Buraya yapacak zaten sana niye kazma desin cnmKız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.
Buraya yapacak zaten sana niye kazma desin cnmKız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.
Siz Karadenizlilere çekmiş işte.@kerem Pırasa burun derken benle aynı düşünenler varmış 4.bölüm yorumundan
Ekli dosyayı görüntüle 71912
@Harunnn60 da beğenmedi.
Sevmem çakma karadenizlileriSiz Karadenizlilere çekmiş işte.
Hem doğal burun daga güzel, yaptırsaydı diğerlerinden hiçbir faekı kalmazdı.
@Harunnn60 yazdığına inanırım ben sana değil sen onun iç sesimisin@Harunnn60 da beğenmedi.
O kıza böyle dediğine pişman olacaksın.Sevmem çakma karadenizlileri
Evet. Ha Harun ha ben.@Harunnn60 yazdığına inanırım ben sana değil sen onun iç sesimisin
Sen dizilerden anlamıyorsun Elitede de @Harunnn60 la aynı düşünüyorduk burda da öyle oda ilk 2 bölüme bayılmışEvet. Ha Harun ha ben.
Akşama izlerimEvet 4 ü bitirdim @Yiğitt @Harunnn60 sizi bekliyorum
MS oldundan 5 i yarın izlerim senin yorumların yok 1.bölüm yorumlamıssın sadece Artık her izlediğini yorumla @Harunnn60Akşama izlerim
Sonuçlar bu akşam mı?MS oldundan 5 i yarın izlerim senin yorumların yok 1.bölüm yorumlamıssın sadece Artık her izlediğini yorumla @Harunnn60
Evet 21: 00 de çokta kıran kırana gidiyorSonuçlar bu akşam mı?
Yo, 2. sezonu izlemeyeceğim demişti. Ne aynı düşünmesi?Sen dizilerden anlamıyorsun Elitede de @Harunnn60 la aynı düşünüyorduk burda da öyle oda ilk 2 bölüme bayılmış
Guzmanada diziyede bayıldık biz @Harunnn60 la sen oyüzden çekemiyordun kıskanclığına GuzmanıYo, 2. sezonu izlemeyeceğim demişti. Ne aynı düşünmesi?
Sizin her bölüm izlemenizde ben çatlayacak mıyım@Yiğitt @Harunnn60 akşama 4.bölümle gelirim Harun da izliyordu sonra birlikte hareket ederiz @Yiğitt ve çatlasın kütük @MasacRE
Şuan beni dinlesen yeni bölümlerini izliyor olucaktın 1.5 yıl beklemek yerineSizin her bölüm izlemenizde ben çatlayacak mıyım
Siz de en az 1 yıl bekleyeceksiniz, çok farklı bir durum sankiŞuan beni dinlesen yeni bölümlerini izliyor olucaktın 1.5 yıl beklemek yerine