Buraya yapacak zaten sana niye kazma desin cnmKız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.![]()
Buraya yapacak zaten sana niye kazma desin cnmKız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.![]()
Siz Karadenizlilere çekmiş işte.@kerem Pırasa burun derken benle aynı düşünenler varmış 4.bölüm yorumundan![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 71912
Sevmem çakma karadenizlileriSiz Karadenizlilere çekmiş işte.
Hem doğal burun daga güzel, yaptırsaydı diğerlerinden hiçbir faekı kalmazdı.![]()
O kıza böyle dediğine pişman olacaksın.Sevmem çakma karadenizlileri![]()
![]()
![]()
Evet.
Sen dizilerden anlamıyorsun Elitede de @Harunnn60 la aynı düşünüyorduk burda da öyle oda ilk 2 bölüme bayılmışEvet.Ha Harun ha ben.
![]()
Akşama izlerim
MS oldundan 5 i yarın izlerim senin yorumların yok 1.bölüm yorumlamıssın sadeceAkşama izlerim![]()
Sonuçlar bu akşam mı?MS oldundan 5 i yarın izlerim senin yorumların yok 1.bölüm yorumlamıssın sadeceArtık her izlediğini yorumla
@Harunnn60
Evet 21: 00 de çokta kıran kırana gidiyorSonuçlar bu akşam mı?![]()
Yo, 2. sezonu izlemeyeceğim demişti. Ne aynı düşünmesi?Sen dizilerden anlamıyorsun Elitede de @Harunnn60 la aynı düşünüyorduk burda da öyle oda ilk 2 bölüme bayılmış![]()
![]()
![]()
Guzmanada diziyede bayıldık biz @Harunnn60 la sen oyüzden çekemiyordun kıskanclığına GuzmanıYo, 2. sezonu izlemeyeceğim demişti. Ne aynı düşünmesi?![]()
Sizin her bölüm izlemenizde ben çatlayacak mıyım@Yiğitt @Harunnn60 akşama 4.bölümle gelirim Harun da izliyordu sonra birlikte hareket ederiz @Yiğitt ve çatlasın kütük @MasacRE![]()
![]()
![]()
Şuan beni dinlesen yeni bölümlerini izliyor olucaktın 1.5 yıl beklemek yerineSizin her bölüm izlemenizde ben çatlayacak mıyım![]()
Siz de en az 1 yıl bekleyeceksiniz, çok farklı bir durum sankiŞuan beni dinlesen yeni bölümlerini izliyor olucaktın 1.5 yıl beklemek yerine![]()
![]()
![]()