aslında senarist lucifer ı kullanarak normal kendi iç dünyasını dışa vuruyor sanırım, mesela tanrının hep iyi bir planı olduğunu nerden biliyorsunuz derken lucifer, yani normal insanların aklındaki şüphelerin dışa vurumunu gerçekleştiriyor
yada balkonda lucifer ın değer verdiği birini kaybetmenin acısıyla tanrıyla girdiği komik diyaloğlar
) yine acılı dönemlerde insanlardaki tanrıya isyan duygusuyla birebir örtüşüyor
en komik sahnelerden biri lucifer ın günah çıkarma bölmesine girip kadını günaha davet emesiydi orda koptum! dedim bizimki tam forumunu buldu
ama sonunda rahip ölünce çok fazla ıstırap çekmesi lucifer ın karakterine yakıştıramadığım durumlardı
@Forumdash ın sorduğu, bizim zenci keleğin neden lucifer ı herhangi birine değilde dirilttiği malcolm adlı polise öldürtmeye çalıştığını bende anlayamadım neden polis vurmalı herhangi bir kötü adamda seçebilirdi luciferı öldürmesi için
bu arada rahiple lucifer ın piyano resitali harikaydı
@Çiğdem- demiş neden lucifer rahip kan kaybederken izlediğim melekler gibi parmağıyla kan akışını durdurmadı ?
lucifer ın melekliği kalmamışki artık elleriyle kanı nasıl durdursun adamın senden benden bir farkı kalmadı kötülük yapmayı unutttuğu gibi meleklik yeteneklerinide kaybediyor tümden vatandaş yolunmuş tavuğa döndü chloe nun etkisiyle
@Titanium sonunda istediğim olacak gibi chloe yu kapmak üzere lucifer? ama chloe uğruna kendisini kaybetti ne anladık bu işten? yani kadını elde etsede artık lucifer in ne melekliği ne şeytanlığı kalacak
ama lucifer karakterinden bunca ödün vermesine rağmen hala amacına ulaşmışta değil ?
amacına derken yani chloe yu yatağa atmayı daha başaramadı
bakalım daha ne tavizler verecek ?