FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

ben sana hatırlattım sen benden önce izledin olmadı bu :)
hhahhah aylak aylk dolaşacağına baksaydın ayoll bu sabah uyanınca izledim hemen :A

aaa sen bana spoi veriyordun hep bende sana spoi vereyimmi şimdi intikam :A :A :A

2x11. Bölüm

özlem sona erdi chloe ya kavuştuk sonunda harika bir bölümdü yine :)
lucifer in birlikte olduğu bayanların standardı muhteşemdi o sahnelerde gülme krizine girdim :)
maze nin iyilikleri bir türlü karşılık görmüyor kıza acıdım bu bölümde onca iyilik yapıyor kız insan bir teşekür eder :)
son sahnede lucifer duygusallaşınca istediğini kaptı gibi chloe yelkenleri suya indirdi :)

11.bölüm bence çok iyi şekilde döndü dizi aradan ayoll özlemişiz :love1:@destere @Forumdash

luciferin annesi şimdi dedektif kdınl luciyi birleştirmeye çalısıyor ayoll :A

lucinin şu dedektif adama annmle birlikte olma üvey kardeşimle uğraşamam gibisözü çok komikti bence :F

hostes olayı ilgimi çekmedi ama son sahnedeki gizmli kişi ilgimi çekti ayoll diziye hareketlilik katabilir düşman olarak :Z:Z:Z

@destere
lucifer listeye parlaklarıda katıyormuş :) sadece ilgi alanı kızlarda değilmiş bu bölümde adamın yokluk çekmediğini gördük :)

@Forumdash biraz daha izlemezsen spoiler yiyeceksin :)

S02B11

Ben bölüme konsantre olamadım resmen pek beğenmedim polisiye bölümünü ama son sahnedeki gölgeli adam ilgi çekiciydi :X Aynen yaa Maze'yi hiç takdir etmiyorlar:rage:

@destere parlak olayı ilk bölümde de vardı :A @Çiğdem-
7/10

S02B11

Ben bölüme konsantre olamadım resmen pek beğenmedim polisiye bölümünü ama son sahnedeki gölgeli adam ilgi çekiciydi :X Aynen yaa Maze'yi hiç takdir etmiyorlar:rage:

7/10
ilk bölüm pek dikkatimi çekmedi sanırım :) ama lucifer da uçanı kçanı kaçırmamış :) o japon hayranıda ilginçti ? son sahnedeki neyin nesidir yine lucifer a zorlu bir rakip yaratmaya çalışacaklar sanırım :)

S02B11

7/10
ilk bölüm pek dikkatimi çekmedi sanırım :) ama lucifer da uçanı kçanı kaçırmamış :) o japon hayranıda ilginçti ? son sahnedeki neyin nesidir yine lucifer a zorlu bir rakip yaratmaya çalışacaklar sanırım :)
aman bırak şunu ayoll harika olan mini sezon arasını bile beğenmemişti bu bölümde güzel forumdashı dışlayalım bence @destere :A :A :A

2x12. bölüm ,,

herşeyiyle mükemmeldi
chloe nun içgüdüleri harekete geçince lucifer geri çekildi ilginçtir:) chloe nun içinde nerdeyse bir lucifer çıkacaktıda kadın kendini kontrol etmesini bildi. dedim heralde bu azgınlıkla tüm erkekleri sıraya dizecek :) aralarında başlayan aşkın devam etmesinden yanaydımda kötü anne planları altüst etti?

aman bırak şunu ayoll harika olan mini sezon arasını bile beğenmemişti bu bölümde güzel forumdashı dışlayalım bence @destere :A :A :A
Sus kız sana lucifer da yetiyor zaten :F Tabiher bölümü beğenirsin :A

yeni bölümü bir an önce izleyin yoksa spoiler ı deşifre edeceğim :)

2x12. bölüm ,,

herşeyiyle mükemmeldi
chloe nun içgüdüleri harekete geçince lucifer geri çekildi ilginçtir:) chloe nun içinde nerdeyse bir lucifer çıkacaktıda kadın kendini kontrol etmesini bildi. dedim heralde bu azgınlıkla tüm erkekleri sıraya dizecek :) aralarında başlayan aşkın devam etmesinden yanaydımda kötü anne planları altüst etti?

