Git, bana ne...Gezmeye de mi gitmeyelim...
Git, bana ne...Gezmeye de mi gitmeyelim...
Kime ne zaten... Neyse L&M (Unutulmaz) konusunu çok da şaapmayalım...Git, bana ne...
Şaaptık artık...Kime ne zaten... Neyse L&M (Unutulmaz) konusunu çok da şaapmayalım...
Fazla ileri görüşlüymüş bu Burak Aksak... Önce Trt payı sonra Gambiya Dalasisi... Adamı içeri alırlar mazallah bu ne kardeşim...İsmail Abi'nin Gambiya Dalasisi sahnesi gerçek oldu mu diye merak ettim ama iyi bari, gerçek olmamış ama yakında gerçek olur.
Sahne:
Paranın Değeri:
@MEnes, @Tolstoyevski, @bazinga, @Dosi, @xdragxx, @emreemreu, @HeisenBerg.
TRT payını TRT'de eleştiren bir diziydi Leyla ile Mecnun, sonunda TRT payı da kalkacak. Gerçi artık bizi ilgilendirmiyor, sonuçta TRT'yi izlemiyoruz Erdal Bakkal gibi. Yakında Gambiya Dalasisi tespiti de tutacak, zaten direkt gündeme getirir.Fazla ileri görüşlüymüş bu Burak Aksak... Önce Trt payı sonra Gambiya Dalasisi... Adamı içeri alırlar mazallah bu ne kardeşim...
Onedir?
@The_Erinch bence yatırımını Gambiya Dalasisi üzerine yap. Leyla ile Mecnun geleceği gören bir dizi. TRT vergisine özel bir bölüm çektiler, TRT vergisi kalkıyor.
Gambiya'nın resmi parası.Onedir?
Gambiya'nın resmi para birimi eğer parayı soruyorsan ama diziyi sorarsan, tabii ki başlamanı öneririm.Onedir?
İlk 30 bölümün tarif edilemez kusursuzluğu ile Exxen bölümleri elbette kıyas yapılamaz ama ben hepsinden ayrı ayrı keyif almayı bilmek gerektiğini düşünüyorum. 2. Sezonda Exxen bölümleri de bence gayet iyiydi... Bu adamlar kafalarındaki finali yaptığında zaten geçtikleri tarihe tekrar tekrar geçip, orada kalıp, asla unutulmayacaklar...Efsaneler efsanesinin TRT bölümlerine sıfırdan başladım seneler sonra ve şu an 14. bölüm civarındayım. Gerçekten bir daha böylesi gelmez, Birçok bölümde sesli güldüren bir antidepres etkisi var tarif edilemez. Exxen bölümleri her ne kadar açlığımızı giderse de bu TRT bölümlerini izledikçe insan anlıyor ki esas Leyla ile Mecnun oralarda bir yerlerde halen... Halen dönüş mümkün o günlere ama eksik bir şeyler var... En başta Ezgi. Bu bölümleri izledikçe insan günümüzdeki Leyla'nın ne kadar sönük kaldığını daha iyi anlıyor... @MEnes @12.Adam @Araf