FOX Lucifer 1. Sezon Yorumları

aynen :) öyle bişeyin çıktığını açıklamazlar ama göz var nizam var yani durumlar böyle kıza bakınca bana bişeyler oluyor yani kendimden biliyorum şeytanın neler çektiğini :) chloe nun gözleri sıpa gözü gibi çok içli bakıyor insana :)
O zenci melekten böyle bi açıklama bekliyorum:( neden böyle bişey dedin:bağır:

zenci melek nerden çıktın ya ? biz hangi olayı anlatıyoruz senin kafan nerelere gitti zenci olaya nasıl karıştı :))
Sen her ne kadar goygoyuna dediysen de benim aklıma yattı:F şu zenci melek yok mu? Abilege bilmem ne... Lucifer gittikçe insanlara değer veriyor kıza aşık oldu filan derse şaşirmam bu sohbetten sonra:X

Sen her ne kadar goygoyuna dediysen de benim aklıma yattı:F şu zenci melek yok mu? Abilege bilmem ne... Lucifer gittikçe insanlara değer veriyor kıza aşık oldu filan derse şaşirmam bu sohbetten sonra:X

zaten o kanatlı zenci kelek o yüzden lucifer i ikide bir cehenneme davet ediyor :) lucifer in yavaş yavaş yavşadığını o da anladı :)

4.bölüm çok iyi bir bölümdü bence @destere @Forumdash :Z:Z:Z
şu esmer kızda şeytanmış @destere soruyordun melek değilmiş:F
diğer zenci melekle olan kavgaları biraz heyecan kattı diziye ayy lucifer dedektif kadını tam inandırıyordu şeytan olduğuna kurşunla vuurlunca bak acımadı diyordu sonra acıdı kanıyorum demeye baslayınca çok güldüm hahahaha dedektif kadında onun insan olduğuna inandı ama nasıl kanadı gerçekten acaba dünyada kaldığı sürece insanlaşmayamı başlıyor zenci melek oyüzden dünyadan ayrıl diyordur belki :F

ayy bu arada kuciferde senin gibi halvet halvet başka birşey bilmiyor @destere ama yüzde bulamıyor tabi dedektif kadınla lucifer bize benzemişler biraz bu bölümde hahahha :F

1x4. Bölüm

harikaydı yine :)
chloe nun çıplak halini gördük mutlu olduk muhteşemdi kadın :) lucifer ın artık canına tak etti napsa etse chloe kendisiyle yatmıyor :) son sahnedeki lucifer ın silahla vurulduğu yaralandığı sahnede ilginçti gittikçe insana dönüşecek chloe aşkı yüzünden :)
maze nin amane isimli zençi kelekle yalaştığı kısımlarda ilginçti:) maze şeytan olmakla birlikte rütbe olarak lucifer ın bir alt kademesinde sanırım :)

4.bölüm çok iyi bir bölümdü bence @destere @Forumdash :Z:Z:Z
şu esmer kızda şeytanmış @destere soruyordun melek değilmiş:F
diğer zenci melekle olan kavgaları biraz heyecan kattı diziye ayy lucifer dedektif kadını tam inandırıyordu şeytan olduğuna kurşunla vuurlunca bak acımadı diyordu sonra acıdı kanıyorum demeye baslayınca çok güldüm hahahaha dedektif kadında onun insan olduğuna inandı ama nasıl kanadı gerçekten acaba dünyada kaldığı sürece insanlaşmayamı başlıyor zenci melek oyüzden dünyadan ayrıl diyordur belki :F

ayy bu arada kuciferde senin gibi halvet halvet başka birşey bilmiyor @destere ama yüzde bulamıyor tabi dedektif kadınla lucifer bize benzemişler biraz bu bölümde hahahha :F

vurulma sahnesi gerçekten komikti :)
işte tüm bunlar aşk yüzünden lucifer ın şu an tek bir derdi var chloe yu yatağa atmak hedefine ulaşmak için ölmeyi dahi göze alır melek olmaktan vazgeçer o kadarki chloe ya kitlenmiş durumda :)
birde bu bölüm chloe soyununca nasıl ben mutlu olduysam sanırım luciferı cıbıl görmek de seni mutlu etmiştir :) yalnız kanat yerlerine dokundurtmuyormuş :)

@Forumdash 4. bölüm yorumun nerde ?

