Spor Lionel Messi

Talihsiz değil gerçekler. Ronaldo abim bu sene PL'de bir tane büyük maç alamadı sonuçta...

Reactions: 12.Adam
Fransa çiftçi ligi ise Bundesliga ney acaba... Ahahaha komik. Fransa ligi sadece bir araç bizim amacımız ŞL ve WC 22... O yüzden bu araç ve gereçleri form bulmak için kullanmakta bir sakınca görmüyoruz...

Burak Yılmaz'ın şov yaptığı ligde form tutmayı bekleyecek demek vay Pepsi'm vay..

Reactions: 12.Adam and MEnes
Talihsiz değil gerçekler. Ronaldo abim bu sene PL'de bir tane büyük maç alamadı sonuçta...
Messi'nin de Fransa liginde büyük maç kazanmasına imkan yok. 🤔 Çünkü Fransa'da büyük takım yok.

Fransa çiftçi ligi ise Bundesliga ney acaba... Ahahaha komik. Fransa ligi sadece bir araç bizim amacımız ŞL ve WC 22... O yüzden bu araç ve gereçleri form bulmak için kullanmakta bir sakınca görmüyoruz...
Bundesliga'da puan kaybedebileceğin 3-4 tane takım sayarım sana...

Messi'nin de Fransa liginde büyük maç kazanmasına imkan yok. 🤔 Çünkü Fransa'da büyük takım yok.

Bundesliga'da puan kaybedebileceğin 3-4 tane takım sayarım sana...
Tamam bro işte
Adam EPL'de oynamadan EPL'de oynayan Ronaldo'dan daha çok maç kazandırdı EPL top 6 takımına karşı bir de o açıdan bak...

Reactions: 12.Adam

Onu diyorum işte, yorumu paralel evren senaryomu okuyanlara bıraktım.

Cr fanboyları der
https://twitter.com/x/status/1466023358768820228

Öz abimin rakibi bence rakip değil de resmen çocuk ya
O twit ne Ballon D'or öncesi kendi videolu röportajına yalan demek ne?
Kardeşim ben en iyisi değilim ama ikinciyim de geç işte kabul et kabuuuul. Komik duruma düşüyorsun be

Reactions: MEnes and 12.Adam
Gerçekten her seferinde kendini komik bir duruma düşürebiliyor bu adam...

Reactions: xdragxx and 12.Adam