aaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesindeBen biraz ara vereceğim sanırım. 7-8 de güzel giderse tekrar başlarım. beklediğim gibi gitmiyor dizi
aaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesindeBen biraz ara vereceğim sanırım. 7-8 de güzel giderse tekrar başlarım. beklediğim gibi gitmiyor dizi
Ne bileyim daha farklı şeyler bekliyordum annesi ortaya çıkınca. Böyle olmadı sanki Biraz beklemek en iyisi olacakaaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesinde
Melek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin4.bölüm evet üst düzey güzel bir bölümdü @Forumdash
Uriel gibi diğer büyük melekelrde gerekiyordu diziye bölüme büyük hareketlilik kattı ama hemen ölmesi iyi olmadı acaba michael gabriel falanda diziye gelirmi @Forumdash malum michael ile lucifer anlaşamıyordu
ayy yok ayoll karakter olarak diyorum zaten michael tanrının uslu çocuğu luciferde yaramaz çocuğu olarak biliniyor bu yüzden karşı karşıya kalıyorlar lucifer annesini hapis edemiyor o sözünden caydı tanrıda michaeli görevlendirip dünyaya gönderebilir dizi uçar vllaMelek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin
Evet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi5. BÖLÜM @Forumdash aa bu arada bırak poldırak izlemeyi lucifere geç bir an önce @destere
spoi yorumumpolisiyesi çok ağırdı evet ama luciferin son sahnesi bölüme bedeldi bence süpernaturalda bile meleklerin gerçek görünümü gösterilmiyordu değilmi ışık görünüyorud falan @Forumdash diğer dünyada luciferin nasıl göründüğünü gördük bedensiz şekilde yanı
süpernaturalda dikkat ediyorsan cnm luciferin o şarısın adam bedeni daha kullanamıyor ama sam ile kafesteyken geçen sezon hala o şarısın bedeniyle karşımıza çıktı yani şeytan görüntüsü olayı süpernaturalda gerek görülmedi demekkiEvet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi
İkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçersüpernaturalda dikkat ediyorsan cnm luciferin o şarısın adam bedeni daha kullanamıyor ama sam ile kafesteyken geçen sezon hala o şarısın bedeniyle karşımıza çıktı yani şeytan görüntüsü olayı süpernaturalda gerek görülmedi demekki
ayy inş cw e geçerse fantastik olayları daha artarİkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçer
Supergirlü izle diye teşvik etmeye çalişmaayy inş cw e geçerse fantastik olayları daha artar
SÜPERGİRL CW E GELDİ ilk sezondan çok farklı bir duruma büründü fantastik anlamda
Süpermanlı bölümlerine bak derek çok iyi yakışmışSupergirlü izle diye teşvik etmeye çalişma
Aslında lucifer o dedektif polis iş birliği güzeldi ama çok yoğundu polisiye yönü biraz bunaldım belkide luciferi lıştık dedektif kadınla görmeye ondanda olabilirS02B06
Ben çok sıkılmadım ama nedense bölüm uzun gibi @Çiğdem-
8/10Bence psikolog kadınla Maze sahneleri çok guzeldi. Bende hissettim yakınlaşirlar. Olsun yakıştırdım ben. Maze eve ekmek de getirir artık
Dan ile Lucifer damanlaştilar. Lucifer ilk bölümlerde 3lü yapmişti ya bugun yarın Dan'le bi parti sonrası onlarda yakınlaşir
Dedektif'e bölüm sonu üzüldüm. O yumurtalı ekmeği de gözümüze sokarak karnımı açıktırdılar pislikler