Sanane lanTutacak mı aga
Sanane lanTutacak mı aga
Sanane lan
Aramızdaki konuyu bilmeden ne konuşuyorsun o tombik aklınca dalga geçiyor bilip bilmeden konuşma bana üslup dersi vermeye kalkma işine bakFilm başarısız oldu diye mi bu saldırganlık? Esprili bir dille, insan gibi bir şey sorulmuş. “Evet”, “Hayır” veya hiç değilse “Cevap vermek istemiyorum” demek çok mu zor?
Film başarısız oldu diye mi bu saldırganlık? Esprili bir dille, insan gibi bir şey sorulmuş. “Evet”, “Hayır” veya hiç değilse “Cevap vermek istemiyorum” demek çok mu zor?
EDHO yine lider, gişelerde halkımızdan tokat yiyip kaos yaşayanlar kudurabilir
Yok aklımca dalga geçiyormuşum yürü git adamın asabını bozma. Şurada ortamı sakinleştirecek espri yapıyoruz adam bilerek ortamı geriyor, şimdiye kadar kimseye bu üslupla yazmadım germe beni.Aramızdaki konuyu bilmeden ne konuşuyorsun o tombik aklınca dalga geçiyor bilip bilmeden konuşma bana üslup dersi vermeye kalkma işine bak
Bu ve bunun gibi mesajlar yazıp benden adam gibi muamele beklemeyecek kimse en sakin şekilde cevap veriyorum adamın canını sıkmayın
sen forumumuzun neco şaşmazıyla nasıl böyle konuşursun haddini bil haddiniYok aklımca dalga geçiyormuşum yürü git adamın asabını bozma. Şurada ortamı sakinleştirecek espri yapıyoruz adam bilerek ortamı geriyor, şimdiye kadar kimseye bu üslupla yazmadım germe beni.
Ayrıca forumu bıraktığın vakitler gece vakti seni ikna edip geri döndürdüğüm günleri çok çabuk unutmuşsun. Ulan demek ki ağır fanlık böyle birşeymiş yazıklar olsun daha da birşey yazmıyorum benden cevap bekleme.
Nasıl vizyondan kalktı 😱😱😱Film 4. haftasında vizyondan kalktı. Melih tebrikler sadece sen bildin @XanTier
Geçen hafta 10.000 izlendi bu haftasonu da hiçbir yerde yokNasıl vizyondan kalktı 😱😱😱
Şaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi.
@tolgab @denizz19 @vadikızı @MasacRE- @MayısKralı@xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @Billy Kane @Forumdash @eskici @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @xemrexxx @ @sokak sanati @Ahmad @Harunnn60 @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Dosi @XanTier@YıldırıM @Thequeer
@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @MasacRE- @Yiğitt
Para için ne hale getirdiler efsaneyi Gözümüzün önünde vadi markası eridi bitti maalesef.Şaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi.
@tolgab @denizz19 @vadikızı @MasacRE- @MayısKralı@xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @Billy Kane @Forumdash @eskici @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @turkuazz @xemrexxx @ @sokak sanati @Ahmad @Harunnn60 @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Dosi @XanTier@YıldırıM @Thequeer
@XanTier tebrikler en umutsuz olarak kazanmışsınGeçen hafta 10.000 izlendi bu haftasonu da hiçbir yerde yok
Son sezonlara muhalif olan ben bile 1 milyonu zorlar dedim neredeyse yarısı kadar izlendiŞaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi.
Oley
Para için ne hale getirdiler efsaneyi Gözümüzün önünde vadi markası eridi bitti maalesef.
1 görür sanmıstım aslında mağzeme vardı ellerinde türkiyede darbe yaşandı ve darbe filmi çektiler milletin merak edip bile gitmesi laızmdıŞaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi.
Ben taksimde gördü hepsini Taksimden toplamışlar gişe sayısını 3.225 ti normal sinema ya kimse gitmiyor internet daha mantıklı olurdu sinema eskisi gibi değilŞaşırtıcı oldu, bu kadar beklenti altında kalacağını kim bilebilirdi.
sen kazandıysan sopalarla gelirler birazdan @S.G.A.T.
Sana "En İyi Vadici" etiketi düşüyor aslında da vadiciler profilini yıkar diye korkuyorum @mrt-06