Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

2 Dk sonra memati patlıyor!!

- - - Ekleme - - -

Ne yalan söyleyeyim beyazsoy yarim saat düsündüm ve sesli sesli okudum ve bir yanlislar var dedim ama ne yanlis tam olarak anlayamamistim..

- - - Ekleme - - -

Evet..

Bende Canlanmıyo da:(

Ne yalan söyleyeyim beyazsoy yarim saat düsündüm ve sesli sesli okudum ve bir yanlislar var dedim ama ne yanlis tam olarak anlayamamistim..

- - - Ekleme - - -

Evet..

cok kalip cumle kulaniyorsun. ondan hatalar oluyor. sanirim bunu yanlis yapmayayim diye yapiyon. kendine guven rahat yaz daha iyi olur. kendine has uslubun olsun yazdiklarinin.

cok kalip cumle kulaniyorsun. ondan hatalar oluyor. sanirim bunu yanlis yapmayayim diye yapiyon. kendine guven rahat yaz daha iyi olur. kendine has uslubun olsun yazdiklarinin.

Zaten güzel yorumlarda aliyorum baska insanlardan.. Samimi ve içten yazdigim söyleniyor.

yasine 2 puan ceza vermusler :)))))) ben sikayet etmedim. keske verieseydi yazik hem iki.kez turkiyeyi aradi bide ustune ceza yedi :)))))

beyler pana ya gmail yoluyla e posta gönderdim atv yi falan sordum bakalım ne cevap verecekler :D

göndermek isteyen info@panafilm.com adresine göndersin 😉

aga öyle cevap geleceğini sanmam panafilmi ara en iyisi o ben 2 kez aradım ikisinde de net bişey demediler

beyler pana ya gmail yoluyla e posta gönderdim atv yi falan sordum bakalım ne cevap verecekler :D

kvp1905 maalesef çok çok geç mail gelir veya hiç gelmez. Yaz dönemi oldugu için o kadar çok çalisan kisi felan yok..

- - - Ekleme - - -

kvp1905 maalesef çok çok geç mail gelir veya hiç gelmez. Yaz dönemi oldugu için o kadar çok çalisan kisi felan yok..

Hayırlı olsun.Bu haber tamamen sana ait neden özel haber logosu koymadın?