Amdelienin karşilaşması hariç pek bişey önemli değildi.
19.bölüm Maze ile ilgiliydi.
Charlotte tüm gerçeği öğrendi şükr. Sezon boyunca iyi ıkndılar. Sezon finalinde güzel bağlasalar da ben de iyi bi yerde bırakmiş olsam.
Kabil ile Luci'nin kapişmalarında Kabil olayı entrikaya bağladi resmen. Maze'den yarım alıcak filan.
Maze ne ara bu kadar sevilmiyorum ben moduna girdi? Üzüldüm kıza...
19.Bölüm
Aaa vlla boş bir bölümdü İblis kadının tripleriyle geçti diğer yandan kabil dedektif kadına yanasıyor aynı şeyler
Lucifer gayet duygusal bir konusma yaptı iblis kadınla ama hala beni sevmiyorsunuz diyip gidiyor çocuk gibi Kabil ile iş birliği yapacak ama ne hakkında orasınıanlamadım
Ne zaman bitecek acaba Sende devam etmeye devam et @destereluci ile Choleyu ayıracak İblis Luciye aşik (gizliden taa ilk sezondan beridir) Kabil de Chole'ya saçmaladılar işte. Aşk dizisine döndü
goblin bitsin tek günde size yetişirim nasıl olsaNe zaman bitecek acaba Sende devam etmeye devam et @destere
Aaa yakında sezon finali verir zaten bugün bölümde yayınlanmıs araya girdi sanırım @Forumdashgoblin bitsin tek günde size yetişirim nasıl olsa