Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş
Ben bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş

Ben bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş
nasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazım

2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş
2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç
netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin

Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem
Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix

Misafirler vardı izleyemedim

3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim
@Forumdash

Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem
Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix
sonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yok

Misafirler vardı izleyemedim

3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim
@Forumdash
araya this is us katacağım iki bölüm beni kesmiyor

Geçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı
Digitürkteymiş yayın hakları filan

Valla sabah 8de gun işiyor. SPN ve bu dizi den 2 tane totalde 3 tane dizi gömücem
Supernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yok

Geçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı
Digitürkteymiş yayın hakları filan
hoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle

Supernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yok
claire varmı onu söyle

hoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle

claire varmı onu söyle
Yok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim
@Forumdash

claire varmı onu söyle
Bence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorum

2 sarişin kız var güzelller de ayrıca

1x10. Bölüm

geçiş bölümü gibiydi yer yer heyecan olsada sıkıcı sahnelerde vardı bölümde

gözlüklü polis profu nerdeyse avlayacaktı ama kendisi avlandı son sahnede ama şu parmak izi sorun çıkarabilir
esmer kız berlinin önünde kırıtarak muradına ermiş oldu masa üstü aksiyon sahnesinde berlinin kabahati yok kız çok arandı gibi

mikrofona yerleştirilen video, rio oğlanının aklını çelebilir? eğer tabi oğlandaki tokyo aşkı ağır basmasa

Yok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim
@Forumdash
beni kandırıyorsun gibime geliyor izlemem bölümü

Bence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorum

2 sarişin kız var güzelller de ayrıca
sanırım çeviri geçiyor birde dublaj yapıyorlar isteğe bağlı ordan gecikme oluyorsa bilemem ayrıca diğer kanallarla aralarında ne gibi bir anlaşma var acaba netflix in
belkide yeni bölümleri sizden bir yıl sonra yayınlayacağız diye anlaşmışlardır

S01 - B10-11

Pek birşey yoktu (derken askiyona yada sevdiğim tarz bişey olmadı) 2 bölümde Profesör yavaş yavaş köşeye sıkışmaya başladı.
Gözlüklü profesör onca sinirlend bi gözlüğü çıkarayım da demedi
Sanki lens anasını satayım

Berlin ölecek yaa
Ama o kızı neden şaaptı anlamadım.Gereksizdi. Zaten kızın içinde vardı. Moskova'nın oğlu ile monicamıydı neydi hamile karı bir sevişti bir sevişti sanki Rio-Tokyo sevişmelerine göndermeydi

Tunel sevinçleri har,kaydı. Profesör'un masa altındaki silaha bi planı vardır muhtemelen. Kavgayı duymuştu zaten

Adım adım ilk sezon finali yaparken puanı düşürmek istemiyorum
puanlamıcam

Evet dublaj yapılıyor. Kapaniş jeneriğinde dulajcıların isimleri de yazıyor hep
Dublaj bahane olarak gösterilmemi. Mesala bu dizi 2.yılında. Toptan alıp dublajını kesip biçmelerini yaptıktan sonra Netflix yayılayabilirdi. Netflix almasa kim duyacaktı?

1x11. Bölüm

bölüm sonu çok heyecanlı bir yerde bitti

denverla monica beklendiği üzere sevişerek ilişkilerini taçlandırdılar

berlinde artık ariadna yı özel hizmetçisi olarak kullanıyor bu duruma nairobi anlam verememiş olsada biz bir önceki bölümden masa üstü aksiyona şahit olduğumuz için bize garip gelmedi

tokyonun rio yu tehtit edişi harikaydı satarsan mıhlarım seni diyordu

gözlüklü şirin
pardon gözlüklü polis, raquel den fırçayı yiyince etekleri tutuştu? raquel de hiç saf biri değil son sahnedeki temel içgüdü çağrışımı masa altı davetinde profa silah çekmesi bölümün en harika sürpriziydi

aynen öyle netflix bu diziyi yayınlamamış olsa eminim diğer sitelerde ne birinci sezonu nede ikinci sezonu görecektik, sitelere yem atıyor kendisi geç kalıyor... hiç akıllıca bir davranış değil
yalnız ticari olarak karını zirveye çıkarmış netflix hatalarına rağmen malı götürüyor