@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 diziye başlamamakla çok şey kaçırıyorsunuz :)

Son düzenleme:
S01B04

Harika bir bölümdü. Geçen hafta da komik olabilirdi ama bu hafta daha güzeldi.
Lucifer gittikçe insana dönüşüyor. Supernaturalde de Crowley gittikçe insana dönüşüyordu @Çiğdem-

@destere kızın sonunda neden Lucifer'dan etkilenmediğini söylediler. Kız cennet cehenneme inanmıyor. Yani şöyle (sanırım) Lucifer'in etkileyebildiği insanlar en azından cehenneme inanıyorlar. Dedektif inanmadiği şeyden korkmam dedi.

Şu Lucifer'in şeytan halleri çok iyi oluyor yaa... dizi bi an başka bi hal alıyor. Umarım sezon sonuna doğru daha ekşınlı bişeyler olur. Lucifer'ın yardımcısı da aksiyon yaptı harikaydı. Ama o meleği neden yaladı? Neden o melek yalaşmadan etkilendi anlamadım:F

8/10 çok iyiydi hep böyle devam eder inş...

S01B04

Harika bir bölümdü. Geçen hafta da komik olabilirdi ama bu hafta daha güzeldi.
Lucifer gittikçe insana dönüşüyor. Supernaturalde de Crowley gittikçe insana dönüşüyordu @Çiğdem-

@destere kızın sonunda neden Lucifer'dan etkilenmediğini söylediler. Kız cennet cehenneme inanmıyor. Yani şöyle (sanırım) Lucifer'in etkileyebildiği insanlar en azından cehenneme inanıyorlar. Dedektif inanmadiği şeyden korkmam dedi.

Şu Lucifer'in şeytan halleri çok iyi oluyor yaa... dizi bi an başka bi hal alıyor. Umarım sezon sonuna doğru daha ekşınlı bişeyler olur. Lucifer'ın yardımcısı da aksiyon yaptı harikaydı. Ama o meleği neden yaladı? Neden o melek yalaşmadan etkilendi anlamadım:F

8/10 çok iyiydi hep böyle devam eder inş...

komik sahneler çoğaldıkça dizi dahada güzel bir hal alacak :) demiştim daha önce bu dizi benzerlerinden farklı ben forever a çok benzetiyorum ama burda komedi unsuru daha fazla gibi birde tabi chloe etkisi :)
chloe nun etkilenmediğini söylüyoruzda böyle cıbıl şekilde lucifer in tacizlerine maruz kala kala sanırım o da etkilenmeye başlayacak :) yalnız kadındaki değişim daha yavaş olmasına rağmen lucifer gittikçe insan olmaya başladı hele yaralanıp kan gelmesi işleri değiştirdi tamamen :)
yalanmaktan kanatlı kelek bile etkilendi demekki kadınlar şeytanı bile tek ayak üstünde şeeydermiş yani :))

S01B05

Çok iyi bölümdü diyemem ama bölüm sonu harikaydı... sanki yanımda gibiydi bi soğukluk hissettim:F
Maze'in gerçek suratını görunce dedektifin onu hissettiği an çok irkildşm bi tuhaf oldum(b) harikaydı.

6 yada 7 arası biley 6.8/10 gibi gibi bilemedim.

