Unutulmaz Leyla İle Mecnun (2011-2014)

24. bölüme geldim. Karakterler efsane, dizinin absürtlüğü zaten kahkaha attırıyor. Yeri geliyor duygulandırıyor. Konuk olmayan da ünlü kalmamış maşallah.

Mecnun’un kendi kafasına sıkması şoke etti.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Leyla ile Mecnun’un ilk öpüşmesi uzayda gerçekleşti. Bu diziye de bu yakışırdı.

Leyla, Arda ve Zeynep diziden çıktılar. Diğer Leylalar ilk Leyla’nın yerini tutmayacaktır.

Arda’ya çok gülüyordum ben. Keşke şiddet olayı yaşanmasaymış.

40. Bölüm Yorumum

Mecnun, Şirin'e aşkını ilan etti ama Sedef de Mecnun'a aşık. Bakalım bu aşk üçgeninin sonunda neler olacak

43. Bölüm Yorumum

Mecnun ve İsmail abi barıştılar. Bölüm sonu çok iyiydi, zıt kutupların sarılmasını izledik. Dizi hüzünlendirirken bir anda kahkaha attırabiliyor :A

40. Bölüm Yorumum

Mecnun, Şirin'e aşkını ilan etti ama Sedef de Mecnun'a aşık. Bakalım bu aşk üçgeninin sonunda neler olacak
Mecnun’un gönlü Sedef’e kaymaya başladı. Bunda Sedef’in ilk isminin Leyla olmasının etkisi büyük.

İsmail abi sen ne güzel bir insansın be

Metin amcanın düştüğü durumlar üzüyor..

Mecnun, 2 Leyla ile de mutlu olamadı ve yeni Leyla Melis Birkan diziye teşrif etti.

Mecnun, Leyla’ya aşık olmasına rağmen Hidayet de Leyla’ya aşık olduğu için onların aralarını yapmaya çalışıyor.

İsmail abi herkesi işe almış maşallah :D Güzel yürekli adam… Magazinci halası güldürdü :D

87. Bölüm Yorumum

“1. Metonya Meydan Muharebesi” çok iyiydi :D İsmail abi, savaş esnasında Spartacus ile çay kaynatıyor :D Aksakallı Dede’nin geri döndüğü bölüm oldu.

Yavuz, okla vuruldu. Tam kalbine saplandı. Bakalım nasıl kurtulacak

Aslı Tandoğan’dan da güzel Leyla olurmuş he.

TRT bölümlerini bitirdim. 103.bölüm üzdü, 104’de de yayından kaldırılmış zaten. Ben de Özledim dizisinde dizinin sonunun nasıl biteceğinden bahsedilmiş. Exxen bölümlerine geçeyim yavaştan.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam