FOX Lucifer 1. Sezon Yorumları

Ben 10 sanıyordum ama geçen baktiğimda imdb'de 13 yazıyordu. İnş 13dür:X
bende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işin :) neyseki son değil heralde sezon finali yazmamışlar bölümde :) 13 de yetmez ama yinede iyi sayılır çok çabuk bitiriyorlar ya bunuda pll gibi 25 bölüm yapsalar muhteşem olurdu :)

13 gözüküyor şuan. :)
@destere

yeni sezon onayı almışmıydı dizi ? :)

bende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işin :) neyseki son değil heralde sezon finali yazmamışlar bölümde :) 13 de yetmez ama yinede iyi sayılır çok çabuk bitiriyorlar ya bunuda pll gibi 25 bölüm yapsalar muhteşem olurdu :)

Rahat olun alır bu dizi. :)

Yorum yapmaya üşeniyorum aylardır. :D

Herşeye rağmen, tüm nefretlerime rağmen o adam ölürse gerçekten üzülürüm, gerçi bayıldı felanda sonrası merak konusu. :(
bayılttılar onu ölümüş olma ihtimali yok :) ilk başta vatandaşa bende kıl kapmıştımda yalnız iyi biri çıktı hemde bayağı bir geniş adam çıktı dan :))

Bence sezon onayı alır yaa.. lucifer reklamını çok iyi yapıyor. Adam bütün programlara katılıyor sempatikliğiyle sunucular ayılıp bayılıyor resmen:X imdb puanımız çok iyi reytingte foxa göre iyi :X öpsün başına koysun:A

Bence sezon onayı alır yaa.. lucifer reklamını çok iyi yapıyor. Adam bütün programlara katılıyor sempatikliğiyle sunucular ayılıp bayılıyor resmen:X imdb puanımız çok iyi reytingte foxa göre iyi :X öpsün başına koysun:A

forever da hayal kırıklığına uğradık onun için ben hala onay haberi gelene kadar rahat değilim :)

Doğru o da var ama 2.sezona alt yazı eksiliğinden dolayı bi türlü başlayamadım.
Yazın izlicem(bu arada bunu da ekle listeye:F)

liste de yer kalmadı yavaş yavaş bir yerden başla artık:) bilsem zamanında küçük bir not defterine yazacağıma 10 ortalı bir defterle başlardım işe :))

S01B11

Polisiye polisiye nereye kadar?
Neyse
ölümden dönen dönek polis Lucifer'ı öldürmeye kalktı ama şeytanla anlaşma yaptı:A sonra bölümün davasındaki kadın vurdu ama bişey olmadı.
Dedektifin yanında Luciferin insanliği tutuyormuş:X Maze ve diğer melek arabada işi pişirdiler.

Son iki bölüm biraz daha ana konuya dönsünler:(
7/10

11.bölüm @Forumdash harika bir bölümdü bence bunuda beğenmediysen işin zor senin
:A:A:A @destere
aaa özellikle son sahne harikaydı ayoll lucifer meğerse sadece dedektifin yanında savunmasız kalıyormuş onun yanında insanlaşıyor ama @destere bunu söylemişti @Forumdash şey demişti onun yanında öyle oluyor falan diye :F

aaa zenci melekle luciferin yanındakı kadın mutlulğa kavuştular @destere :F

S01B12
Koş matmazel koş Lucifer'ı ..... @destere @Çiğdem-
Sezon fşnaline yakın güzel bir bölümdü. İ**ne polis musvettesi kafayı yemiş artık. Lucifer'a iftira attı hapse yolluyor:(
Şu Amble-bla-bla meleğiyle güzel kavga ettiker:X Maze'im kadınlık gururuyla oynandı resmen:(
8.5/10

