Kaliteyi başarı olarak ölçemezsin ki? Komedi dizisi o, komedi dizisi yerel olur. Bizim kültürün komedisi, 1 reyting alan bir yapım bu kadar olay yaratıyorsa boş değildir yani. 1 reyting, Türkiye genelinde 600bin seyirci demek şaka gibi.
Ama ülkenin gündemi bu oluyor, genç kesim bunu konuşuyor. Zaten gençlere hitap etmesi bir seviyenin üstünde olduğunu gösteriyor. Bizim orta yaş düşünmeyi sevmez biliyosun, ona görsel ve işitsel destekli dizi yapman lazım illa ki.
Ayrıca LM'nin sevilmesinin sebebi 1. Harika karakterler, 2. Duygusallık. Ben hayatımda sadece LM'de ağladım. Sadece güldüren bir diziye kimse bu kadar bağlanamaz zaten, duygusal sahnede bi çocuk gibi suratım düşerdi izlerken. Yani insanın gönlünde yer etmesi demek izlediğin karakterin hissettiklerini hissetmek demek, bu konuda LM'nin üstüne görmedim ve bunu hiçbir şeyde yaşamadım, (Sadece Witcher'da yaşadım, o yüzden de onu çok çok severim
) KV'nin Elif sahneleri dahil. Bu son cümlem epey iddialı ama ne dediğimi çok iyi biliyorum. KV'yi 4, LM'yi 2 kez izlemiş biri olarak konuşuyorum. LM sonradan geldi ve gönlümdeki KV tahtını aldı ve ben bu kararımda kesinim.