FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

Lucifere aşık olacak bu onu zayıf kılacak Lucifer onu öldürecek diyorsunuz böyle bile olsa o sahneyi görmek istemiyorum ıyyy Dağ gibi adam Kabil :( :( :(
dağ gibi adamların hep şey çıkıyor yani yumurta gibi :)

O yuz nasıl çaliniyor hiç anlamadım zaten :F Gerek yoktu öyle bi konuya bence:F
Psikologa gösterdiği yüzünü çalıp kanatları vermiş sanırım , doğa üstü birisi girer diziye ama sezon finali olabilir :A @destere

Supernaturalda da Lucifer de bu yüz konusu işlendi bu arada muhteşem bir bölümdü izledinmi :A

Psikologa gösterdiği yüzünü çalıp kanatları vermiş sanırım , doğa üstü birisi girer diziye ama sezon finali olabilir :A @destere

Supernaturalda da Lucifer de bu yüz konusu işlendi bu arada muhteşem bir bölümdü izledinmi :A
doğa üstü kısımları bize unutturacaklar nerdeyse :) zaten ilk başlangıçta o hevesle daldık diziyede şimdilik polisiye izlemekle yetiniyoruz ama bu son iki bölüm güzeldi :)

doğa üstü kısımları bize unutturacaklar nerdeyse :) zaten ilk başlangıçta o hevesle daldık diziyede şimdilik polisiye izlemekle yetiniyoruz ama bu son iki bölüm güzeldi :)
Doğa üstü görmek istiyorsan Supernatural 13.sezon 12.bölümü izle :A

Senlik 2 tane kız var bölümde @Forumdash ile izleyin :A :A :A

Gerçek hayatta mı dizide mi?
Dizide zaten bisex filan:X Kaç kere yatakta erkek gördük. Özel hayatını ben bilmem @xemrexxx bilir bilmese bile pat diye bulur köfte:F
bişey dikkatimi çekti lucifer kabilden daha çok kıvırıyordu luciferdede bir şeylik var gibi :))
14.Bölüm biraz sıkıcı biraz hareketli orta derece bir bölümdü :A @destere @Forumdash
İblis kadının şu kızın kardeşini arama sahneleri ilgimi çekmedi ama Lucifer ile son konuşma sahnesi iyiydi kızın kardeşiyle :A

Bu arada Kabil ile zeci melek kavgası bölümün en iyi yeriydi , Luciferde zenci melekle tekrar karşı karşıya geldiler son sahnede :A

ben son bölümü daha izleyemedim @Çiğdem- @Forumdash :)

neyse size gudnayt, ben kaçıyorum:) önce bir la casa yı bitirmem lazım sonra belki lucifer e sıra gelir :)

S03B14

Hani 14.bölüm yorumunuz? :X @destere @Çiğdem-

Kardeş odaklı bir bölümdü. Siz şimdi beğenmezsiniz @destere @Çiğdem- :A
Kabil'in Amadeil ile dövüşmesi harikaydı. Aklıma Luke Cage ayusunu getirdi :A Başka da yorumlanacak bişey yok sanki :T:

Soyguna yorumuma bak 2 bölüm yorumladım yarında son 2 bölümü izlicem :A
S03B14

Kabil'in Amadeil ile dövüşmesi harikaydı. Aklıma Luke Cage ayusunu getirdi :A Başka da yorumlanacak bişey yok sanki :T:
hala izleyemedim sabaha doğru bu bölümü hallederim ben :)

S03B14

14.Bölüm biraz sıkıcı biraz hareketli orta derece bir bölümdü :A @destere @Forumdash
İblis kadının şu kızın kardeşini arama sahneleri ilgimi çekmedi ama Lucifer ile son konuşma sahnesi iyiydi kızın kardeşiyle :A

Bu arada Kabil ile zeci melek kavgası bölümün en iyi yeriydi , Luciferde zenci melekle tekrar karşı karşıya geldiler son sahnede :A
Buradaya ayoll :A :A :A