Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

FİNALİ MÜKEMMELLDİİ

1x9. Bölüm

valencia taktiği güzelmiş :)
berlin az daha monica yı tuvalette kurşuna dizecekti neyseki kurtuldu kadın
berline yapılanda çok büyük haksızlık adam kötü ama sapık veya pezevenk değildi şimdi isyan etmesi normal :)
profun berline ben düğmeyi yerleştirdim diye itirafı berlini kudurtacak diyordum ama prof işini biliyor valencia modeliyle berlinin öfkesini başka yöne çekmeyi başardı ,

şu denver ın gülüşüne dikkat ettinizmi @Forumdash @Çiğdem- oğlan keçi sesi çıkarıyor gülünce :)

dizilerle aran yoktur diye seni etiketlememiştim :) dizi muhteşem aksiyon komedi herşey var, ayrıca ilk sayfadaki ilk bölüm yorumumda spoiler ı açtıysan zaten diziye başlamak için çok neden olduğunu göreceksin :)

sen darka da başlayacaktın öyle hatırlıyorum :)

2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş(b)
Ben bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş :A :A :A

Ben bugün izleyemedim yarın 10.bölümle gelirim inş :A :A :A
nasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazım :)

2.sezon malum ortamlarda var dimi?Netflix nisanda mı ne yayınlayacakmiş(b)
2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç:) netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin :)

nasıl yani sen 8 ve 9. bölümleri izlemedinmi ? bugün biz iki bölüm daha tüketeceğiz yarın senin dört bölüm izlemen lazım :)

2. sezonun sitelere düşmüş olduğu halde netflixde olmaamsı ilginç:) netflix bu dizi devamlarını getirmekte çok ağır davranıyor onu beklemeyelim bence toptan izleyelim gitsin :)
Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem:A Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix:X

Misafirler vardı izleyemedim :F

3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim :F @Forumdash

Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem:A Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix:X
sonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yok :)

Misafirler vardı izleyemedim :F

3 Bölüm izleyip gelecem sizden 1 bölüm geride oluyorum ama yetişirim :F @Forumdash
araya this is us katacağım iki bölüm beni kesmiyor :)

sonuçta ilk sezonu bitiripte sitede devamını görünce zaten kimseninde netflix bekleyeceğini sanmıyorum , ama sadece bu dizi değil bir çok dizide aynı hatayı yapıyor bekleki devamı gelsin oysa bakıyorsun devamı çoktan yayınlanmış bu hataları kendi yaptığı dizilerde değilde yayın hakkını aldığı dizilerde yapıyor genelede kendi yaptığı dizilerde sorun yok :)

Geçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı :F Digitürkteymiş yayın hakları filan :F

Valla sabah 8de gun işiyor. SPN ve bu dizi den 2 tane totalde 3 tane dizi gömücem :A

Supernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yok :A

Geçen sene HOC'ta sıkıntı yasamıştı :F Digitürkteymiş yayın hakları filan :F
hoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle :)

Supernaturalın son bölümüne sende bak @destere 2 tane kız var senlik seveceğin bir bölüm sadece bizim oğlanlar yok :A
claire varmı onu söyle :)

hoc u ben izlemiyordum benim açımdan sorun olmamıştı ama mesela bir outlander ı netflix de takip edemiyorum bizim çok gerimizden geliyor diğer dizilerde öyle :)

Yok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim :A @Forumdash

Bence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorum(b)
2 sarişin kız var güzelller de ayrıca:X

1x10. Bölüm

geçiş bölümü gibiydi yer yer heyecan olsada sıkıcı sahnelerde vardı bölümde :)
gözlüklü polis profu nerdeyse avlayacaktı ama kendisi avlandı son sahnede ama şu parmak izi sorun çıkarabilir
esmer kız berlinin önünde kırıtarak muradına ermiş oldu masa üstü aksiyon sahnesinde berlinin kabahati yok kız çok arandı gibi :)
mikrofona yerleştirilen video, rio oğlanının aklını çelebilir? eğer tabi oğlandaki tokyo aşkı ağır basmasa :)

Yok ama senlik 2 kız var bölümün doğa üstülüğüde iyi ana konuda da bu kızlar var bence seveceksin 13.sezon 12.bölüm izle derim :A @Forumdash
beni kandırıyorsun gibime geliyor izlemem bölümü :)

