Arkadaşım sen gazete dedin ya ben de satılan gazetelerden sandım sıkıntı yok
konuşsan nolur ya konuş hadi
dogrusu bu burakla kurtlsr vadidindeki oyuncuyu ayni tevrubede yaptin. bu kez tecrubeli oyunculara haksizlik yapmis oldun .. ezginin bir sezon devam eden dizisi olmadi nerden tecrubeli oluyor
benimde arkadaşlarım bilir ne gibi sinire sahip olduğumu rahat ol kimse beni tehdit edemez cenation anladın mı?Ceza yerim ama bunuda bilin ben modluk anketleri yaklaşıyor diye yalakalık yapmam neysem oyumdur arkadaşlarımda bilir ne gibi sinire sahip olduğumu.
Dedigin dogru olabilir. Dikkat edecegim. Tesekkürler beyazsoy.
Baska hatalarim var mi?
benimde arkadaşlarım bilir ne gibi sinire sahip olduğumu rahat ol kimse beni tehdit edemez cenation anladın mı?
benimde arkadaşlarım bilir ne gibi sinire sahip olduğumu rahat ol kimse beni tehdit edemez cenation anladın mı?
Tamamda biz sana yalakalık yapıyorsun demeden niye kendini savunuyorsun?Hahaha orda ne sinire sahip olduğumu kelimelerini tehdit olarak mı algıladın yapma.Ben anketler yaklaşıyor diye sinirimi çekmem yalakalık yapmam manasında kullandım.
bu arada vadiyle ilgili flaş bi bilgi gördüm şimdi konuyu açıyorum kesin değil ama olsun
Tamamda biz sana yalakalık yapıyorsun demeden niye kendini savunuyorsun?
"Star Tv'de ekrana gelen üç dizi bu hafta yayın hayatına ilk kez "merhaba" dedi "
burda da anlatigim bozuklugu var ilk kez merhaba olmaz. zaten merhaba ilk kez olur. burda ilk kezi gereksiz kulanmisin
Beyler Benim Alemto Agamdan Kopyaladığım resim canlanıyo mu sizde??