aynen çıplak oğlan dizisi bu dizi kadar güzel olmayacak gibi ama yinede direk geçiş yapalım ben o dizi konusunda çok içim rahat değilYarın 3 Salıda 3 izleyip Salı gecesi bitireyimde şu sizin çıplak oğlana geçelim @Forumdash
aynen çıplak oğlan dizisi bu dizi kadar güzel olmayacak gibi ama yinede direk geçiş yapalım ben o dizi konusunda çok içim rahat değilYarın 3 Salıda 3 izleyip Salı gecesi bitireyimde şu sizin çıplak oğlana geçelim @Forumdash
Ben sana dedim @MasacRE- dizileri gibi kesin tuhaf dizi diye ama bana car car ettin yanı oyüzden çenemden kurtulamazsınaynen çıplak oğlan dizisi bu dizi kadar güzel olmayacak gibi ama yinede direk geçiş yapalım ben o dizi konusunda çok içim rahat değil
Yarın izlerim ben sezon finaliyle geldim ve beğenmedimS02 - B01-02
harika bir bölümdü harikaaaaaaaaaaaaaa!!!!! @Çiğdem- @destere
Sezonun ilk bölümü muhteşemdi. Profesör, Raquel'in kocasıyla kavga edip delil değişti filan tamam ok ama en güzel sahneler kesinlikle Berlin vs Tokyo'ya aitti
Tokyo rus rulei oynadı ama kazanan Berlin oldu Naibori kurtardı finali Berlin yaptı Hi aklıma gelmeyecek şekilde Tokyo'yu polise etti Harika bir yöntemdi, içimin yağları eridi
2.bölümün ilk dakikalarının yıldızı ise Tokyo'ydu... Tokyo'nun üzerinde bomba var sanılıp harika teslim olması...Sanatsal bir çalişmaydı resmen. Hollywood halt etmiş. Çekim tekniğine bayıldım o derece
Grup içinde çatişma başladı. Şimdinin lideri Naibori Senin yüreğin güzel fedakar kadın
8.5/10 güzel açılış oldu
Aslında Netflix kesip biçmese orjinalinde yayınlasalarmış çoook daha guzel olurmuş. Ama kesip biçtikleri için tam keyif vermemiştir sana Biz Got'ta elimiz havada çok bekledik. Alişkınız böyle sezon finallerine @destereYarın izlerim ben sezon finaliyle geldim ve beğenmedim
12.Bölümü beğendim Sezon finalinde o şarkı güzeldiAslında Netflix kesip biçmese orjinalinde yayınlasalarmış çoook daha guzel olurmuş. Ama kesip biçtikleri için tam keyif vermemiştir sana Biz Got'ta elimiz havada çok bekledik. Alişkınız böyle sezon finallerine @destere
Mesela 11.bölüm aslında 8.bölümdü belki İlk sezon 9 bölümmüş yani12.Bölümü beğendim Sezon finalinde o şarkı güzeldi
Kesip biçmeleri ne etki ediyor ki
Aaa ama sizde Dizimagtan izliyorsunuz sanırım değilmi benle aynı bölüm gittiğineze göreMesela 11.bölüm aslında 8.bölümdü belki İlk sezon 9 bölümmüş yani
Evet @destere netflixte izlese bile dizimagte de ordan araklamişAaa ama sizde Dizimagtan izliyorsunuz sanırım değilmi benle aynı bölüm gittiğineze göre
Bazı videolar donuyor insan gıcık oluyor mesala dizibox kaliteli evet ama videoları hep donuyor , dizimag donmuyor diye kötü çevirisi oldu halde oradan bakıyorumEvet @destere netflixte izlese bile dizimagte de ordan araklamiş
Şey yap. Player seçimi Ok.ru sitesine gidenleri seç Bende donmuyor öyle gerçi ben tvden öyle yapıyorumBazı videolar donuyor insan gıcık oluyor mesala dizibox kaliteli evet ama videoları hep donuyor , dizimag donmuyor diye kötü çevirisi oldu halde oradan bakıyorum
