Curcuna nerde ben ordaHeh sende geldin tam oldu deniz
Curcuna nerde ben ordaHeh sende geldin tam oldu deniz
Demek ki diziyi izlemişsin iyi bari sevindim Azdan az çoktan çok gider sözünü kullandığı bir sahne daha vardı sana zahmet onu da bulsana
Sözü yazan Raci Şaşmaz, niye bu kadar ısrar ediyorsun anlamadım ki
Curcuna nerde ben orda
iyi o zaman dislike'ı hakettinCurcuna nerde ben orda
Bari tarihi yazsaydın 2013'te Raci usta vardı Bana o rezil sezonların reytingini at aksi takdirde kendinle çelişiyorsunüstte ki reyting kapağından sonra hala konuşuyon mu sen noldu la 10 dedin 15 reyting attım varsa diyorum sende at yoksa biat et çık konudan söz verdiğin gibi raci maci bilmem ben vadi olarak bakarım
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:46:08 23:24:57 15.63 34.37
puhahahahahah @batuhankaralar la mesajı değiştirmişsin de alıntı yaptım geçti artık
1. | Kurtlar Vadisi Pusu 209. Bölüm Reytingi 26 Aralık 2013 Perşembe | 15.63 | 34.37 |
aynen çok iyi oyuncuydu potansiyeli olabilecek bir karakteri yok yere öldürdüler gerçi kimler ölmedi ki boşuna
eğer senaryo bazında sıkıntı yaşıyorsan iş karakterlere kalır mesela 11.sezonda 15 reytingler alınmasının sebeplerinden biri kara ve pusattır ama bütün önemli isimleri öldürürsen elde bişey kalmaz senaryoda sağlam olmayınca izleyecek bişey kalmaz o yüzden cahit ölsün diyenler bişeyden anlamıyor elimizde kalan 2-3 karakterden biri o da ölürse kim kalacak
ne sen
döne döne bi hal oldun be son 3 sezon demedin mi? al sana son 3 sezondan bir bölüm raci macide yok sözünün eri olBari tarihi yapsaydın 2013'te Raci usta vardı Bana o rezil sezonların reytingini at aksi takdirde kendinle çelişiyorsun
Yüksek seyirci sayısına ulaşacak bir filmin sağlam bir olay örgüsü, güçlü oyuncu kadrosu ve iyi bir görsel kalitesinin olması lazım. Görsel kalite bakımından birkaç göze batan yer dışında neredeyse hiçbir sorun yoktu, ama elimizde oyuncu kadrosu ve senaryo yok problem burada.
Kurtlar Vadisi Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi serisi, Necati Şaşmaz'ın ya en iyisini yapması lazım ya da efsane olarak bırakması lazım(dı). Son 3 sezondaki rezaletten sonra filmde de aynısı olunca en yüksek perdeden eleştiri yapmak gerekiyor ki belki görüp nerede hata yaptıklarını anlarlar. Ortada kaliteli bir yapım olsaydı milyonlarca hayranı olan dizi 2 yıldır kanalsız kalmazdı umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
@Emin Özaltun kusurları yüzüne vurduğunda bu arkadaşlar saldırı moduna geçiyorlar. Cahit'in ne vasfı var ki senaryo yazabiliyor, izleyicinin severek izlediği Pusat karakterini hangi cesaretle korkakça çıkardılar diziden? İzleyici artık bıktı bu amatörlüklerden, beceremiyorsan tadında bırakacaksın bu işleri haksız mıyımAga kesinlikle Pusat ve Kara konusunda haklısın. StarTV'de izliyorsanız Söz dizisinde muhteşem oyunculugu var Görkem Sevindik'in ama Cahit'in kıskanclıgına gitti diyebiliriz abiside aynı şeyi diyor ( Görkem Sevindik'in )
Ama Cahit ölürse dizide belki elini ayagını senaryodan çeker bizde kurtuluruz, ha ama senaryoyu devam ettirirse yine o ne kadro gelir diziye nede aksiyon geçen sezonki rezelat gibi kapatır ustayı ofise gelir gider gelir gider
Aga kesinlikle Pusat ve Kara konusunda haklısın. StarTV'de izliyorsanız Söz dizisinde muhteşem oyunculugu var Görkem Sevindik'in ama Cahit'in kıskanclıgına gitti diyebiliriz abiside aynı şeyi diyor ( Görkem Sevindik'in )
Ama Cahit ölürse dizide belki elini ayagını senaryodan çeker bizde kurtuluruz, ha ama senaryoyu devam ettirirse yine o ne kadro gelir diziye nede aksiyon geçen sezonki rezelat gibi kapatır ustayı ofise gelir gider gelir gider
Bak bak tarih attım Raci diziyi 2014'te bıraktı Agaa döne döne mevlana gibi oldun yapma gözünü seveyim yadöne döne bi hal oldun be son 3 sezon demedin mi? al sana son 3 sezondan bir bölüm raci macide yok sözünün eri ol
