O küçük çocuklar ilgimi pek çekmedi amaBence güzel yaa geçmişler. Kesik sahnesini izledin mi? Kücük cocukla olan sahneler gayet iyi.
Aaa Barışın boğazladığı sahneyi izledim
O küçük çocuklar ilgimi pek çekmedi amaBence güzel yaa geçmişler. Kesik sahnesini izledin mi? Kücük cocukla olan sahneler gayet iyi.
Ben izleyemedimBunu sevsemde öncelik Ertuğrulumu izledim tabi ?A@Forumdash @Yiğitt
Yarın gündüzde bunu izlerim yorumumla gelirim
4.Bölümle birlikte çok daha iyi oluyor devam et seninde seveceğin birisi gelecekBende beğendim diziyi 3.bölüme geldim
İzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi diziBen izleyemedimSen özet geçersin bana
Öyle Boranı tutacaksınız gider Barişi tutarımİzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi dizi@Yiğitt
Bölümde heyecan durmadı vlla Kara Sevda dan sonra bu türde bir dizi tutturdu gibi Star @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
@sokak sanati da sever bu diziyi Emir gibi Boranı tutar Kemal gibide Barışı kötüler
Toğuz saçlı yumusak adamımı tutacaz başka adam yok dizideÖyle Boranı tutacaksınız gider Barişi tutarımCidden Borana hayran kaldiğini düşünmek isemıyorumBu kadar düşme nolur
İşte dün izleyemedim demiştimToğuz saçlı yumusak adamımı tutacaz başka adam yok dizideHem dizi 2 saatse 1.5 saati Boran izliceksin her 3 sahneden birisi onda bazen her 2 den birisi@Yiğitt
Aaa izlemelisin sende hayran kalacaksın ön yargını kırarsanİşte dün izleyemedim demiştim
İzledim de söylüyorum beeAaa izlemelisin sende hayran kalacaksın ön yargını kırarsan ?A
Aaa tek bu değilki ayoll Veliye bile böyle yapıyordun senİzledim de söylüyorum beeDün başladın diziye hemen ön yargı mönyargı de
Veli kimdi? Bak unutmuşum nasıl gıcık olmuşsamAaa tek bu değilki ayoll Veliye bile böyle yapıyordun sen ?A
Saçınn önünde azıcık beyazı olanVeli kimdi? Bak unutmuşum nasıl gıcık olmuşsam
Reytingleri kötüİzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi dizi@Yiğitt
Bölümde heyecan durmadı vlla Kara Sevda dan sonra bu türde bir dizi tutturdu gibi Star @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
@sokak sanati da sever bu diziyi Emir gibi Boranı tutar Kemal gibide Barışı kötüler
Hee çarpişik dizi okSaçınn önünde azıcık beyazı olanDizileri bu adamlar götürüyor bu adamlar olmadan olmaz
Bi zahmet geçsin yani, bu bi başarı değil kiÇakma Karadenizi geçiyor ab de yeter ?A
Kuzgunu boşver Halka izle4.Bölümle birlikte çok daha iyi oluyor devam et seninde seveceğin birisi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?