5.bölüm en durgun bölümdü bence @Forumdash @destere 🙂🙂🙂
aa pek birşey anlamadım bölümden bu bölümdeki olay pek ilgimi çekmedi şuan hafızamdada pek birşey kalmamış :F:F:F

şu luciferin yanında olan esmer kız dedektif kadına kafayı takdı gibi ama sonda cadıya benziyordu suratı şeytana oranla :F:F:F

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız olayları çözme işine maze yardım etmemeli konuyu bozuyor orası :)
maze çeteyi döverken ninja gibiydi yalnız o kısmı sevmedim :)
maze şeytan meytan ama sonuçta kıskançlık krizine girdi bu kadınların birbirlerini çekememesi anlaşılır gibi değil oysa dünyada her kadına bir erkek rahatlıkla düşüyor bulduklarıyla yetinsinler :)
maze den chloe ya bir zarar gelmez umarım :)
zenci şeytanda psikoloğ lindaya yanaştı psikoloğ kadın uçanı kaçanı kaçırmıyor :)

S01B05

Çok iyi bölümdü diyemem ama bölüm sonu harikaydı... sanki yanımda gibiydi bi soğukluk hissettim:F
Maze'in gerçek suratını görunce dedektifin onu hissettiği an çok irkildşm bi tuhaf oldum(b) harikaydı.

6 yada 7 arası biley 6.8/10 gibi gibi bilemedim.

5.bölüm en durgun bölümdü bence @Forumdash @destere 🙂🙂🙂
aa pek birşey anlamadım bölümden bu bölümdeki olay pek ilgimi çekmedi şuan hafızamdada pek birşey kalmamış :F:F:F

şu luciferin yanında olan esmer kız dedektif kadına kafayı takdı gibi ama sonda cadıya benziyordu suratı şeytana oranla :F:F:F

son sahneyi gerçekten güzel çekmişlerdi :) yalnız işin polisiye tarafı azaltılıp lucifer le chloe nun diyaloğları arttırılmalı her bölüm bir polisiye olayın çözümü sıkıcı ben daha çok ikili arasındaki sohbetleri seviyorum :)

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız olayları çözme işine maze yardım etmemeli konuyu bozuyor orası :)
maze çeteyi döverken ninja gibiydi yalnız o kısmı sevmedim :)
maze şeytan meytan ama sonuçta kıskançlık krizine girdi bu kadınların birbirlerini çekememesi anlaşılır gibi değil oysa dünyada her kadına bir erkek rahatlıkla düşüyor bulduklarıyla yetinsinler :)
maze den chloe ya bir zarar gelmez umarım :)
zenci şeytanda psikoloğ lindaya yanaştı psikoloğ kadın uçanı kaçanı kaçırmıyor :)

son sahneyi gerçekten güzel çekmişlerdi :) yalnız işin polisiye tarafı azaltılıp lucifer le chloe nun diyaloğları arttırılmalı her bölüm bir polisiye olayın çözümü sıkıcı ben daha çok ikili arasındaki sohbetleri seviyorum :)
Bence de biraz daha ferçeklerin ortaya cıkması lazım:X

S01B06

Genel olarak yine kaçmacalı kovalamacalı bir bölümdü ama sonunharikaydı.
maize süper karakter yaa bu bölüm güldürdü. Dedektifin eski kocasına güzel plan yapmiş. :F

Lucifer'ın psikologu iyi gazladı Lucifer'ı ve artık melekolmak istiyor.Lucifer'ın kanatları çalınmış:T Nasıl heybetli bir kanat yapmişlar. Lucifer'a yaraşır:Z Zenci meleğin kanadı neden kara/gri gibi bişey de Lucifer'ın ki beyaz(b)