1x11. Bölüm

harika bir bölümdü yine.. ben zaten olayın polisiye kısımlarına bakmıyorum artık lucifer la chloe arasındaki gelişmeler dizinin en güzel yerleri :) @Çiğdem- @Forumdash
lucifer nıormalde ölümsüz sadece chloe yanında eli ayağı orası burası karışıyor kadın aslında lucifer için bir imtihan ölmek istemiyorsa uzaklaşması lazım ama yani öyle bir kadında uzaktan sevilmezki :)
burda lucifer ın ilerleyen bölümlerdeki tercihi ne olacak acaba chloe uğruna ölümü göze alabilecekmi :) bence harika bir senaryo yakaladılar bu hikayeden :)bana kalsa chloe için ölmeye değer derim :) ama sap luci ne yapar bilinmez:)

11.bölüm @Forumdash harika bir bölümdü bence bunuda beğenmediysen işin zor senin
:A:A:A @destere
aaa özellikle son sahne harikaydı ayoll lucifer meğerse sadece dedektifin yanında savunmasız kalıyormuş onun yanında insanlaşıyor ama @destere bunu söylemişti @Forumdash şey demişti onun yanında öyle oluyor falan diye :F

aaa zenci melekle luciferin yanındakı kadın mutlulğa kavuştular @destere :F
zenci kelek de maze yi görünce melekliği unutuyormuş :))

1x12. Bölüm

harikaydı, muhteşem bir bölümdü :)
lucifer ın chloe nun melek olacağını düşünerek kanatlarından şüphelenip gizlice kadının sırtını yoklamaya başladığı anlarda kahkaha attım :)
beyinsiz lucifer işi çözemedi chloe nun kendisini öldürmesi için birileri tarafından görevlendirildiğini düşünüyor:) oysaki sorunun cevabı basit kadına aşık olduğu için onun yanında zayıf kalıyor işte :) bundan başka olayın farklı bir sebebi yok:)
maze nin zenci kelek amanediel i öldürme girişimi başarısız oldu
bölüm sonundaki lucifer amanediel kavğası harikaydı ..
malcolm deyyusunun lucifer a kurduğu tuzak kötü oldu, ama adam harbiden şeytansa bunun üstesinden gelecektir :)

S01B12
Koş matmazel koş Lucifer'ı ..... @destere @Çiğdem-
Sezon fşnaline yakın güzel bir bölümdü. İ**ne polis musvettesi kafayı yemiş artık. Lucifer'a iftira attı hapse yolluyor:(
Şu Amble-bla-bla meleğiyle güzel kavga ettiker:X Maze'im kadınlık gururuyla oynandı resmen:(
8.5/10
amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin :)) maze de az fingirdek değil görev icabıda olsa birileriyle yatmaktan pek çekinmiyor :)

@Çiğdem- hala izlememişsin 12. bölümü çok geriden gelip seni geçmişim yine :) bir an önce izle muhteşem bir bölümdü :)

@MEnes dizi listene bunuda ekle mutlaka kaçırılmayacak bir dizi :)

Son düzenleme:
1x12. Bölüm

lucifer ın chloe nun melek olacağını düşünerek kanatlarından şüphelenip gizlice kadının sırtını yoklamaya başladığı anlarda kahkaha attım :)
beyinsiz lucifer işi çözemedi chloe nun kendisini öldürmesi için birileri tarafından görevlendirildiğini düşünüyor:) oysaki sorunun cevabı basit kadına aşık olduğu için onun yanında zayıf kalıyor işte :) bundan başka olayın farklı bir sebebi yok:)
malcolm deyyusunun lucifer a kurduğu tuzak kötü oldu, ama adam harbiden şeytansa bunun üstesinden gelecektir :)

amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin :)) maze de az fingirdek değil görev icabıda olsa birileriyle yatmaktan pek çekinmiyor :)

@Çiğdem- hala izlememişsin 12. bölümü çok geriden gelip seni geçmişim yine :) bir an önce izle muhteşem bir bölümdü :)

Aynen o herif :X

1x12. Bölüm

Vardı kafamda ilk başladığı zamanlar. Tabi yine zaman sıkıntısı oldu başlayamadım. :) Birikti de birikti bölümler. 12'ye kadar gelmiş sonunda. :) Vizeler yarın bitecek sonrasında tam anlamıyla freeyim, her şeye açığım. Durum değerlendirmesi yapıp kararımı bildiririm. :)