Hhaha aa onun yerine baska bir grupta daha fazla görürüm seni 2 ecünnünü yazarımo kadar övdüm seni boşuna değil bu çabam artık @sokak sanati nın mendes oğlanına bir terlik yapıştırırsın hogatha
Hhaha aa onun yerine baska bir grupta daha fazla görürüm seni 2 ecünnünü yazarımo kadar övdüm seni boşuna değil bu çabam artık @sokak sanati nın mendes oğlanına bir terlik yapıştırırsın hogatha
olmaz mendes i şutlamamız şartHhaha aa onun yerine baska bir grupta daha fazla görürüm seni 2 ecünnünü yazarım
oda tavır alacak bana cnm ozaman ikinizinkinide seçmem yada seçerim sana kalmısolmaz mendes i şutlamamız şart
boşver o tavır alsın önemli değil yeterki lovato üst tura çıksınoda tavır alacak bana cnm ozaman ikinizinkinide seçmem yada seçerim sana kalmıs
senin dedğin şekilde oylarım 1 grubu bu fırsat eline daha geçmez
ozaman ikisiende kullanıyorum çok sevmedin biri için beni zor durumda bırakma cnm ben sizi kırmamaya çalısıyorumboşver o tavır alsın önemli değil yeterki lovato üst tura çıksın
bu lovatoyuda pek sevmem aslında ama böyle sokak şeysi sinirden bunalıma girince lovatoyu daha çok sevesim geliyor
1x18. Bölüm
muhteşem bir bölümdü ya
ahh charlotte vahh charlotte senin olmadığın dizinin kanalı batsın
charlotte umu vurdular tipsiz bir linda için , linda uğruna kıyılacak kadınmıydı bunlar hep senin bedduların @Çiğdem- sonunda gönderdin kadını yazıklar olsun sana
amanediel in güçlerini geri kazandığı sahnede zamanın duruşu harika yansıtılmıştı , orda bir an bende dondum öyle mal mal bakıyordum ekrana
tek sevindiğim nokta charlotte un cennet veya cehenneme değilde yeni bir evrene gönderilmiş olması orda güçlerini toplayıp geri döneceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz charlotte orda nasıl çoğalacak diye sormuşsun @Forumdash iki şık var ya bölünerek çoğalacak? ya da diğer bir ihtimal bu dünyada kadın çok çalışmıştı öteki tarafa hamile olarak gitmiş olabilir
lucifer ın amanediel için söylediği ''anahtarı totosuna sokmuştur'' lafına cevaben maze nin ben orayı zaten kontrol ettim lafını duyunca gülme krizine girdim sen çok yaşa maze
son sahne ile alakalı binbir türlü senaryo kuracaktır şimdi izleyiciler orda noldu lucifer niye don gömlek kanatlı bir halde çölde ortaya çıktı ? ve enseye tokmağı vuran kimdi ? neyse ben o kısımlara tahmin yürütmeden yeni bölümü bekleyeyim şimdiden
1x18. Bölüm
muhteşem bir bölümdü ya
ahh charlotte vahh charlotte senin olmadığın dizinin kanalı batsın
charlotte umu vurdular tipsiz bir linda için , linda uğruna kıyılacak kadınmıydı bunlar hep senin bedduların @Çiğdem- sonunda gönderdin kadını yazıklar olsun sana
amanediel in güçlerini geri kazandığı sahnede zamanın duruşu harika yansıtılmıştı , orda bir an bende dondum öyle mal mal bakıyordum ekrana
tek sevindiğim nokta charlotte un cennet veya cehenneme değilde yeni bir evrene gönderilmiş olması orda güçlerini toplayıp geri döneceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz charlotte orda nasıl çoğalacak diye sormuşsun @Forumdash iki şık var ya bölünerek çoğalacak? ya da diğer bir ihtimal bu dünyada kadın çok çalışmıştı öteki tarafa hamile olarak gitmiş olabilir