Benim leptop 10 yıllık var azıcık kaliteli yayın oldumu ağır geliyorŞey yap. Player seçimi Ok.ru sitesine gidenleri seç Bende donmuyor öyle gerçi ben tvden öyle yapıyorum
Laptopta kaliteli göruntu aramaya gerek yok 480p de gayet iyi duruyor. Ama tv de fena bozuluyorBenim leptop 10 yıllık var azıcık kaliteli yayın oldumu ağır geliyor
Diziboxun videoları çok kaliteli işte oyüzden donuyor sanırım Dizimag kıytırık videolar kullandı için bu kürüstülle bile izleyebiliyorumLaptopta kaliteli göruntu aramaya gerek yok 480p de gayet iyi duruyor. Ama tv de fena bozuluyor
Reklam engelleyici kullansana Arka plana kocaman reklam dayıyorlar. Yada yan sayfaya reklam acan reklamlar yada videolu reklamlar çıksın diye bi zaman yukleme yapıyor filanDiziboxun videoları çok kaliteli işte oyüzden donuyor sanırım Dizimag kıytırık videolar kullandı için bu kürüstülle bile izleyebiliyorum
Ahhh 2012 de orjinal dizimag geliyor hep aklıma şu forum gibi üye kayıyordu en popüler aktif forumdu sende o sitede takılmışsındır sanırımReklam engelleyici kullansana Arka plana kocaman reklam dayıyorlar. Yada yan sayfaya reklam acan reklamlar yada videolu reklamlar çıksın diye bi zaman yukleme yapıyor filan
İlk dizimi orda izledim ne diyorsun Sonra yayın ortasında kopuyordu internet filan torente yöneldim Şimdi yine altyazı sitelerinde altyazılar geç düştüğü için sitelere döndümAhhh 2012 de orjinal dizimag geliyor hep aklıma şu forum gibi üye kayıyordu en popüler aktif forumdu sende o sitede takılmışsındır sanırım
Kum gibi üye kaynıyordu yaa sayaçta gözüküyordu akşam bile 3.4 bin üye diyordu Her ülkeden karınca gibi üye vardı online Adamcağızı içeri attılar digitürk şikayet etmişti sanırım millet bizim paketi kullanmıyor bunların yüzünden diyeİlk dizimi orda izledim ne diyorsun Sonra yayın ortasında kopuyordu internet filan torente yöneldim Şimdi yine altyazı sitelerinde altyazılar geç düştüğü için sitelere döndüm
Ahhh 2012 de orjinal dizimag geliyor hep aklıma şu forum gibi üye kayıyordu en popüler aktif forumdu sende o sitede takılmışsındır sanırım
İlk dizimi orda izledim ne diyorsun Sonra yayın ortasında kopuyordu internet filan torente yöneldim Şimdi yine altyazı sitelerinde altyazılar geç düştüğü için sitelere döndüm
@eskici Yorumunu bekliyoruz bugün @Forumdash2x1. Bölüm
harika bir başlangıç oldu içerde karğaşa dışarda tufan
prof iyikide raquel in davetine uymuş baca deliğindeki delili tereyağından kıl çeker gibi söküp aldı
profla eski kocanın kavğaları güzeldi, bu arada içerde tam bir gerilim ve aksiyon vardı ..
proftan haber alamayan tokyonun başını çektiği gurup isyan etti, rus ruleti sahnesinde berlinin tokyodan gelen tüm tehtitleri iplememesi harika sahnelerdendi berlinin tokyoyu bağlayıp polislerin arasına attığı sahneyle müthiş bir final oldu bakalım tokyo nasıl kurtulacak
helsinkiye acıdım, kankası osloyu kendi elcağızıyla boğuverdi
dizimag sanırım herkesin ilk gözağrısı benimde yabancı dizilere bulaşma sebebimdir o site
şimdi dizibox ve dizilab arasında gidip geliyorum yalnız dizilab reklamlarla boğdu işi eskisi kadar artık uğramıyorum oraya