2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmişFİNALİ MÜKEMMELLDİİ
1x9. Bölüm
valencia taktiği güzelmiş
berlin az daha monica yı tuvalette kurşuna dizecekti neyseki kurtuldu kadın
berline yapılanda çok büyük haksızlık adam kötü ama sapık veya pezevenk değildi şimdi isyan etmesi normal
profun berline ben düğmeyi yerleştirdim diye itirafı berlini kudurtacak diyordum ama prof işini biliyor valencia modeliyle berlinin öfkesini başka yöne çekmeyi başardı ,
şu denver ın gülüşüne dikkat ettinizmi @Forumdash @Çiğdem- oğlan keçi sesi çıkarıyor gülünce
dizilerle aran yoktur diye seni etiketlememiştim dizi muhteşem aksiyon komedi herşey var, ayrıca ilk sayfadaki ilk bölüm yorumumda spoiler ı açtıysan zaten diziye başlamak için çok neden olduğunu göreceksin
sen darka da başlayacaktın öyle hatırlıyorum
Ben bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş
nasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazımBen bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş
2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş
Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflixnasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazım
2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin
Misafirler vardı izleyemedimnasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazım
2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin
Valla sabah 8de gun işiyor. SPN ve bu dizi den 2 tane totalde 3 tane dizi gömücemMisafirler vardı izleyemedim
3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim @Forumdash
sonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yokBence de beklemeyelim ve zaten beklemem Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix
araya this is us katacağım iki bölüm beni kesmiyorMisafirler vardı izleyemedim
3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim @Forumdash
Geçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı Digitürkteymiş yayın hakları filansonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yok
araya this is us katacağım iki bölüm beni kesmiyor
Valla sabah 8de gun işiyor. SPN ve bu dizi den 2 tane totalde 3 tane dizi gömücem
Supernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yoksonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yok
araya this is us katacağım iki bölüm beni kesmiyor
hoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyleGeçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı Digitürkteymiş yayın hakları filan
claire varmı onu söyleSupernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yok
Yok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim @Forumdashhoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle
claire varmı onu söyle
Bence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorumhoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle
claire varmı onu söyle
beni kandırıyorsun gibime geliyor izlemem bölümüYok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim @Forumdash
sanırım çeviri geçiyor birde dublaj yapıyorlar isteğe bağlı ordan gecikme oluyorsa bilemem ayrıca diğer kanallarla aralarında ne gibi bir anlaşma var acaba netflix in belkide yeni bölümleri sizden bir yıl sonra yayınlayacağız diye anlaşmışlardırBence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorum
2 sarişin kız var güzelller de ayrıca
Evet dublaj yapılıyor. Kapaniş jeneriğinde dulajcıların isimleri de yazıyor hep Dublaj bahane olarak gösterilmemi. Mesala bu dizi 2.yılında. Toptan alıp dublajını kesip biçmelerini yaptıktan sonra Netflix yayılayabilirdi. Netflix almasa kim duyacaktı?beni kandırıyorsun gibime geliyor izlemem bölümü
sanırım çeviri geçiyor birde dublaj yapıyorlar isteğe bağlı ordan gecikme oluyorsa bilemem ayrıca diğer kanallarla aralarında ne gibi bir anlaşma var acaba netflix in belkide yeni bölümleri sizden bir yıl sonra yayınlayacağız diye anlaşmışlardır
aynen öyle netflix bu diziyi yayınlamamış olsa eminim diğer sitelerde ne birinci sezonu nede ikinci sezonu görecektik, sitelere yem atıyor kendisi geç kalıyor... hiç akıllıca bir davranış değil yalnız ticari olarak karını zirveye çıkarmış netflix hatalarına rağmen malı götürüyorS01 - B10-11
Pek birşey yoktu (derken askiyona yada sevdiğim tarz bişey olmadı) 2 bölümde Profesör yavaş yavaş köşeye sıkışmaya başladı.
Gözlüklü profesör onca sinirlend bi gözlüğü çıkarayım da demedi Sanki lens anasını satayım
Berlin ölecek yaa Ama o kızı neden şaaptı anlamadım.Gereksizdi. Zaten kızın içinde vardı. Moskova'nın oğlu ile monicamıydı neydi hamile karı bir sevişti bir sevişti sanki Rio-Tokyo sevişmelerine göndermeydi
Tunel sevinçleri har,kaydı. Profesör'un masa altındaki silaha bi planı vardır muhtemelen. Kavgayı duymuştu zaten
Adım adım ilk sezon finali yaparken puanı düşürmek istemiyorum puanlamıcam
Evet dublaj yapılıyor. Kapaniş jeneriğinde dulajcıların isimleri de yazıyor hep Dublaj bahane olarak gösterilmemi. Mesala bu dizi 2.yılında. Toptan alıp dublajını kesip biçmelerini yaptıktan sonra Netflix yayılayabilirdi. Netflix almasa kim duyacaktı?
@Doğu beynimi yıkamaya çalışıyor bu destere Beni yerli dizilerden uzaklaştırmaya çalışıyorbu diziyle bir giriş yaparsan zaten devamı gelir sonra seni dark dizisine alalım o da çok iyiydi
Bence yıkat beynini Bünyeden bu zehir iç dış yıkama ile atılır anca@Doğu beynimi yıkamaya çalışıyor bu destere Beni yerli dizilerden uzaklaştırmaya çalışıyor
var var bütün sitelerde2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş