2 tane mi güçlü takım var Güney Amerika'da... Evet evet çok belli maçları izlemediğiniz... Messi'nin daha önce kaybettiği turnuvaları da izlememişsiniz çok belli... Ne diyim size hayal aleminizde başarılar...
Grup favorisi olan kuraya 2. torbadan katılan Polonya sonuncu olmamış mı... Ben mi yanlış hatırlıyorum Polonya favori olarak girmedi mi gruba ve vasat takımların olduğu grupta sonuncu olmadı mı... 3 gol atan büyük golcümüz neden gruptan çıkaramadı takımını... 9 yıldır ligde şampiyon olan ve liginde tek güç olan takımın forveti değil mi bu adam... Bireysel olarak ne yaptı o takıma o ligi kazandırmak için, makine gibi işleyen düzende gol attı işte... Oynadığı maçların kaçında maçın adamı seçildi o kadar gol atan adam... Madem Bayern'i taşıdı niye 50 küsür maçta 15 16 tane maçın adamı ödülü var... Nasıl bireysel zirve imiş bu sorması ayıp.
Bakın arkadaşlar bu bireysel bir ödül... Evet kazanılan kupalar ve burada oyuncuların oynadığı rol de önemli... Ve Messi'nin 2021'de kazanılan kupalarda aldığı rol ortada... Lewa'nın da keza aldığı rol ortada... Lütfen komikleşmeyin... Sadece gol dışında hiçbir istatistikte Messi'nin önüne geçememiş bu adam nasıl Messi'den daha önde olabilir... Bakın tüm ama tüm bunları geçtim... Son 13 yılda G/A toplamında son 2 yıl hariç 9 kez Messi önde bitirmiş... Hani gole bakacaksan bir de bu açıdan mı baksak acaba... Messi'nin 2018'de hem G/A toplamında lider bitirdiğini ve yerel kupalarda duble yaptığını da belirteyim.. Şl'de de çeyrek finale çıktı üstüne. Ama Messi o sene sıralamada 5. oldu... YERSEN... Daha fazla kendinizi gülünç duruma düşürmeden bence bu konuyu uzatmayın, çünkü gerçekten gittikçe daha komik oluyor...
------
Ben o cümlede dedim ki 2021 Barca'sında Kuman ile herhangi bir kupa kazanmak imkansızdı... Bu kupanın kazanılmasında Messi'nin öneminden ve 2021 formunun ne denli yüksek olduğundan bahsedip bunları övdüm. Ama sen tabi yine seviyesizleşip saçma konuşmaya devam ediyorsun... Yazık...