lucifer ın amanediel için söylediği ''anahtarı totosuna sokmuştur'' lafına cevaben maze nin ben orayı zaten kontrol ettim lafını duyunca gülme krizine girdim sen çok yaşa maze
son sahne ile alakalı binbir türlü senaryo kuracaktır şimdi izleyiciler orda noldu lucifer niye don gömlek kanatlı bir halde çölde ortaya çıktı ? ve enseye tokmağı vuran kimdi ? neyse ben o kısımlara tahmin yürütmeden yeni bölümü bekleyeyim şimdiden
luciferin annesi 3.sezon olmaz inş ayollama kadının ruhu gitti bedeni gitseydi ektiği tohumlarda giderdi
lucifer in anası gittide kabuğu dünyada kaldı biz kabuğunuda sevmiştik @Forumdash la birlikte kabuğunu kullanırız bundan sonraluciferin annesi 3.sezon olmaz inş ayoll
o ziyah zenci luciferi götürdü sanırım diğer dünyayya cennete benzemiyor cehennem olabilir kuraklıktı çünkü luciferde yanmıs
la sen izliyorsunda niye ses çıkarmıyorsun zaten yorumlayacak toplam iki kişi var benim haricimde üçüncüyü bulsak okeye dönecektikŞu Chloe öğrenemeden bir sezon daha bitti. Tom Ellis harbiden kral oyuncu. Çok iyi oynuyor. Resmen yaşıyor rolü. Sonda ya Michael geldi ya da Amenadiel vurdu Luci'ye. Şimdi otur merakla bekle yeni sezonu.
@Çiğdem- boşuna seviniyor. Anne karakteri sevildi. Lucifer spn'ye ayrılıp ayrılıp aynı bedenle nasıl geldiyse. Buradaki Anne de yine aynı kabukla gelecek eylül ayında gelmese bile noel arasında gelirlucifer in anası gittide kabuğu dünyada kaldı biz kabuğunuda sevmiştik @Forumdash la birlikte kabuğunu kullanırız bundan sonra
la sen izliyorsunda niye ses çıkarmıyorsun zaten yorumlayacak toplam iki kişi var benim haricimde üçüncüyü bulsak okeye dönecektik
@Çiğdem- herkesi kendi gibi kıskanç sanıyor zaten charlotte la birlikte dizi adeta çiçek açtı anasız melekmi olur her meleğin kullanışlı bir anası bulunmalı dünyada@Çiğdem- boşuna seviniyor. Anne karakteri sevildi. Lucifer spn'ye ayrılıp ayrılıp aynı bedenle nasıl geldiyse. Buradaki Anne de yine aynı kabukla gelecek eylül ayında gelmese bile noel arasında gelir
@Çiğdem- herkesi kendi gibi kıskanç sanıyor zaten charlotte la birlikte dizi adeta çiçek açtı anasız melekmi olur her meleğin kullanışlı bir anası bulunmalı dünyada
dedektif kadın dısında maze piskolok kadın ve tanrıça diğerleir gereksizdi bence yavas yavas kurtuluyoruz ayoll@Çiğdem- boşuna seviniyor. Anne karakteri sevildi. Lucifer spn'ye ayrılıp ayrılıp aynı bedenle nasıl geldiyse. Buradaki Anne de yine aynı kabukla gelecek eylül ayında gelmese bile noel arasında gelir
Güncel değildim. 10. bölümde kalmıştım iki günde bitirdim anca yazabildim burayalucifer in anası gittide kabuğu dünyada kaldı biz kabuğunuda sevmiştik @Forumdash la birlikte kabuğunu kullanırız bundan sonra
la sen izliyorsunda niye ses çıkarmıyorsun zaten yorumlayacak toplam iki kişi var benim haricimde üçüncüyü bulsak okeye dönecektik
yetiştiğine göre üçüncü sezona artık yorumlarını beklerizGüncel değildim. 10. bölümde kalmıştım iki günde bitirdim anca yazabildim buraya
dedektif kadın içlerinde en tipsizi ya o yüzden onu destekliyorsun hogatha biraz güzel olsa eminim onada düşman olurdundedektif kadın dısında maze piskolok kadın ve tanrıça diğerleir gereksizdi bence yavas yavas kurtuluyoruz ayoll