Genel olarak 6.5'luk bölüm ama sonu için 8/10 rahat veririm:X

1x6. Bölüm

yine harikaydı ben bu diziyi seviyorum yeterki şu polisiye hikayesi azalsın biraz :)
mazenin dan ı bayıltıp evinde soyunuk vaziyette yatağa yatırması güzel sahnelerdi
sonuna kadar dedim ya bu lucifer niye bu kadar çalınan konteynır derdine düştü diye ? sonunda adamın derdi anlaşıldı :) kanatları kaybolmuş vatandaşın şimdi kiviler gibi yerde çırpınıp dursun :)
dan karakteri başta iticiydide mazeyle olan sahneleriyle vatandaşı sevmeye başladım? bu arada trixie adlı tıfıl kızda az kurnaz değil bir yıllık bedava kek kazandı :)
azğın psikoloğ linda ile zenci melek arasında bir güreş sahnesi bekliyoruz yakında :)
@Çiğdem- 6. bölümü bir an önce izle :)

S01B06

Genel olarak yine kaçmacalı kovalamacalı bir bölümdü ama sonunharikaydı.
maize süper karakter yaa bu bölüm güldürdü. Dedektifin eski kocasına güzel plan yapmiş. :F

Lucifer'ın psikologu iyi gazladı Lucifer'ı ve artık melekolmak istiyor.Lucifer'ın kanatları çalınmış:T Nasıl heybetli bir kanat yapmişlar. Lucifer'a yaraşır:Z Zenci meleğin kanadı neden kara/gri gibi bişey de Lucifer'ın ki beyaz(b)

Genel olarak 6.5'luk bölüm ama sonu için 8/10 rahat veririm:X

demekki melekler arasında bile eşitlik yok :) eğer zenciyse kanatları daha kısa ve pörsük oluyormuş :) ya da tanrı bir yerden fazladan ekleyince bir yerden kısıyordur :) (yani zencilerde malzemeyi uzatıp kanadı kısaltmış olabilir adalet sağlansın diye :) )

1x6. Bölüm

yine harikaydı ben bu diziyi seviyorum yeterki şu polisiye hikayesi azalsın biraz :)
mazenin dan ı bayıltıp evinde soyunuk vaziyette yatağa yatırması güzel sahnelerdi
sonuna kadar dedim ya bu lucifer niye bu kadar çalınan konteynır derdine düştü diye ? sonunda adamın derdi anlaşıldı :) kanatları kaybolmuş vatandaşın şimdi kiviler gibi yerde çırpınıp dursun :)
dan karakteri başta iticiydide mazeyle olan sahneleriyle vatandaşı sevmeye başladım? bu arada trixie adlı tıfıl kızda az kurnaz değil bir yıllık bedava kek kazandı :)
azğın psikoloğ linda ile zenci melek arasında bir güreş sahnesi bekliyoruz yakında :)
@Çiğdem- 6. bölümü bir an önce izle :)

demekki melekler arasında bile eşitlik yok :) eğer zenciyse kanatları daha kısa ve pörsük oluyormuş :) ya da tanrı bir yerden fazladan ekleyince bir yerden kısıyordur :) (yani zencilerde malzemeyi uzatıp kanadı kısaltmış olabilir adalet sağlansın diye :) )
6.bölümü izledim @destere @Forumdash aa bence bu bölüm polisiye değildi yanı öyle bir cinayet olup onu araştırmadılar bölüm tamamen luciferle alakalıydı tamamen ona ait bir bölüm yapılmış böyle arada farklı bölümler iyi oluyor :Z:Z:Z
hahah ayy şu şeytan kadın gerçektende şeytan vlla o polis adamlada ilişkisi bence olucak ileride :F:F:F

aa melek zenci adamda görüldüğü gibi saf değilmiş ayol piskolog olarak kendini tanıtıp luciferin piskolok kadınından rapor alıyor :F:F:F

luciferin acaba neyi çalındı diyordum aa kanatlar gerçekten hiç aklıma gelmedi güzel bir sondu :love1::love1::love1:
@destere @Forumdash @pompy @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @cookies
ayoll rıza babayı dünya tanıyor lucifer bile rıza baba diyor :F:F:F
bDYY1Y.jpg