Defoldu gitti kurtulduk.Berlinle takılan kız
Defoldu gitti kurtulduk.Berlinle takılan kız
İki dizidende kurtuldukDefoldu gitti kurtulduk.
Beğendin mi .s3×01 - 02
Beklediğimden güzel dönmüş. Sanki tempo düşer gibi oldu bir ara ama toparlayıp iyi bağladılar.
Darphane’den sonra İspanya Merkez Bankası Ulusal Rezervi soygunumuz hayırlı olsun.
bu nasıl soygun darbe var sanki. mantıklı olarak düşünülürse gerçekten yapılması mümkün.
@Harunnn60 beğeneceğini biliyordum çünkü @MasacRE ve @kerem diziden anlamıyorlar3×01 - 02
Beklediğimden güzel dönmüş. Sanki tempo düşer gibi oldu bir ara ama toparlayıp iyi bağladılar.
Darphane’den sonra İspanya Merkez Bankası Ulusal Rezervi soygunumuz hayırlı olsun.
bu nasıl soygun darbe var sanki. mantıklı olarak düşünülürse gerçekten yapılması mümkün.
İzledim, bitirdim de.Sen izliyormuydun bunu @ozgur2113
Yiğite yazdını hatırladımda artık bölüm yorumuna senide etiket ederim Ben ilk 4 bölüm izledim beğendim ilk sezonun esintileri varİzledim, bitirdim de.
Ama dizi yorumu yazma konusunda sıkıntılıyım ondan haberiniz olmamıştır.
Elite’in 2.sezonunu yayınlandıktan sonraki gün bitirdim ama sadece 5 bölüm mü ne yorumlamışım Üşeniyorum.
Yiğit de tükenmişlik sendromuna yakalandı benim gibi zaar.Yiğite yazdını hatırladımda artık bölüm yorumuna senide etiket ederim Ben ilk 4 bölüm izledim beğendim ilk sezonun esintileri var
@Yiğitt de yorumları yok senin gibi ama ona ettiricez tabi birlikte izledimiz için
Ozaman birlikte izlemenin anlamı yok Senle ortak dizide izlenmez yorum etmedikten sonra Ama Elitede uyacan bizeYiğit de tükenmişlik sendromuna yakalandı benim gibi zaar.
Bundan sonra güzel yabancı dizilere etiketle yahu Birçok diziyi izledim ama asla yorumlayamıyorum
Kız Elite de bitti.Ozaman birlikte izlemenin anlamı yok Senle ortak dizide izlenmez yorum etmedikten sonra Ama Elitede uyacan bize
Elitenin ikinci sezonuna basladıkmıydı yaa Aaa konusunu açmıştım hatırladım şimdide daha siftah etmedim sanırımKız Elite de bitti.
Başka dizilere. Artık madem forumda daha aktifim, dizi yorumlarını da yazmalıyım.
Başladı tabi emre totoşuyla yorumlaştık sizi de etiketlemiştik. Başla ona da Guzman’ı özlemişsindir.Elitenin ikinci sezonuna basladıkmıydı yaa Aaa konusunu açmıştım hatırladım şimdide daha siftah etmedim sanırım
Ozaman yeni dizilerde bize uymaya çalıs birlikte izleynce tadı çıkıyor tek basına istedin zaman izlersin bişiler Burda bölüm bölüm birlikte yorumluyoruz anlaşıp
Aaa evet yeni hatırladım @xemrexxx konuyu açmadan bitirme aşamasındaydı O dizi tamamen çıkmış aklımdan iyi hatırlattın gerçi rahmetli hortlayacak diye bekletiyorum bir kaç diziyiBaşladı tabi emre totoşuyla yorumlaştık sizi de etiketlemiştik. Başla ona da Guzman’ı özlemişsindir.
Bundan sonra öyle yapacam canım merak etme.
Kız kendisi severdi beni bana öyle şeyler yapmaz.Gerçektenmi öldü kaldı başka merak edende yokki @xemrexxx
Buraya yüksek ihtimalle onunda kazma listesi var erkekler için seni orda tutucaktır