Bence ertesi gün yayınlanmalı.. Niye sorun olsun ki anlamıyorum(b)
2 sarişin kız var güzelller de ayrıca:X
sanırım çeviri geçiyor birde dublaj yapıyorlar isteğe bağlı ordan gecikme oluyorsa bilemem ayrıca diğer kanallarla aralarında ne gibi bir anlaşma var acaba netflix in :) belkide yeni bölümleri sizden bir yıl sonra yayınlayacağız diye anlaşmışlardır :)

S01 - B10-11

Pek birşey yoktu (derken askiyona yada sevdiğim tarz bişey olmadı) 2 bölümde Profesör yavaş yavaş köşeye sıkışmaya başladı.
Gözlüklü profesör onca sinirlend bi gözlüğü çıkarayım da demedi :F Sanki lens anasını satayım :F

Berlin ölecek yaa:( Ama o kızı neden şaaptı anlamadım.Gereksizdi. Zaten kızın içinde vardı. Moskova'nın oğlu ile monicamıydı neydi hamile karı bir sevişti bir sevişti sanki Rio-Tokyo sevişmelerine göndermeydi :F

Tunel sevinçleri har,kaydı. Profesör'un masa altındaki silaha bi planı vardır muhtemelen. Kavgayı duymuştu zaten:X

Adım adım ilk sezon finali yaparken puanı düşürmek istemiyorum:A puanlamıcam:F

beni kandırıyorsun gibime geliyor izlemem bölümü :)

sanırım çeviri geçiyor birde dublaj yapıyorlar isteğe bağlı ordan gecikme oluyorsa bilemem ayrıca diğer kanallarla aralarında ne gibi bir anlaşma var acaba netflix in :) belkide yeni bölümleri sizden bir yıl sonra yayınlayacağız diye anlaşmışlardır :)
Evet dublaj yapılıyor. Kapaniş jeneriğinde dulajcıların isimleri de yazıyor hep :X Dublaj bahane olarak gösterilmemi. Mesala bu dizi 2.yılında. Toptan alıp dublajını kesip biçmelerini yaptıktan sonra Netflix yayılayabilirdi. Netflix almasa kim duyacaktı?

1x11. Bölüm

bölüm sonu çok heyecanlı bir yerde bitti :)

denverla monica beklendiği üzere sevişerek ilişkilerini taçlandırdılar :)
berlinde artık ariadna yı özel hizmetçisi olarak kullanıyor bu duruma nairobi anlam verememiş olsada biz bir önceki bölümden masa üstü aksiyona şahit olduğumuz için bize garip gelmedi :)
tokyonun rio yu tehtit edişi harikaydı satarsan mıhlarım seni diyordu :)
gözlüklü şirin:) pardon gözlüklü polis, raquel den fırçayı yiyince etekleri tutuştu? raquel de hiç saf biri değil son sahnedeki temel içgüdü çağrışımı masa altı davetinde profa silah çekmesi bölümün en harika sürpriziydi :)

S01 - B10-11

Pek birşey yoktu (derken askiyona yada sevdiğim tarz bişey olmadı) 2 bölümde Profesör yavaş yavaş köşeye sıkışmaya başladı.
Gözlüklü profesör onca sinirlend bi gözlüğü çıkarayım da demedi :F Sanki lens anasını satayım :F

Berlin ölecek yaa:( Ama o kızı neden şaaptı anlamadım.Gereksizdi. Zaten kızın içinde vardı. Moskova'nın oğlu ile monicamıydı neydi hamile karı bir sevişti bir sevişti sanki Rio-Tokyo sevişmelerine göndermeydi :F

Tunel sevinçleri har,kaydı. Profesör'un masa altındaki silaha bi planı vardır muhtemelen. Kavgayı duymuştu zaten:X

Adım adım ilk sezon finali yaparken puanı düşürmek istemiyorum:A puanlamıcam:F

Evet dublaj yapılıyor. Kapaniş jeneriğinde dulajcıların isimleri de yazıyor hep :X Dublaj bahane olarak gösterilmemi. Mesala bu dizi 2.yılında. Toptan alıp dublajını kesip biçmelerini yaptıktan sonra Netflix yayılayabilirdi. Netflix almasa kim duyacaktı?
aynen öyle netflix bu diziyi yayınlamamış olsa eminim diğer sitelerde ne birinci sezonu nede ikinci sezonu görecektik, sitelere yem atıyor kendisi geç kalıyor... hiç akıllıca bir davranış değil:) yalnız ticari olarak karını zirveye çıkarmış netflix hatalarına rağmen malı götürüyor :)