aaa izledim ama yorum yapmaya üşendim yine1x12. Bölüm
harikaydı, muhteşem bir bölümdü
lucifer ın chloe nun melek olacağını düşünerek kanatlarından şüphelenip gizlice kadının sırtını yoklamaya başladığı anlarda kahkaha attım
beyinsiz lucifer işi çözemedi chloe nun kendisini öldürmesi için birileri tarafından görevlendirildiğini düşünüyor oysaki sorunun cevabı basit kadına aşık olduğu için onun yanında zayıf kalıyor işte bundan başka olayın farklı bir sebebi yok
maze nin zenci kelek amanediel i öldürme girişimi başarısız oldu
bölüm sonundaki lucifer amanediel kavğası harikaydı ..
malcolm deyyusunun lucifer a kurduğu tuzak kötü oldu, ama adam harbiden şeytansa bunun üstesinden gelecektir
amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin ) maze de az fingirdek değil görev icabıda olsa birileriyle yatmaktan pek çekinmiyor
@Çiğdem- hala izlememişsin 12. bölümü çok geriden gelip seni geçmişim yine bir an önce izle muhteşem bir bölümdü
@MEnes dizi listene bunuda ekle mutlaka kaçırılmayacak bir dizi
12.bölüm sezon finalinden önce çok hoşşş bir bölümdü dizi yeni sezon onayınıda almış zaten @Forumdash @destere
maze konusunda luciferin suçu yok ayoll lucifer demediki mazeye git o zenci mellekle yat casuzluk yap diye maze kendisi söyledi lucifere ben senin casuzluunu yapıcam onu kandırıyorum diye
ayy vlla o zenci meleği güzel dövdü luciferim
sezon finalinde sanki dedektif kadın luciferi vurucak cehenneme gidicek diye tahmin ediyorum bakalım
ayy vlla o zenci meleği güzel dövdü luciferim
sezon finalinde sanki dedektif kadın luciferi vurucak cehenneme gidicek diye tahmin ediyorum bakalım