Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hallettim @DarkLegenD Finalini izleyen baya etkisinde kalıyor yabancı dizilerden kolay kolay etkilenmezdim ama kurgusu replikelri müziği Türk dizilerinide andırıyor
Hallettim @DarkLegenD Finalini izleyen baya etkisinde kalıyor yabancı dizilerden kolay kolay etkilenmezdim ama kurgusu replikelri müziği Türk dizilerinide andırıyor
Muazzam. Berlin'deki karizma zor bulunur, Profesördeki de öyle, kendine has, özgün. Denver, gülüşünün kendisine verdiği farklılık ile gönlüme taht kurdu diyebilirim.
Soygunun başarılı olması beni çok mutlu etti, ederken de duygulandırdı; Berlin'in ölüşünü görmek istemezdim. Belki de bu, onu, yüceltmek için yapılmış en iyi senaryo idi. "
Lafı fazla uzatmadan puanlarıma geçeyim.
1.sezon genel ortalama: 8.0 (7.1'di ama jenerik ve malum müzik için 8 yaptım)
2.sezon genel ortalama: 9.5( Sonuna kadar hak etti.)
Genel ortalama: 8.5(7.8 idi ama 1. sezondaki düşük puanlamalarımı göz önüne getirdim ve biraz fedakarlık ile 8.5'e çıkarmaya karar verdim. IMBD puanını geçememişim, bir sonraki izleyişimde mutlaka eşitler veya geçerim.)
İlk bölümlerde verdiğin puanları hatırladıkça gıcık oluyordum Bi hışımla izlemeler bi hışımla yorumsuz yorumlar yapıp düşük puan vermeler filan Puanını görünce sevindim
40 mesajdır konuya ugramamişim Söylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
İlk bölümlerde verdiğin puanları hatırladıkça gıcık oluyordum Bi hışımla izlemeler bi hışımla yorumsuz yorumlar yapıp düşük puan vermeler filan Puanını görünce sevindim
40 mesajdır konuya ugramamişim Söylim çiğ yumurtadan yapılıyor mayonez. O kuş kokusu ondandır
Şeyden olabilir. Netflix dizileri parça pinçik etmiş. Normal biten yer dizinin ortasında çıkan bölümler olmuştur. yani atıyorum:3.bölüm sonunu biz4.bölümün ortasında izlemiştiriz mesela.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.