Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

furkan burda anlatim.bozuklugu yapmissin...

Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu, Övül Avkıran ve Payidar Tüfekçioğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi,

dogrusu :

Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu gibi genc yeteneklrrin yaninda Övül Avkıran ve Payidar Tüfekçioğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi,

Herkes diyor Fks 14 büyük gazete filan sandık diye hacı sizin başarılarınızı söyleyinde bizde öğrenelim 😉 Televizyon Gazetesi bence yeterince büyük hatta Yüksel Altuğ gibi bir adam yazısını okuyup cevap yazmış daha ne olsun 😉?
Arkadaşım Türkiye'de büyük bir gazete diyince insanın aklına Televizyon Gazetesi gelmiyor Habertürk,Sabah,Milliyet falan geliyor

Herkes diyor Fks 14 büyük gazete filan sandık diye hacı sizin başarılarınızı söyleyinde bizde öğrenelim 😉 Televizyon Gazetesi bence yeterince büyük hatta Yüksel Altuğ gibi bir adam yazısını okuyup cevap yazmış daha ne olsun 😉?

Yapacak bir sey yok Alper.. Beni bilen bilir zaten, burada yalan söyleyecek halim yok. Linki attim ve herkes yazimi okudu.

furkan burda anlatim.bozuklugu yapmissin...

Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu, Övül Avkıran ve Payidar Tüfekçioğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi,

dogrusu :

Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüboğlu gibi genc yeteneklrrin yaninda Övül Avkıran ve Payidar Tüfekçioğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi,

Bir yazar olarak onu yapamazdim. Bu Burak'i ve Ezgi'yi küçük düsürmüs oluyorum.

Arkadaşım Türkiye'de büyük bir gazete diyince insanın aklına Televizyon Gazetesi gelmiyor Habertürk,Sabah,Milliyet falan geliyor

sen hayatında okulda panoda bile yazı yazamazken adamın yazısını yüksel aytuğ değerlendirmiş var mı ötesi :D yiğidi öldür hakkını yeme diye bi söz var

Birşeyin derdinde değilim :D
TelevizyonGazetesi o kadar büyük değil ama iyi başarı tabii ki

Bu forumda yer alan dizi ve magazin haberlerin %90'i TVgazetesi'ne ait. Ayrica Habertürk dizi ve magazin haberlerini TV Gazetesi'nden aliyor.

Yillarin tiyatro oyuncusu Nedim Saban bile (Kuçuk Hesaplar'da konuk oyunculuk yapti) orada yazarlik yapiyor.

Ve Nedim saban yakinda 'Leyla'nin Evi' dizisini yapacak..

sen hayatında okulda panoda bile yazı yazamazken adamın yazısını yüksel aytuğ değerlendirmiş var mı ötesi :D yiğidi öldür hakkını yeme diye bi söz var
:D Allah Allah tebrik ettim zaten :D Bizde yazarız da işim olmaz işte biz de spor editörüyüz :D
Platiniyle falan konuşuyoruz :D

Bu forumda yer alan dizi ve magazin haberlerin %90'i TVgazetesi'ne ait. Ayrica Habertürk dizi ve magazin haberlerini TV Gazetesi'nden aliyor.

Yillarin tiyatro oyuncusu Nedim Saban bile (Kuçuk Hesaplar'da konuk oyunculuk yapti) orada yazarlik yapiyor.

Ve Nedim saban yakinda 'Leyla'nin Evi' dizisini yapacak..
Arkadaşım sen gazete dedin ya ben de satılan gazetelerden sandım sıkıntı yok

Bir yazar olarak onu yapamazdim. Bu Burak'i ve Ezgi'yi küçük düsürmüs oluyorum.

dogrusu bu burakla kurtlsr vadidindeki oyuncuyu ayni tevrubede yaptin. bu kez tecrubeli oyunculara haksizlik yapmis oldun .. ezginin bir sezon devam eden dizisi olmadi nerden tecrubeli oluyor