Lacivert - 1.Bölüm | Yeni Dizi

Burasi televiyon mu

İzleyici sayım artıyor 21'e yükseldik
Klişe lafı ağzına çok yakışıyor malum dizilerinin klişe havası sönmedi gitti neymiş umutsuz adammış
Sen herkesi zorla etiketlediğin için onlar da seninle uğraşmamak için okuyor işte. Yoksa ben de öyle yapmasını bilirim; ama reklamla değil, işimin kalitesiyle konuşulmak istiyorum.

@tolgab selam sana dünyalı
Sence de artık yorum yapmanın zamanı gelmedi mi üstelik yorum yapmak çok da kolay

Aleyküm selam okumuştum ama jeneriğin altında ismimi göremeyince yorum yazmaktan vazgeçmiştim doğrusu.

Öncelike hayırlı olsun. Bölüm sıkıcı başlasa da Meleğin Kaan'ın Villasına geldikten sonra heyecanlanmaya başladı tam kendimi kaptırdım bölüm bitiverdi

Kaan'ın telaşlı hallerinden bi işler çevirdiğini anlamıştım.

Sonu da bayağı heyecanlı bitti bakalım neler olacak. İkinci bölümün daha iyi olacağını düşünüyorum

Eline emeğine sağlık, başarılar.

@RüzgarGülü @Mr.At yorum atmadınız
Takipçisi olur Muş'unuz dizimin

Sen herkesi zorla etiketlediğin için onlar da seninle uğraşmamak için okuyor işte. Yoksa ben de öyle yapmasını bilirim; ama reklamla değil, işimin kalitesiyle konuşulmak istiyorum.
Canım bu ilk bölüm herkese tanıtma amaçlı ayrıca konuya girenleri etiketliyorum ekstra etiketim yok

Aynen öyle rast gele etiketleme yaptım ondan bundan sonra takipçimsin dimi

Yapımlarda farklılık daha iyi oluyor.ayrıca bu tarz senaryolar oldum olası ilgimi daha çok çekiyor.çünkü yapımın daha akıcı bir o kadarda takipçisini meraklandıracak tarzda oluyor

Yeni diziye başlayacağım bendü umarım beğenirsin, yarın detayları çıkacak inşallah.

2.bölüm için tahminlerini sormuştum genel tahmin değil

Bu mu yorum daha iyi yorum yap
Tamam ikinci bölüm icin yazdim zaten melek bodrumda ki adami kurtaracak sonra kaanla falan tartisacaklar ohooooo olaylar olaylar
saka bir yana bence 2.bölümde melek in bodrumda ki adami kurtarmaya calisirken basina gelen korkunc anlari izleyecegiz

Melek duştaydı Nasıl Ada'mı kurtarsın hemen

@eskici yeni dizim için yardımcıya ihtiyacım var senaryo bakımından değil ama bana yardım edersin umarım

2.bölüm tahmin:
Bir sonraki bölümde meleğin başka şüpheli olaylarla karşılaşacağını tahmin ediyorum.bence duyduğu o sesi kurtarmayacak çünkü tereddüt içinde öyle çabucak ta kurtaramaz..bu arada farklı olaylar olabilir.kapıyı çaldığı evin dışında başka taraflarda bulunan insanlarla karşılaşabilir.