Berenci mantıksız ama Vadi bir marka Atacan'cım Vadici de yıllardır kullanılan bir hitap şekliGerek yok bence.
Sevmiyorum ben öyle vadici berenci şucu bucu gibi şeyleri.
Berenci mantıksız ama Vadi bir marka Atacan'cım Vadici de yıllardır kullanılan bir hitap şekliGerek yok bence.
Sevmiyorum ben öyle vadici berenci şucu bucu gibi şeyleri.
bunların derdi etiket değilki cnm sopa istiyorlar@S.G.A.T. yine bir tahmin konusu açmıştı onda etiket vermiştim, buna da vermem lazım.
En İyi Gişe Tahmincisi son önerim.bunların derdi etiket değilki cnm sopa istiyorlar
Sen destere ye gelince forumun komedyeni etiketini versene masaya yatır fikrimi gelirse tabi @Harunnn60 @xemrexxxEn İyi Gişe Tahmincisi son önerim.
Ben En İyi Vadi Tahmincisi'ne tamım Tabi gönlüm En İyi Vadiciden yanaEn İyi Gişe Tahmincisi son önerim.
Ben En İyi Vadi Tahmincisi'ne tamım Tabi gönlüm En İyi Vadiciden yana
Spora gidip geleyim de nihai kararı vereceğim.Sen destere ye gelince forumun komedyeni etiketini versene masaya yatır fikrimi gelirse tabi @Harunnn60 @xemrexxx
Genel gişe tahmincisi etiketi doğru değil bence sadece Vadiyi bildi sonuçta İçinde Vadi geçmeliSpora gidip geleyim de nihai kararı vereceğim.
beyaz tencilere dikkat cnmSpora gidip geleyim de nihai kararı vereceğim.
+1 @mrt-06Ben En İyi Vadi Tahmincisi'ne tamım Tabi gönlüm En İyi Vadiciden yana
Sopa değil de bi laf duymak hoşuma gitmiyoe değilbunların derdi etiket değilki cnm sopa istiyorlar
@sokak sanati da 1 Milyon demiş İlginç seyler oluyor forumda
Siz de böyle izleyeceksiniz değil mi?@batuhankaralar @xemrexxx @sokak sanati ben 1 demişiz sen 200 demişsin küfür eder gibi bu başarısızlık senin üstüne kaldı birazdan vadiciler gelir sopalarla sana ve kazanan @XanTier a kolay gelsin @S.G.A.T. @Harunnn60
bide en fazlasını taksimden toparlamışlarBen bu kadar rezil bir şey çıkacağını tahmin etmiyordum. 4 milyondan 500 bine sert düşmüş. Beni aştı bu olay
zaten ihraç edilecekler haberlerde duydum iş galatasaraya bağlandı o kaografiArtık kardeşiz aga
hhahah aa yok benim yüreğim kaldırmaz ben yokken dövsünler şuan rahatsız yanıSiz de böyle izleyeceksiniz değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 57540
ne oldu bunun sonu?