FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

Ben biraz ara vereceğim sanırım. 7-8 de güzel giderse tekrar başlarım. beklediğim gibi gitmiyor dizi :)
aaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesinde :A :A :A

S02B04

Ohh be güzel bir bölüm gördük polisiyesi azdı:Z @Çiğdem- bu bölüm tam senlik :A
Uriel denen herif ölmeseydi keşke. Diziye tempo katti ama erken gitti. Melekler ölünce demek ne cennet ne cehenneme gidiyormuş😛 arafta kaldıya bağlasınlar da tekrar gelsin :A

Dövüşler muhteşemdi. Mazeeki harikaydın kızım:X Bizde de böyle dövüşebilen bir kadın olsa :A Son sahnede Lucifer karakteri yaşadı :X Uriel'i öldürdüğü zaman bi şaşirdim çünkü onun gibi abisi öldürdü laan diyerek düşğndüğüm için :F Yoksa kötü bir karakter gitmiş bize ne? :X

8.5/10

4.bölüm evet üst düzey güzel bir bölümdü @Forumdash :Z:Z:Z
Uriel gibi diğer büyük melekelrde gerekiyordu diziye bölüme büyük hareketlilik kattı ama hemen ölmesi iyi olmadı acaba michael gabriel falanda diziye gelirmi @Forumdash malum michael ile lucifer anlaşamıyordu :A :A :A

4.bölüm evet üst düzey güzel bir bölümdü @Forumdash :Z:Z:Z
Uriel gibi diğer büyük melekelrde gerekiyordu diziye bölüme büyük hareketlilik kattı ama hemen ölmesi iyi olmadı acaba michael gabriel falanda diziye gelirmi @Forumdash malum michael ile lucifer anlaşamıyordu :A :A :A
Melek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin :F

Melek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin :F
ayy yok ayoll karakter olarak diyorum zaten michael tanrının uslu çocuğu luciferde yaramaz çocuğu olarak biliniyor bu yüzden karşı karşıya kalıyorlar lucifer annesini hapis edemiyor o sözünden caydı tanrıda michaeli görevlendirip dünyaya gönderebilir dizi uçar vlla :F

S02B05

Polisiye olayı bayıktı ama Lucifer sahneleri ve sonu harikaydı.
özellikle son sahnede psikolaga Lucifer'ın gerçek yüzünü göstermesi. Kadın kaşındı ama:X O Sahneyi geri alıp durdum:A Sanırım o Lucifer'ı oynayan adam değidli. Çünkü çok değişikti:F
Maze de yüzünün yarısını cadılar bayramı diyerekten gösterdi:A Anne de alttan alttan Amediale midir nedir onu işliyor:A

8/10 ama sonu kesinlikle 9/10'luğu hak ediyor:X

5. BÖLÜM @Forumdash aa bu arada bırak poldırak izlemeyi lucifere geç bir an önce @destere :F

spoi yorumum
polisiyesi çok ağırdı evet ama luciferin son sahnesi bölüme bedeldi bence süpernaturalda bile meleklerin gerçek görünümü gösterilmiyordu değilmi ışık görünüyorud falan @Forumdash :F diğer dünyada luciferin nasıl göründüğünü gördük bedensiz şekilde yanı :F

5. BÖLÜM @Forumdash aa bu arada bırak poldırak izlemeyi lucifere geç bir an önce @destere :F

spoi yorumum
polisiyesi çok ağırdı evet ama luciferin son sahnesi bölüme bedeldi bence süpernaturalda bile meleklerin gerçek görünümü gösterilmiyordu değilmi ışık görünüyorud falan @Forumdash :F diğer dünyada luciferin nasıl göründüğünü gördük bedensiz şekilde yanı :F
Evet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi(b)

Evet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi(b)
süpernaturalda dikkat ediyorsan cnm luciferin o şarısın adam bedeni daha kullanamıyor ama sam ile kafesteyken geçen sezon hala o şarısın bedeniyle karşımıza çıktı yani şeytan görüntüsü olayı süpernaturalda gerek görülmedi demekki :A :A :A

süpernaturalda dikkat ediyorsan cnm luciferin o şarısın adam bedeni daha kullanamıyor ama sam ile kafesteyken geçen sezon hala o şarısın bedeniyle karşımıza çıktı yani şeytan görüntüsü olayı süpernaturalda gerek görülmedi demekki :A :A :A
İkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçer :A

İkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçer :A
ayy inş cw e geçerse fantastik olayları daha artar :A :A :A

SÜPERGİRL CW E GELDİ ilk sezondan çok farklı bir duruma büründü fantastik anlamda :A

6.bölüm az sıkıcı geçti gibi sanki @Forumdash :F
piskolog kadın ile ibli kadın arasında geçti bölüm bunlar yakında yakınlaşırlar bile hahaha :F :F :F

luciferin annesi tekrar aktif olmalı konu ona dönmeli tekrar bence :F

S02B06
Ben çok sıkılmadım ama nedense bölüm uzun gibi @Çiğdem- :F
Bence psikolog kadınla Maze sahneleri çok guzeldi. Bende hissettim yakınlaşirlar. Olsun yakıştırdım ben. Maze eve ekmek de getirir artık :F

Dan ile Lucifer damanlaştilar. Lucifer ilk bölümlerde 3lü yapmişti ya bugun yarın Dan'le bi parti sonrası onlarda yakınlaşir:F

Dedektif'e bölüm sonu üzüldüm. O yumurtalı ekmeği de gözümüze sokarak karnımı açıktırdılar pislikler :T:
8/10

S02B06
Ben çok sıkılmadım ama nedense bölüm uzun gibi @Çiğdem- :F
Bence psikolog kadınla Maze sahneleri çok guzeldi. Bende hissettim yakınlaşirlar. Olsun yakıştırdım ben. Maze eve ekmek de getirir artık :F

Dan ile Lucifer damanlaştilar. Lucifer ilk bölümlerde 3lü yapmişti ya bugun yarın Dan'le bi parti sonrası onlarda yakınlaşir:F

Dedektif'e bölüm sonu üzüldüm. O yumurtalı ekmeği de gözümüze sokarak karnımı açıktırdılar pislikler :T:
8/10
Aslında lucifer o dedektif polis iş birliği güzeldi ama çok yoğundu polisiye yönü biraz bunaldım belkide luciferi lıştık dedektif kadınla görmeye ondanda olabilir :F :F :F

S02B07

Bıcak konusunu cabuk kapattılar sanki:T: bir bölüm daha gitseydi iyi olurdu.
7.8/10

7.bölüm @Forumdash
@Forumdash bıçak konusu daha yeni bşlıyor ayoll ne kapanması görmedinmi son sahneyi bıçak luciferi etkisi altına aldı annei onu gördüğü için gitti luciferin başı belada 😱