Defoldu gitti kurtulduk.Berlinle takılan kız![]()
![]()
![]()
Defoldu gitti kurtulduk.Berlinle takılan kız![]()
![]()
![]()
İki dizidende kurtuldukDefoldu gitti kurtulduk.![]()
Beğendin mi .s3×01 - 02
Beklediğimden güzel dönmüş. Sanki tempo düşer gibi oldu bir ara ama toparlayıp iyi bağladılar.
Darphane’den sonra İspanya Merkez Bankası Ulusal Rezervi soygunumuz hayırlı olsun.![]()
bu nasıl soygun darbe var sanki. mantıklı olarak düşünülürse gerçekten yapılması mümkün.
@Harunnn60 beğeneceğini biliyordum çünkü @MasacRE ve @kerem diziden anlamıyorlar3×01 - 02
Beklediğimden güzel dönmüş. Sanki tempo düşer gibi oldu bir ara ama toparlayıp iyi bağladılar.
Darphane’den sonra İspanya Merkez Bankası Ulusal Rezervi soygunumuz hayırlı olsun.![]()
bu nasıl soygun darbe var sanki. mantıklı olarak düşünülürse gerçekten yapılması mümkün.
İzledim, bitirdim de.Sen izliyormuydun bunu @ozgur2113![]()
Yiğite yazdını hatırladımda artık bölüm yorumuna senide etiket ederimİzledim, bitirdim de.
Ama dizi yorumu yazma konusunda sıkıntılıyım ondan haberiniz olmamıştır.
Elite’in 2.sezonunu yayınlandıktan sonraki gün bitirdim ama sadece 5 bölüm mü ne yorumlamışımÜşeniyorum.
![]()
![]()
Yiğit de tükenmişlik sendromuna yakalandı benim gibi zaar.Yiğite yazdını hatırladımda artık bölüm yorumuna senide etiket ederimBen ilk 4 bölüm izledim beğendim ilk sezonun esintileri var
@Yiğitt de yorumları yok senin gibi ama ona ettiricez tabi birlikte izledimiz için![]()
![]()
![]()
Ozaman birlikte izlemenin anlamı yokYiğit de tükenmişlik sendromuna yakalandı benim gibi zaar.
Bundan sonra güzel yabancı dizilere etiketle yahuBirçok diziyi izledim ama asla yorumlayamıyorum
![]()
Kız Elite de bitti.Ozaman birlikte izlemenin anlamı yokSenle ortak dizide izlenmez yorum etmedikten sonra
Ama Elitede uyacan bize
![]()
Elitenin ikinci sezonuna basladıkmıydı yaa Aaa konusunu açmıştım hatırladım şimdide daha siftah etmedim sanırımKız Elite de bitti.
Başka dizilere.Artık madem forumda daha aktifim, dizi yorumlarını da yazmalıyım.
![]()
Başladı tabi emre totoşuyla yorumlaştık sizi de etiketlemiştik.Elitenin ikinci sezonuna basladıkmıydı yaa Aaa konusunu açmıştım hatırladım şimdide daha siftah etmedim sanırım![]()
Ozaman yeni dizilerde bize uymaya çalıs birlikte izleynce tadı çıkıyor tek basına istedin zaman izlersin bişilerBurda bölüm bölüm birlikte yorumluyoruz anlaşıp
![]()
Aaa evet yeni hatırladım @xemrexxx konuyu açmadan bitirme aşamasındaydıBaşladı tabi emre totoşuyla yorumlaştık sizi de etiketlemiştik.Başla ona da Guzman’ı özlemişsindir.
![]()
Bundan sonra öyle yapacam canım merak etme.![]()
Gerçektenmi öldü kaldı başka merak edende yokki
Kız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.Gerçektenmi öldü kaldı başka merak edende yokki![]()
![]()
@xemrexxx
Buraya yüksek ihtimalle onunda kazma listesi var erkekler için seni orda tutucaktır![]()