Herkes bir gün yaşlanacak bundan kurtulamazsınSigara alkol kullanmayan genç görünür diyorum ayoll üyeleri heveslendiriyorum kullanıp cildinizi yaşlandırmayın
Herkes bir gün yaşlanacak bundan kurtulamazsınSigara alkol kullanmayan genç görünür diyorum ayoll üyeleri heveslendiriyorum kullanıp cildinizi yaşlandırmayın
Sigara içme Alkol kullanma kurtulursun ayollHerkes bir gün yaşlanacak bundan kurtulamazsın
Çocuk mu kandırıyorsun ayoll yaşlanmaktan kim kurtulmuşSigara içme Alkol kullanma kurtulursun ayoll
40 yaşına geldiğinde 30 yaş görünürsün dış görüntünü korumak senin elindeÇocuk mu kandırıyorsun ayoll yaşlanmaktan kim kurtulmuştabi yaşlanmadan ölürsek o ayrı
30 yaş görünüp ne yapıcam40 yaşına geldiğinde 30 yaş görünürsün dış görüntünü korumak senin elinde
Hahah Amann tamam sen hemen bastonlu dede moduna gir banane sankı30 yaş görünüp ne yapıcam
O kadar da değil bastona gerek yokHahah Amann tamam sen hemen bastonlu dede moduna gir banane sankı
Zaten Amca diyordum ben sanaO kadar da değil bastona gerek yok
Amca yerine dayı der misin lütfenZaten Amca diyordum ben sana
Aynen Monica o adamdan hamileydi galiba çok gıcık bir adam çok sinir oluyordum ve sonunda öldü
eskicinin yanlışı var ilk dört bölümde kimse ölmüyorduHahah evet o Sürahi suratlı kız
Tokyo hiçte güzel değil dizinin en itici karakteriMonika hepsinden iyi onların gıcık değil en azından
GTR ortamı mı istiyorsun? Ciddiyet bu foruma göre değil, asla olamaz da.Gençler hepinizi seviyorum ancak şu dizi yorumlarında bazen normal sohbete dönmenize uyuz oluyorum ya. Bir bakıyorum 2 sayfa mesaj oluşmuş ama hiç birinde dizi hakkında bir şey yok. Lütfen bu konuya biraz daha özen gösterelim ya. Seviyorum hepinizi.
Hayır konuşma olsun ama dizinin tartışması yapılsın istiyorum. Bu sadece bu başlık için geçerli değil.GTR ortamı mı istiyorsun? Ciddiyet bu foruma göre değil, asla olamaz da.
4.bölüm sonunda patron adam vuruluyordu ölüd sandım ama devamını da izledim ölmüyormuş maalesefeskicinin yanlışı var ilk dört bölümde kimse ölmüyordu
niye spoiler dışında yazıyorsun şimdi tüm şimşekleri üstüne çektin4.bölüm sonunda patron adam vuruluyordu ölüd sandım ama devamını da izledim ölmüyormuş maalesef
aslında burda kimsenin kabahati yok herkes kendine göre haklı kimseyi kırmadan bu karışıklık önlenebilir benceGençler hepinizi seviyorum ancak şu dizi yorumlarında bazen normal sohbete dönmenize uyuz oluyorum ya. Bir bakıyorum 2 sayfa mesaj oluşmuş ama hiç birinde dizi hakkında bir şey yok. Lütfen bu konuya biraz daha özen gösterelim ya. Seviyorum hepinizi.
Sabah da benzer bi yorum görmüştüm. Fakat cevap vermek istememiştim. Biz dizilere adam ararken kimse yoktuniye spoiler dışında yazıyorsun şimdi tüm şimşekleri üstüne çektin
aslında burda kimsenin kabahati yok herkes kendine göre haklı kimseyi kırmadan bu karışıklık önlenebilir benceher diziye iki başlık açılsın biri bizim tayfanın sohbetli muhabbetli yorumlarına ayrılsın diğer yorum sayfasıda ciddi ve kasvetli yorum seven arkadaşlara ayrılsın bu şekilde sorun hallolur
@Çiğdem- @Forumdash bize ve bizim gibi muhabbetin dibine vuranlara özel sayfa lazım
Çok önemli bir karakter değil zaten gereksizin teki spoiler falan yokniye spoiler dışında yazıyorsun şimdi tüm şimşekleri üstüne çektin
aslında burda kimsenin kabahati yok herkes kendine göre haklı kimseyi kırmadan bu karışıklık önlenebilir benceher diziye iki başlık açılsın biri bizim tayfanın sohbetli muhabbetli yorumlarına ayrılsın diğer yorum sayfasıda ciddi ve kasvetli yorum seven arkadaşlara ayrılsın bu şekilde sorun hallolur
@Çiğdem- @Forumdash bize ve bizim gibi muhabbetin dibine vuranlara özel sayfa lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?