yeni bölümü bir an önce izleyin yoksa spoiler ı deşifre edeceğim :)
aaa evet bakamadım hala ayoll :F yarın izlemeyi düşünüyorum sakın spoi verme :A

bizimkiler evlendi anca o kadar spoiler verebiliyorum :)
geçen bölüm senden önce izlemiştim am yine geriye düştüm bu hfta :F

benimde dizilerim birikti vlla türk ve yabancılara yetişemiyorum ayoll 1 günümü sadece kendime ayırıp odama kapaanıp tüm dizileri halletmem gerekiyor foruma girmeden :A

geçen bölüm senden önce izlemiştim am yine geriye düştüm bu hfta :F

benimde dizilerim birikti vlla türk ve yabancılara yetişemiyorum ayoll 1 günümü sadece kendime ayırıp odama kapaanıp tüm dizileri halletmem gerekiyor foruma girmeden :A
bana bir gün yetmez üstüste en fazla beş bölüm izleyebiliyordum o kadar izlesem bile bir ay sürer tüm dizilere yetişmem :) o açıdan iki ay tamamen dizilere adayacağım kendimi :)

bana bir gün yetmez üstüste en fazla beş bölüm izleyebiliyordum o kadar izlesem bile bir ay sürer tüm dizilere yetişmem :) o açıdan iki ay tamamen dizilere adayacağım kendimi :)
Hhahah ohaaa :F foruma ara vermede ne yapıyorsaan yap sensiz taadı tuzu olmuyor buraların vlla :A :A :A

hhhaha aa bizler için değil yanı öylemi 😵😵😵
sizleri çin günahımı feda etmem :)

şu bizim ortak dizimiz vardı ya hanı twd nin çakması zombili olan Z Nation onun daha son sezonunu izlememişim nerdeyse yeni sezonu çıkacak birde yeni yeni diziler başlıyor nereye yetişelim biraz toparlamak şart :)

sizleri çin günahımı feda etmem :)

şu bizim ortak dizimiz vardı ya hanı twd nin çakması zombili olan Z Nation onun daha son sezonunu izlememişim nerdeyse yeni sezonu çıkacak birde yeni yeni diziler başlıyor nereye yetişelim biraz toparlamak şart :)
hahaha son sezonunu bende izlemedim onun ayoll :A :A :A

ama bıraktım gibi o diziyi çok dizilerim birikti çünkü :F twd yetiyor zombiden amaa bu sezonu hala tkip edemedim 2.bölüm izledim en son :F

hahaha son sezonunu bende izlemedim onun ayoll :A :A :A

ama bıraktım gibi o diziyi çok dizilerim birikti çünkü :F twd yetiyor zombiden amaa bu sezonu hala tkip edemedim 2.bölüm izledim en son :F

senin cw ler sanırım başlamadı yorumlarda @Forumdash la seni göremiyoruz yada dikkat etmedim yoksa organicks arrow oğlanı veya süper portakalı kaçırmazdın:)

black sails ve the shannarayı bekliyorum tam ne zaman başlıyordu başlarsa haber ver :)

senin cw ler sanırım başlamadı yorumlarda @Forumdash la seni göremiyoruz yada dikkat etmedim yoksa organicks arrow oğlanı veya süper portakalı kaçırmazdın:)

black sails ve the shannarayı bekliyorum tam ne zaman başlıyordu başlarsa haber ver :)
ocakta baslayacaklardan sadece gölge avcıları basladı sanırım cnm :F

ayy yok cw dizileride başlamış flaashı hemen izleyip yorumlaadım arrow da çıkmıs onada bakıcam diğer dizileri bekletebliyorum ma cw dizilerini hemen izliyorum :A :A :A

ocakta baslayacaklardan sadece gölge avcıları basladı sanırım cnm :F

ayy yok cw dizileride başlamış flaashı hemen izleyip yorumlaadım arrow da çıkmıs onada bakıcam diğer dizileri bekletebliyorum ma cw dizilerini hemen izliyorum :A :A :A

senden hayır yok ,kendi soruma kendim cevap vereyim black sails ayın 30 unda başlıyormuş :))

Pazartesi, 30 Ocak
04:00
NCIS: Los Angeles 8x14 - Under Siege

05:00
black sails 4x1 - Season 4, Episode 1

Homeland 6x3 - The Covenant

Madam Secretary 3x13 - The Beautiful Game

06:00
Conviction 1x13 - Past, Prologue & What's to Come

Elementary 5x13 - Over a Barrel

The Affair 3x9 - Season 3, Episode 9

The Royals 3x8 - In The Same Figure, Like The King That's Dead

senden hayır yok ,kendi soruma kendim cevap vereyim black sails ayın 30 unda başlıyormuş :))

Pazartesi, 30 Ocak
04:00
NCIS: Los Angeles 8x14 - Under Siege

black sails 4x1 - Season 4, Episode 1

Homeland 6x3 - The Covenant

Madam Secretary 3x13 - The Beautiful Game

Conviction 1x13 - Past, Prologue & What's to Come