Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Bence güzel yaa geçmişler. Kesik sahnesini izledin mi? Kücük cocukla olan sahneler gayet iyi.
O küçük çocuklar ilgimi pek çekmedi ama :F Burcunun Barış sahnelerini sadece izlemedim ama Borayla olan sahnelerini izlemek zorunda kaldım çünkü Borayı kaçırmamak için :A :A :A @Yiğitt

Aaa Barışın boğazladığı sahneyi izledim :A :A :A @xemrexxx @Aserat

Ben izleyemedim :X Sen özet geçersin bana:A
İzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi dizi :Z:Z:Z @Yiğitt

Bölümde heyecan durmadı vlla Kara Sevda dan sonra bu türde bir dizi tutturdu gibi Star @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 :A

@sokak sanati da sever bu diziyi Emir gibi Boranı tutar Kemal gibide Barışı kötüler :F

İzledim spoi demiyeyimde Boran bildiğin döktürüyor şöyle diyim Kuzgundan daha çok görünüyor ve onun sahneleri sayesinde son 2 bölüm bildiğin boyut değiştirdi dizi :Z:Z:Z @Yiğitt

Bölümde heyecan durmadı vlla Kara Sevda dan sonra bu türde bir dizi tutturdu gibi Star @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 :A

@sokak sanati da sever bu diziyi Emir gibi Boranı tutar Kemal gibide Barışı kötüler :F
Öyle Boranı tutacaksınız gider Barişi tutarım :F Cidden Borana hayran kaldiğini düşünmek isemıyorum :F Bu kadar düşme nolur :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Öyle Boranı tutacaksınız gider Barişi tutarım :F Cidden Borana hayran kaldiğini düşünmek isemıyorum :F Bu kadar düşme nolur :A
Toğuz saçlı yumusak adamımı tutacaz başka adam yok dizide :F Hem dizi 2 saatse 1.5 saati Boran izliceksin her 3 sahneden birisi onda bazen her 2 den birisi :Z:Z:Z @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Reytingleri kötü :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem