Kurtlar Vadisi Vatan 1 ay İçinde Ne Kadar İzlenir?

Kurtlar Vadisi Ekim Ayı Boyunca Ne Kadar İzlenir?

• 0-199b

Oy: 0 0.0%
  • 1.6M - 1.799

• 1.8M - 1.999

• 2M - 2.5M

• 4M - 4.5M

• 5M - 5.5M

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Film başarısız oldu diye mi bu saldırganlık? Esprili bir dille, insan gibi bir şey sorulmuş. “Evet”, “Hayır” veya hiç değilse “Cevap vermek istemiyorum” demek çok mu zor?
Aramızdaki konuyu bilmeden ne konuşuyorsun o tombik aklınca dalga geçiyor bilip bilmeden konuşma bana üslup dersi vermeye kalkma işine bak

Film başarısız oldu diye mi bu saldırganlık? Esprili bir dille, insan gibi bir şey sorulmuş. “Evet”, “Hayır” veya hiç değilse “Cevap vermek istemiyorum” demek çok mu zor?
EDHO yine lider, gişelerde halkımızdan tokat yiyip kaos yaşayanlar kudurabilir :A

Bu ve bunun gibi mesajlar yazıp benden adam gibi muamele beklemeyecek kimse en sakin şekilde cevap veriyorum adamın canını sıkmayın

Aramızdaki konuyu bilmeden ne konuşuyorsun o tombik aklınca dalga geçiyor bilip bilmeden konuşma bana üslup dersi vermeye kalkma işine bak

Bu ve bunun gibi mesajlar yazıp benden adam gibi muamele beklemeyecek kimse en sakin şekilde cevap veriyorum adamın canını sıkmayın
Yok aklımca dalga geçiyormuşum yürü git adamın asabını bozma. Şurada ortamı sakinleştirecek espri yapıyoruz adam bilerek ortamı geriyor, şimdiye kadar kimseye bu üslupla yazmadım germe beni.

Ayrıca forumu bıraktığın vakitler gece vakti seni ikna edip geri döndürdüğüm günleri çok çabuk unutmuşsun. Ulan demek ki ağır fanlık böyle birşeymiş yazıklar olsun daha da birşey yazmıyorum benden cevap bekleme.

Yok aklımca dalga geçiyormuşum yürü git adamın asabını bozma. Şurada ortamı sakinleştirecek espri yapıyoruz adam bilerek ortamı geriyor, şimdiye kadar kimseye bu üslupla yazmadım germe beni.

Ayrıca forumu bıraktığın vakitler gece vakti seni ikna edip geri döndürdüğüm günleri çok çabuk unutmuşsun. Ulan demek ki ağır fanlık böyle birşeymiş yazıklar olsun daha da birşey yazmıyorum benden cevap bekleme.
sen forumumuzun neco şaşmazıyla nasıl böyle konuşursun haddini bil haddini :bağır:

Geçen hafta 10.000 izlendi bu haftasonu da hiçbir yerde yok :F
@XanTier tebrikler en umutsuz olarak kazanmışsın :A :A :A

artık nete düşer herhalde vizyondan çıktıysa bir bakayımda izlerim :A

Para için ne hale getirdiler efsaneyi :( Gözümüzün önünde vadi markası eridi bitti maalesef.
Şaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi. :(
1 görür sanmıstım aslında mağzeme vardı ellerinde türkiyede darbe yaşandı ve darbe filmi çektiler milletin merak edip bile gitmesi laızmdı :A