Benim mesajımdaki malum yeri spoilere alır mısın? Telefondayım, beceremedim.
Hallettim @DarkLegenDBu diziyi izlemeyen çok şey kaybeder
Benim mesajımdaki malum yeri spoilere alır mısın? Telefondayım, beceremedim.
Hallettim @DarkLegenDBu diziyi izlemeyen çok şey kaybeder
Evet bu dizide Türk dizilerine benzeyen bazı yanlar varHallettim @DarkLegenDFinalini izleyen baya etkisinde kalıyor yabancı dizilerden kolay kolay etkilenmezdim ama kurgusu replikelri müziği Türk dizilerinide andırıyor
Ne Türk dizisini andırması ya? Allah korusun Allah!Hallettim @DarkLegenDFinalini izleyen baya etkisinde kalıyor yabancı dizilerden kolay kolay etkilenmezdim ama kurgusu replikelri müziği Türk dizilerinide andırıyor
40 mesajdır konuya ugramamişimAaa ketçap sevilmezmi ama dönerde bende sevmem yeşillik ile karışıyor ıyy
Mayonez dişime bile dokunmucak okadar dayanamıyorum kuş pisliği gibiİnsanlar dürüme falan dolduruyor benim midem bulanıyor
Diziyi bitirmiş bulunmaktayım...
Muazzam. Berlin'deki karizma zor bulunur, Profesördeki de öyle, kendine has, özgün. Denver, gülüşünün kendisine verdiği farklılık ile gönlüme taht kurdu diyebilirim.Lafı fazla uzatmadan puanlarıma geçeyim.Soygunun başarılı olması beni çok mutlu etti, ederken de duygulandırdı; Berlin'in ölüşünü görmek istemezdim. Belki de bu, onu, yüceltmek için yapılmış en iyi senaryo idi. "
1.sezon genel ortalama: 8.0 (7.1'di ama jenerik ve malum müzik için 8 yaptım)
2.sezon genel ortalama: 9.5( Sonuna kadar hak etti.)
Genel ortalama: 8.5(7.8 idi ama 1. sezondaki düşük puanlamalarımı göz önüne getirdim ve biraz fedakarlık ile 8.5'e çıkarmaya karar verdim. IMBD puanını geçememişim, bir sonraki izleyişimde mutlaka eşitler veya geçerim.)
VERİN ULAN MÜZİĞİ!
Ne Türk dizisini andırması ya? Allah korusun Allah!
Hahaha Aaa hemen kızma kavuklu amcaEvet bu dizide Türk dizilerine benzeyen bazı yanlar var
Aa, öyle deme, ilk sezonda vardı bi durgunluk.40 mesajdır konuya ugramamişimSöylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
İlk bölümlerde verdiğin puanları hatırladıkça gıcık oluyordumBi hışımla izlemeler bi hışımla yorumsuz yorumlar yapıp düşük puan vermeler filanPuanını görünce sevindim
İlk 4 bölümde ufaktan fark ettim bakalım devamında ne kadar benzerlik olacakHahaha Aaa hemen kızma kavuklu amcaKalite olarak çok üstünde tabi ben başka açılardan dedim @eskici diziyi bitirince daha iyi anlar
İlk 4 bölümde ufaktan fark ettim bakalım devamında ne kadar benzerlik olacak
40 mesajdır konuya ugramamişimSöylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
İlk bölümlerde verdiğin puanları hatırladıkça gıcık oluyordumBi hışımla izlemeler bi hışımla yorumsuz yorumlar yapıp düşük puan vermeler filanPuanını görünce sevindim
Bunu duyunca ben de soğudum şu an mayonezden2.Sezon daha fazla fark edecen @eskici
Iyyy bu arada gece gece bunu söylemen çok iyi oldu @Forumdash midemin içine ettin
Söylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
Şeyden olabilir. Netflix dizileri parça pinçik etmiş. Normal biten yer dizinin ortasında çıkan bölümler olmuştur. yani atıyorum:3.bölüm sonunu biz4.bölümün ortasında izlemiştiriz mesela.Aa, öyle deme, ilk sezonda vardı bi durgunluk.
Oyuncuların sıcakkanlığından bahsediyorlar sanırımNe Türk dizisini andırması ya? Allah korusun Allah!
Sen git Fazilet Hanım ve Kızları'nı izle, benzerlik varmışmış.İlk 4 bölümde ufaktan fark ettim bakalım devamında ne kadar benzerlik olacak
2.Sezon daha fazla fark edecen @eskici
Iyyy bu arada gece gece bunu söylemen çok iyi oldu @Forumdash midemin içine ettin
Söylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
Beterrrr olunBunu duyunca ben de soğudum şu an mayonezden
İnkar etmeyin başkanım ve Türk dizilerini de o kadar kötülemeyin güzel diziler de çıkıyorSen git Fazilet Hanım ve Kızları'nı izle, benzerlik varmışmış.
Aaa ne sütlü yumurtası
Zaten çok da gerekli bir şey değil yokluğunu hissetmem bir süre yemem
Evet öyle bişeyler yumurtluyordun. Yok kahvaltı düzerim sahurda üstüne ballı sütlü yumartlı içerim filanAaa ne sütlü yumurtasıGeceleri 1 bardak süt içerim demişimdir
Ne yani KFC olsa şurda bana bana yemezmisinZaten çok da gerekli bir şey değil yokluğunu hissetmem bir süre yemem
KFC sevmemEvet öyle bişeyler yumurtluyordun. Yok kahvaltı düzerim sahurda üstüne ballı sütlü yumartlı içerim filan
Ne yani KFC olsa şurda bana bana yemezmisin
Evet öyle bişeyler yumurtluyordun. Yok kahvaltı düzerim sahurda üstüne ballı sütlü yumartlı içerim filan
Ne yani KFC olsa şurda bana bana yemezmisin
Uydurma ayoll sütle ilgili tek lafım gece 1 bardak içerim olmuştur onuda foruma nasihat şeklinde faydaları çokZaten çok da gerekli bir şey değil yokluğunu hissetmem bir süre yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?