FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

Neyse ki inadın var
inat damarına tukurdugum

bu dizi harika oldu ya ilk başlarken bu kadar sevebileceğim aklıma gelmemişti
keşke her sene 360 bölüm yayınlansada hiç araya kesinti girmese
her gün bir bölüm izleriz kafa dağıtmak için chloe birebir
)

)
Aynen zamanla sıkılırım sanıyordum ama gayet güzel gidiyor umarım bozmazlar
Sadece polisiye kısmı sıkıyor beni. o da amerikalıların vazgeçmediği yerler sanırım. Bizde entrika onlarda polisiye

)
Aynen zamanla sıkılırım sanıyordum ama gayet güzel gidiyor umarım bozmazlar
Sadece polisiye kısmı sıkıyor beni. o da amerikalıların vazgeçmediği yerler sanırım. Bizde entrika onlarda polisiye
luciferdemi mini sezon arası verdi ayoll gotham gibi bugün yoktu yeni bölüm

ama lucifer 20 bölüm sürmüyor kaç bölüm olucak bu sezon 3-4 bölüme sezon finali yapar sanırım

luciferdemi mini sezon arası verdi ayoll gotham gibi bugün yoktu yeni bölüm

ama lucifer 20 bölüm sürmüyor kaç bölüm olucak bu sezon 3-4 bölüme sezon finali yapar sanırım
ben hiç farkında değilim birazdan açıp izlemeyi düşünüyordum @Forumdash ayrıntıyı biliyordur umarım arayı uzun tutmazlar

dizi 16 ocakta devam edecekmiş

ben hiç farkında değilim birazdan açıp izlemeyi düşünüyordum @Forumdash ayrıntıyı biliyordur umarım arayı uzun tutmazlar

hhahaha aa içimedoğmuş demekki yoksa birazdan hayal kırıklığına uğrayacaktın cnm

aa şimdi 1 ay kim bekleyecek ayoll 4 bölüm verir sonrada sezon finali yaparlar 3-4 ay daha bekle işin yoksa

hhahaha aa içimedoğmuş demekki yoksa birazdan hayal kırıklığına uğrayacaktın cnm

aa şimdi 1 ay kim bekleyecek ayoll 4 bölüm verir sonrada sezon finali yaparlar 3-4 ay daha bekle işin yoksa
ilk sezon 13 bölüm falandı eğer sezon bölüm sayısını uzatmayacaklarsa bu arayı vermeleri çok anlamsız olmuş
umarım sezonu 40 bölüme çıkarırlar her 10 bölümde bir ay dinlenmeye razıyız

aaaa şimdi baktımda her sezonu 13bölüm oluckmış ayoll biz şimdi 1 ay bekleyip sadece 3 bölümmü izleyecez off
@Forumdash

aaaa şimdi baktımda her sezonu 13bölüm oluckmış ayoll biz şimdi 1 ay bekleyip sadece 3 bölümmü izleyecez off
@Forumdash

Ya dün ben yeni bölüm var sanıyordum dün etiketlerinizi gördüm spoi yeri yeni bölümden diye girmemiştim. Siteleri talan ettim, reyting listelerinde resmen Lucifer yeni bölüm aradım
Neden ara verdiler yaa
Oysa en heycanlı yerdi.

bukadar uzun bir arayı 20bölümlük dizilere verilir hadiv eriyorsunuz bari 16 bölüm yapın 16 ocağa kadar bekleyecez ayol sonra sadece 3 bölüm izleyecez 13 bölümmüş yine sonra 3-4 ay daha bekle
@destere

bize güvenmiyorsun olan sana olmuş iki gün gecikmeyle sayfaya girmeye cesaret etmişsin demekki artık mecbur kaldın
hem biz ne zaman spoiler verdikte sen bize güvenini yitirdin anlamadım

bukadar uzun bir arayı 20bölümlük dizilere verilir hadiv eriyorsunuz bari 16 bölüm yapın 16 ocağa kadar bekleyecez ayol sonra sadece 3 bölüm izleyecez 13 bölümmüş yine sonra 3-4 ay daha bekle
@destere
16 da çok az aslında gotham ı 23 bölüm yapacaklarına bunu 23 bölüme çıkarsalar süper olurdu

@OzaN sen bu diziyi niye izlemiyorsun? oysa seninle galavant da kader ortağıydık
bu dizide en az onun kadar keyifli hatta ondan çok daha fazla keyifli diyebilirim

Duygusal tarafından kalktın galiba
güvene geldik

vee beklenen büyük gün geldi @Forumdash @Çiğdem-

Salı, 17 Ocak
04:00
Gotham 3x12 - Mad City: Ghosts

05:00
Lucifer 2x11 - Stewardess Interruptus

Shadowhunters 2x3 - Parabatai Lost

2 Broke Girls 6x13 - And The Zom-Com

06:00
Scorpion 3x13 - Faux Money Maux Problems

06:00
Timeless 1x11 - Season 1, Episode 11

çok özledik vlla bkliyoruz sabırsızlıkla cnm

11.bölüm bence çok iyi şekilde döndü dizi aradan ayoll özlemişiz
@destere @Forumdash

luciferin annesi şimdi dedektif kdınl luciyi birleştirmeye çalısıyor ayoll

lucinin şu dedektif adama annmle birlikte olma üvey kardeşimle uğraşamam gibisözü çok komikti bence

hostes olayı ilgimi çekmedi ama son sahnedeki gizmli kişi ilgimi çekti ayoll diziye hareketlilik katabilir düşman olarak

@destere