Unutulmaz Leyla İle Mecnun (2011-2014)

Ama rastgele izlenecek bir dizi değil çünkü bölümler bağlantılı birbiriyle, rastgele izleyeceğine sadece ilk sezonu yavaş yavaş izlesen de olur bence, 1 senede ilk 30 bölümü izlemek gibi :A Süresi zaten kısa bölümlerin :A
Deneyip görmek gerekir :A @Araf
Bazı geceler denk gelince bakarken yadırgamıyordum :A

Kısmetse 2022 yaz döneminde tekrardan başlayacağım efsaneye, azar azar ilerlerim 1. bölümden itibaren...
Oysa ne güzel demiştim her hafta ama sanırım yaz aylarında müsait olursun, aynı şekilde @MEnes de öyle olur sanırım, programı dolu. :A @Dosi izlemezse eğer, o zamana kadar bizimle tekrar başlar. :A

Oysa ne güzel demiştim her hafta ama sanırım yaz aylarında müsait olursun, aynı şekilde @MEnes de öyle olur sanırım, programı dolu. :A @Dosi izlemezse eğer, o zamana kadar bizimle tekrar başlar. :A
Ben izlemeyi isterim ama yaz ayı kış ayı fark etmez genel olarak zaman bulmak zor benim için. :A Ama Oscar döneminden sonra bir miktar daha rahatlama olur tabi o ayrı... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Ben izlemeyi isterim ama yaz ayı kış ayı fark etmez genel olarak zaman bulmak zor benim için. :A Ama Oscar döneminden sonra bir miktar daha rahatlama olur tabi o ayrı... :A
K ile başlayan dizi ne ara izlenecek? (b)

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kardeşim her hafta Cuma günü benim izlemem imkansız... :A Cuma günleri halı saham var.. Halı saha dışında başka işler olur, şu olur, bu olur nasıl düzenli şekilde izleyeceğiz... :A
Hafta sonu da izleyebilirsin sorun değil, yeter ki her hafta izle. :A Gün de şart değil yani, haftada bir bölüm izle, tamam. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
  • Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Elbet o bir ara gelecek, kaçarı yok... :A Sadece yeni bir maceraya hazır olup olmadığım konusunda kendime güvenemiyorum... :A (Tabi bir de şu sıralar oldukça az olan boş zamanlarında oyun oynuyordu... :A )
Mecnun mecnun Halı sahada oynarken arka tendonun yırtılsın. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes