- Reaksiyon puanı
- 51,235
- Puanı
- 1,059
son 3 sezon dedi zaten bende vadinin son 3 sezonundan reyting koydum2013 aslında son 3 yıla girmiyor
son 3 sezon dedi zaten bende vadinin son 3 sezonundan reyting koydum2013 aslında son 3 yıla girmiyor
O zana Kurtlar Vadisi'nin son 3 sezonunu da tartışalım, madem son yayınlanan sezonu önemli değilla zaten dizi 2016 nın ortasında son bölümünü yayınladı şaşırdınız
Yıl demeye çalıştığı aşikar, gidip de olaylar patlamadan önceki zamanı kast edecek hali yok yason 3 sezon dedi zaten bende vadinin son 3 sezonundan reyting koydum
la zaten dizi 2016 nın ortasında son bölümünü yayınladı şaşırdınız
lan siz benim aklımla dalga mı geçiyorsunuz raci maci o sezon başlamadan bıraktılar ayrıldı hepsi o sezon vadi yine gümbür gümbür reyting aldı 2013-2014 kurtlar vadisi pusu 11.sezonda raci maci yoktuO zana Kurtlar Vadisi'nin son 3 sezonunu da tartışalım, madem son yayınlanan sezonu önemli değil
Yıl demeye çalıştığı aşikar, gidip de olaylar patlamadan önceki zamanı kast edecek hali yok ya
hhaha en karlı siz çıktınız bu işten zatenkonudaki yorumları gördükçe biz ay hem necoculara hem @batuhankaralar a birer nanik yapıp uyayabilirim @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @Dosi @cookies @Aserat @denizz19 @vadikızı
aman hacı kimle tartışıyosan tartış ben uğraşamam böyle işlerle insan birşeyi seviyodur izler beğenmez izlemez bu kadar basittir benim için 🙂O zana Kurtlar Vadisi'nin son 3 sezonunu da tartışalım, madem son yayınlanan sezonu önemli değil
2. | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. Bölüm Reytingi 14 Haziran 2016 Salı | 6.43 | 17.36 |
3. | Kurtlar Vadisi Pusu 300. Bölüm Reytingi 16 Haziran 2016 Perşembe | 4.21 | 12.48 |
Ben tartışmıyorum kimseyle, izliyorum dışarıdanaman hacı kimle tartışıyosan tartış ben uğraşamam böyle işlerle insan birşeyi seviyodur izler beğenmez izlemez bu kadar basittir benim için 🙂
aynen öyle o attığım bölüm 209.bölümün reytingi ki sonrasında da bol bol 10 reytingi geçiyor zaten o sezon en yükseği o bölüm diye attım onuRaci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan Kurtlar Vadisi Pusu'yu 201.Bölümde bıraktılar ! 202.Bölümden itibaren Pana Yazım grubu yazmaya başladı
aynen öyle normalde 93.bölümden sonra raci maci yoktu resmi olarakta 202.bölümde gittiağzı olan konuşuyor bilmiyosanız konuşmayın raci şaşmaz en son star tv de 4. sezonda vardı ondan sonra zaten senaryo yazmayı bırakmıştı
209.Bölüm fragmanında akif vuruldu diye herkez o bölümü izlemişti ve Kurtlar Vadisi Vatan 3 günde 230 bin kişi tarafından izlendi diye Batuhanlar tarafından aşağılanıyoruzaynen öyle o attığım bölüm 209.bölümün reytingi ki sonrasında da bol bol 10 reytingi geçiyor zaten o sezon en yükseği o bölüm diye attım onu
O zana Kurtlar Vadisi'nin son 3 sezonunu da tartışalım, madem son yayınlanan sezonu önemli değil
Son sezon demeyin elim ayagım titriyo Yusuf Alemdar'mı dersin,Azramı dersin, Asyamı dersin, Kenan Kuzuademi dersin
Heleki Aslan Beyi anlatış tarzımı dersin neyse cümleten hayırlı geceler
Beni kast etmediğini biliyorum, ama istemsizce üzerime alınma ihtiyacı hiissettim.ama şu bukalemun tipli ne idiğü belirsiz çapsız tutarsız umarsız utanmaz hiç izlemediği diziyi ya da yedi yirmidört kötülediği diziyle kendilerinde kurtlar vadisi kompleksi oluşmuş hasedinden çatlayan aslında gizli hayranlık besleyen bir zevat var ki onları kaale almıyorum hem acıyorum hem de gülüyorum nasıl bir acıları varsa kendileri rezil rüsva oluyorlar
Valla son sezonda en çok beğendiğim iki oyuncu Levent Can ve Ertan Saban'dı. Zaten ikisi dışında mesleği oyunculuk olan kimse yoktu artık nasıl bir yokluksa anlamadım benSon sezon demeyin elim ayagım titriyo Yusuf Alemdar'mı dersin,Azramı dersin, Asyamı dersin, Kenan Kuzuademi dersin
Heleki Aslan Beyi anlatış tarzımı dersin neyse cümleten hayırlı geceler
Valla son sezonda en çok beğendiğim iki oyuncu Levent Can ve Ertan Saban'dı. Zaten ikisi dışında mesleği oyunculuk olan kimse yoktu artık nasıl bir yokluksa anlamadım ben