Neyse ki inadın var inat damarına tukurdugum
bu dizi harika oldu ya ilk başlarken bu kadar sevebileceğim aklıma gelmemişti keşke her sene 360 bölüm yayınlansada hiç araya kesinti girmese her gün bir bölüm izleriz kafa dağıtmak için chloe birebir )
Neyse ki inadın var inat damarına tukurdugum
Aynen zamanla sıkılırım sanıyordum ama gayet güzel gidiyor umarım bozmazlar Sadece polisiye kısmı sıkıyor beni. o da amerikalıların vazgeçmediği yerler sanırım. Bizde entrika onlarda polisiyebu dizi harika oldu ya ilk başlarken bu kadar sevebileceğim aklıma gelmemişti keşke her sene 360 bölüm yayınlansada hiç araya kesinti girmese her gün bir bölüm izleriz kafa dağıtmak için chloe birebir )
bu dizi harika oldu ya ilk başlarken bu kadar sevebileceğim aklıma gelmemişti keşke her sene 360 bölüm yayınlansada hiç araya kesinti girmese her gün bir bölüm izleriz kafa dağıtmak için chloe birebir )
luciferdemi mini sezon arası verdi ayoll gotham gibi bugün yoktu yeni bölümAynen zamanla sıkılırım sanıyordum ama gayet güzel gidiyor umarım bozmazlar Sadece polisiye kısmı sıkıyor beni. o da amerikalıların vazgeçmediği yerler sanırım. Bizde entrika onlarda polisiye
ben hiç farkında değilim birazdan açıp izlemeyi düşünüyordum @Forumdash ayrıntıyı biliyordur umarım arayı uzun tutmazlarluciferdemi mini sezon arası verdi ayoll gotham gibi bugün yoktu yeni bölüm
ama lucifer 20 bölüm sürmüyor kaç bölüm olucak bu sezon 3-4 bölüme sezon finali yapar sanırım
hhahaha aa içimedoğmuş demekki yoksa birazdan hayal kırıklığına uğrayacaktın cnmben hiç farkında değilim birazdan açıp izlemeyi düşünüyordum @Forumdash ayrıntıyı biliyordur umarım arayı uzun tutmazlar
dizi 16 ocakta devam edecekmiş
ilk sezon 13 bölüm falandı eğer sezon bölüm sayısını uzatmayacaklarsa bu arayı vermeleri çok anlamsız olmuş umarım sezonu 40 bölüme çıkarırlar her 10 bölümde bir ay dinlenmeye razıyızhhahaha aa içimedoğmuş demekki yoksa birazdan hayal kırıklığına uğrayacaktın cnm
aa şimdi 1 ay kim bekleyecek ayoll 4 bölüm verir sonrada sezon finali yaparlar 3-4 ay daha bekle işin yoksa
aaaa şimdi baktımda her sezonu 13bölüm oluckmış ayoll biz şimdi 1 ay bekleyip sadece 3 bölümmü izleyecez off @Forumdashilk sezon 13 bölüm falandı eğer sezon bölüm sayısını uzatmayacaklarsa bu arayı vermeleri çok anlamsız olmuş umarım sezonu 40 bölüme çıkarırlar her 10 bölümde bir ay dinlenmeye razıyız
ben hiç farkında değilim birazdan açıp izlemeyi düşünüyordum @Forumdash ayrıntıyı biliyordur umarım arayı uzun tutmazlar
dizi 16 ocakta devam edecekmiş
aaaa şimdi baktımda her sezonu 13bölüm oluckmış ayoll biz şimdi 1 ay bekleyip sadece 3 bölümmü izleyecez off @Forumdash
bukadar uzun bir arayı 20bölümlük dizilere verilir hadiv eriyorsunuz bari 16 bölüm yapın 16 ocağa kadar bekleyecez ayol sonra sadece 3 bölüm izleyecez 13 bölümmüş yine sonra 3-4 ay daha bekle @destereYa dün ben yeni bölüm var sanıyordum dün etiketlerinizi gördüm spoi yeri yeni bölümden diye girmemiştim. Siteleri talan ettim, reyting listelerinde resmen Lucifer yeni bölüm aradım Neden ara verdiler yaa Oysa en heycanlı yerdi.
bize güvenmiyorsun olan sana olmuş iki gün gecikmeyle sayfaya girmeye cesaret etmişsin demekki artık mecbur kaldın hem biz ne zaman spoiler verdikte sen bize güvenini yitirdin anlamadımYa dün ben yeni bölüm var sanıyordum dün etiketlerinizi gördüm spoi yeri yeni bölümden diye girmemiştim. Siteleri talan ettim, reyting listelerinde resmen Lucifer yeni bölüm aradım Neden ara verdiler yaa Oysa en heycanlı yerdi.
16 da çok az aslında gotham ı 23 bölüm yapacaklarına bunu 23 bölüme çıkarsalar süper olurdubukadar uzun bir arayı 20bölümlük dizilere verilir hadiv eriyorsunuz bari 16 bölüm yapın 16 ocağa kadar bekleyecez ayol sonra sadece 3 bölüm izleyecez 13 bölümmüş yine sonra 3-4 ay daha bekle @destere
Duygusal tarafından kalktın galiba güvene geldikbize güvenmiyorsun olan sana olmuş iki gün gecikmeyle sayfaya girmeye cesaret etmişsin demekki artık mecbur kaldın hem biz ne zaman spoiler verdikte sen bize güvenini yitirdin anlamadım
16 da çok az aslında gotham ı 23 bölüm yapacaklarına bunu 23 bölüme çıkarsalar süper olurdu
@OzaN sen bu diziyi niye izlemiyorsun? oysa seninle galavant da kader ortağıydık bu dizide en az onun kadar keyifli hatta ondan çok daha fazla keyifli diyebilirim
uyumadımki akşamki ruh halim devam ediyor zaten aslında çok duygusal biriyim tipime yansımasada içerlerde bir yerde yanık bir yürek taşıyorum )Duygusal tarafından kalktın galiba güvene geldik
çok özledik vlla bkliyoruz sabırsızlıkla cnmvee beklenen büyük gün geldi @Forumdash @Çiğdem-
Salı, 17 Ocak
04:00
Gotham 3x12 - Mad City: Ghosts
05:00
Lucifer 2x11 - Stewardess Interruptus
Shadowhunters 2x3 - Parabatai Lost
2 Broke Girls 6x13 - And The Zom-Com
06:00
Scorpion 3x13 - Faux Money Maux Problems
06:00
Timeless 1x11 - Season 1, Episode 11
yarın dizilab a düşer bölüm sabırsızlıkla bekliyoruzçok özledik vlla bkliyoruz sabırsızlıkla cnm
ben sana hatırlattım sen benden önce izledin olmadı buizle ozman bu gece güzel bölümdü