Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

xdragxx sen mi yazarsın yapma gözünü sevim ya her önüne gelen yazar olmuş vay be :d

dogrusu bu burakla kurtlsr vadidindeki oyuncuyu ayni tevrubede yaptin. bu kez tecrubeli oyunculara haksizlik yapmis oldun .. ezginin bir sezon devam eden dizisi olmadi nerden tecrubeli oluyor

Dedigin dogru olabilir. Dikkat edecegim. Tesekkürler beyazsoy.

Baska hatalarim var mi?

Ceza yerim ama bunuda bilin ben modluk anketleri yaklaşıyor diye yalakalık yapmam neysem oyumdur arkadaşlarımda bilir ne gibi sinire sahip olduğumu.
benimde arkadaşlarım bilir ne gibi sinire sahip olduğumu rahat ol kimse beni tehdit edemez cenation anladın mı? :D

benimde arkadaşlarım bilir ne gibi sinire sahip olduğumu rahat ol kimse beni tehdit edemez cenation anladın mı? :D

Hahaha orda ne sinire sahip olduğumu kelimelerini tehdit olarak mı algıladın yapma.Ben anketler yaklaşıyor diye sinirimi çekmem yalakalık yapmam manasında kullandım.

"Star Tv'de ekrana gelen üç dizi bu hafta yayın hayatına ilk kez "merhaba" dedi "

burda da anlatigim bozuklugu var ilk kez merhaba olmaz. zaten merhaba ilk kez olur. burda ilk kezi gereksiz kulanmisin

bu arada vadiyle ilgili flaş bi bilgi gördüm şimdi konuyu açıyorum kesin değil ama olsun :D

"Star Tv'de ekrana gelen üç dizi bu hafta yayın hayatına ilk kez "merhaba" dedi "

burda da anlatigim bozuklugu var ilk kez merhaba olmaz. zaten merhaba ilk kez olur. burda ilk kezi gereksiz kulanmisin

Ne yalan söyleyeyim beyazsoy yarim saat düsündüm ve sesli sesli okudum ve bir yanlislar var dedim ama ne yanlis tam olarak anlayamamistim..

- - - Ekleme - - -

Beyler Benim Alemto Agamdan Kopyaladığım resim canlanıyo mu sizde??

Evet..