Kurtlar Vadisi Vatan 1 ay İçinde Ne Kadar İzlenir?

Kurtlar Vadisi Ekim Ayı Boyunca Ne Kadar İzlenir?

• 0-199b

Oy: 0 0.0%
  • 1.6M - 1.799

• 1.8M - 1.999

• 2M - 2.5M

• 4M - 4.5M

• 5M - 5.5M

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
1 görür sanmıstım aslında mağzeme vardı ellerinde türkiyede darbe yaşandı ve darbe filmi çektiler milletin merak edip bile gitmesi laızmdı :A
Kötü olunca dünyanın en ilginç konusu bile olsa fos maalesef :A
Ki Kurtlar Vadisi yalan oldu piyasadan silinmiş haldeyken bu sayı şaşırtmaz. Ben de harika bir tahminle kazandım işte :bhr:

sen kazandıysan sopalarla gelirler birazdan :A :A :A @S.G.A.T.
Beni kovdular zaten Yorum konusundan. Bi daha da uğramadım :A

Sana "En İyi Vadici" etiketi düşüyor aslında da vadiciler profilini yıkar diye korkuyorum :A @mrt-06
Haha, nisprt yaparım 1 ay boyunca :F

Son düzenleme:
Kötü olunca dünyanın en ilginç konusu bile olsa fos maalesef :A
Ki Kurtlar Vadisi yalan oldu piyasadan silinmiş haldeyken bu sayı şaşırtmaz. Ben de harika bir tahminle kazandım işte :bhr:

Beni kovdular zaten Yorum konusundan. Bi daha da uğramadım :A

Haha, nisprt yaparım 1 ay boyunca :F
bu 200 e kullanan vadi düşmanı kim diyerekten baktım @Doğu çıktı :F :F :F

vadinin bu halde olmasına şaşmamalı içten çökeltmişler :A :A :A @batuhankaralar @S.G.A.T. @Harunnn60

@mrt-06 etiket gitmiyor :D "En İyi Vadici" diyoruz adam hakediyor gerçekten :D Hem forumu canlandırmak için bir şeyler yapmış olursun eşcinsel konuları dışında :A

İftira :A

Ters totem yapayım dedim de tutmadı :F
@batuhankaralar @xemrexxx @sokak sanati ben 1 demişiz sen 200 demişsin küfür eder gibi :F bu başarısızlık senin üstüne kaldı birazdan vadiciler gelir sopalarla sana ve kazanan @XanTier a kolay gelsin :A :A :A @S.G.A.T. @Harunnn60
1945064259.jpeg

@mrt-06 etiket gitmiyor :D "En İyi Vadici" diyoruz adam hakediyor gerçekten :D Hem forumu canlandırmak için bir şeyler yapmış olursun eşcinsel konuları dışında :A
İşte bu algı operasyonudur; “Hem forumu canlandırmak için bir şeyler yapmış olursun eşcinsel konuları dışında “ :A

Korkum yok hiçbir şey diyemezler bana :F
Ama En iyi Vadici etiketim olaun isterim @mrt-06 :A
Vadici olmaz da Tahminci veririm akşama. :A

Ya cimrilik yapma En İyi Vadi Tahmincisi değil En İyi Vadici ver işte. zaten 1 aylık :D @mrt-06 bazıları delirsin :A

İşte bu algı operasyonudur; “Hem forumu canlandırmak için bir şeyler yapmış olursun eşcinsel konuları dışında “ :A

Vadici olmaz da Tahminci veririm akşama. :A
Ya ama ben o etiketle Vadicilere nispet yapıcam belki? Tahmincinin bi havası yok :(