benimle birebir konuş bu arkadaşlar falan diye konuşma bi laf söylüyorsun rezil olup oturuyorsun yerine sözünün eri olmayan adama ben farklı şeyler derim de burası yeri değil@Emin Özaltun kusurları yüzüne vurduğunda bu arkadaşlar saldırı moduna geçiyorlar. Cahit'in ne vasfı var ki senaryo yazabiliyor, izleyicinin severek izlediği Pusat karakterini hangi cesaretle korkakça çıkardılar diziden? İzleyici artık bıktı bu amatörlüklerden, beceremiyorsan tadında bırakacaksın bu işleri haksız mıyım
Bir şey sormak istiyorum yani EDHO neden Vadi ile kıyaslanıyor ki sonuçta bir anlaşmazlık yaşanmış kardeşler arasında ve Raci Şaşmaz EDHO'yu yazmaya başlamış ve çakma sözünü de anlayamadım zaten Vadiyi yazan da bu adam neden EDHO çakma olsun ki Anladıysam Arap olayım
@Emin Özaltun kusurları yüzüne vurduğunda bu arkadaşlar saldırı moduna geçiyorlar. Cahit'in ne vasfı var ki senaryo yazabiliyor, izleyicinin severek izlediği Pusat karakterini hangi cesaretle korkakça çıkardılar diziden? İzleyici artık bıktı bu amatörlüklerden, beceremiyorsan tadında bırakacaksın bu işleri haksız mıyım
Ya işte Raci Şaşmaz Pusu'yu bırakıp benzer konuda başka bir dizi yazdığı için güya EDHO çakma dizi oluyormuş Eğer ortada bir çakma varsa 2014'ten sonraki Pusu adlı dizi buradakiler de bunu kabullenemediği için devamlı saldırı moduna geçiyorlarBir şey sormak istiyorum yani EDHO neden Vadi ile kıyaslanıyor ki sonuçta bir anlaşmazlık yaşanmış kardeşler arasında ve Raci Şaşmaz EDHO'yu yazmaya başlamış ve çakma sözünü de anlayamadım zaten Vadiyi yazan da bu adam neden EDHO çakma olsun ki Anladıysam Arap olayım
ilk mesajda SON 3 YIL dedikten sonra ben 15 reytingi yapıştırınca mesajını düzeltip SON SEZON yapan adam mı bana bunu söylüyor la döne döne dönek oldun farkındamısın dalga mı geçiyorsun bizimle utanır insan senin yerine utanıyorum şuan raci dediğin adam son 3 sezonunda yoktu vadinin karşında çocuk yokBak bak tarih attım Raci diziyi 2014'te bıraktı Agaa döne döne mevlana gibi oldun yapma gözünü seveyim ya
2013 aslında son 3 yıla girmiyorilk mesajda SON 3 YIL dedikten sonra ben 15 reytingi yapıştırınca mesajını düzeltip SON SEZON yapan adam mı bana bunu söylüyor la döne döne dönek oldun farkındamısın dalga mı geçiyorsun bizimle utanır insan senin yerine utanıyorum şuan raci dediğin adam son 3 sezonunda yoktu vadinin karşında çocuk yok
cahit kim ya , necati şaşmaz diyeceksiniz cahit cahit sev sevme çok saçma patron kim onun istemediği birşey olur mu bir cahit kaldı geriye oda ölsünde artık kimi izleyeceksekDedigim gibi eleştirilerimizi yaparken birbirimize saygı göstermeliyiz.
Cahit'ın şu sekilde anlatayım, Cahit Memati,Abdulhey zamanlarında vasıfsız bir karakter olarak girdi ve hep en arka planda durdu ve açıkcası 1-2 sezonda oynayınca bunu yediremeyince senaryoyu alınca kendini padişah ilan etti. Yani çekememezlikten kaynaklanan bir durum senaryoyu kaptıgı sezonda zaten tüm önemli isimleri teker teker diziden yolladı.
Pusat Çakır karakteri her zaman Vadi'ye yakışır isim oldu, ve ön plana atıldı. Görkem Sevindik'in abisinin bana yazdıgı şu şekilde ;
" Evet ne yazık ki ayrılıyor, seninde açık ve net görebildiğin nedenlerden dolayı... Bugün insanlar hala çakır ve laz ziya hayranlıklalarını sürdürüyorlar... zamanında pusatı büyütmeye başladıklarında, açıkçası hayran kitlesinin kendilerinden daha yükse olabilme potansiyelini gördükleri için sürekli bir düşürme politikasını izlediler.. Kısmet diyelim... "
Yani açık ve net. Cahit Kayaoglu çekemedi ve harcadı.
Ya işte Raci Şaşmaz Pusu'yu bırakıp benzer konuda başka bir dizi yazdığı için güya EDHO çakma dizi oluyormuş Eğer ortada bir çakma varsa 2014'ten sonraki Pusu adlı dizi buradakiler de bunu kabullenemediği için devamlı saldırı moduna geçiyorlar
2013 aslında son 3 yıla girmiyor