seni kıracağıma kalemimi kırarımYapma abi yapma ya onlar efsane oğlu efsaneler heralde ama Abdul onlardan geri değildir ondedir
12 yıllık karakter polat Memati Abdülhey ana omurga oldular yıllarca
valla takas özlemek ayrı da necati abiye yaptıkları çok yanlışAbdülhey çoban efsanesi
Inşallah Necati Şaşmaz dan Özür diler ve geri döner artık özledik abi sende ozlemedin mi
eski ofiste ustanın yanında görmek muazzam olur
Abi Abdulu ayartan bahadirlar vadiye verdikleri zarar çok daha büyük o da hata yaptı ve onlarla beraber gitti ama affedilebilir bir hata bence
dediğin gibi abi bu sezon biran önce bitmeli deneklerde sıkıntı olsa bile vadinin bu reytingleri almaması lazım şu acı bir gerçekki çevremdeki vadi severler her hafta birer birer azalıyor buda deneklerinde fazla önemli olmadığını gösterir.reytingler rezalet ötesi(((((( allah sonumuzu hayır etsin .dünkü bölüme söyliyecek laf bulamıyorum.bir an önce bu sezon bitse de .daha fazla rezil olunmasa
))))))
aynen öyle abicim dizide senaryo bitmiş bizimkiler hala yok denek yok ara vermedi gibi bahane üretiyolar dediğin gibi@34rcp44 bu nasıl bölümler allah aşkına))) bu bölümler vadiye yakışıyor mu allah aşkına
))) dünkü bölüm boş beleş yapılmış bir bölümdü .yok ara vermemişler de yok deneklermiş de hepsi safsafat hiç kimse kendi evindeki pisliği temizleme derdinde deil
))) herkes başka bahanelere sığınıyor . ama asıl en önemli problem vadide .ne hale getirdiler canım diziyi.
canım ne oldu sakin ol kim seni sinirlendirdi yahızımı alamıyorum vlla heryerde nefretimi kusmak istiyorum yazıklar olsun o dünkü bölümle biz dişi kurtlara yaptığınız hakareti unutmucam hepinize yazıklar olsun madem siz biz dişi kurtları o aşkı memnu fatmagülün sucu ne izleyen ergen kadınlarla bir tuttunuz beter olun emii ben vadiye 12 yıldır hiç bukadar kızmadım pembe dizi izlemek istesem gider izlerim o ergen kadınalrla aynı diziyi izlememek için vadi izliyorum ben siz napıyorsunuz o ergen kadınların izlediği dizileri vadiye taşıyıp biz vadi izleyen kadınlara dişi kurtlara hakaret ediyorsunuz
bu arada dişi kurt derken bu vadiyi izleyen her kadın için geçerli değildir
vadi dısında aşkı memnu fatmagülün ucu ne gibi pembe dizi izleyen vadi kadın fanları dişi kurt sınıfına girmez dişi kurtlar sadece aksiyon seven pembe dizi izlemeyen gruptur ve biz dişi kurtları o pembe dizi izleyen kadınlarla dün bir tuttular
şunuda unutmayın dişi kurtlar erkek kurtlardan daha yırtıcıdır😡😡😡
kusura bakma da ne alakası var kendi kendine gelin güvey olmuşsunçiğdem batur iyi bir oyuncu olabilir ama neadar iyi oynarsa oynasın ayoll vadide polat elif aşkı dışında bir aşk yoktur ve o aşk konusuda eski vadis enaryosuna uyuyordu pusu senryosuna aşk gitmiyor polatada elif dısında kimse yakışmıyor kadın seyircimi çekmek istiyorsunuz buyüzdenmi kurtlar vadisini pembe vadi yapıp polat alemdarıda pembe alemdar yapmak dersindesiniz siz böyle yaptıkça kadın seyirci çekmiyorsunuz kadın seyircileri kaçırıyorsunuz kadınlarda 2. olan vadi şuan çoğu kadın seyircisini kaçırmıs durumda bizleri sakın aşkı memnun fatmagülün gülün sucu ne izleyen ergen kadın topluluğuyla akrıştırmayın bizler dişi kurtuz dişi kurtları aşkı memnun fatmagülün sucu ne izleyen ergen kadınlarla akrıştırmaya devam ederseniz eğer sonunuz erkeklerden öcne biz diş kurtlardan gelicektir kurtlar vadisi kadın seyircileri çekmekmi istiyorsunuz o 2 kalas olan akifle cahiti götürün bir yerde yakın 1 tane adam akıllı bir oyuncu alın polatın yanına leylada dahil polatı elif dısında kimseyle pembe dizi tadında aşk yaşatmayın polat kız kulesinin karşısında elifi hayal etse leyla polat ilşkisinden daha çok iyidir adam akıllı oyuncu alın adam akıllı aksiyon çekin biz dişi kurtları başka türlü çekemezsiniz dün utandım kendimden aşkı memnu fatmagülün sucu ne izleyen o ergen kadınlarla bir tutulduğumuzu görünce sinirden çatladım biz dişi kurtları pembe dizi izleyen o ergen kadınlarla bir tutamazınız tamammı başlarım dizinizede o kör gözlü erkek vadicilerede senaristinizede tövbe estafurullah ayoll hayatında hiç küfür etmeyen hiç ağzına küfürün k sini bile almayan hanım hanımcık bir kıza bana bile küfür ettiriceksniz çok zorluyorsunuz sabrınızı haberiniz olsun😡
takascım izleyen bayanlarda var sadece erkekler tutmuyor ayakta cnm benim🙂kusura bakma da ne alakası var kendi kendine gelin güvey olmuşsun
dişi kurt falan hikaye vadiyi ayakta tutan erkeklerdir o yüzden erkek kitleye sıkı sıkıya bağlanmak lazım tabi izleyen kadınlarımız baş tacımız orası ayrı
ofise bi dönelim de gerisi kolay vadinin silahları çok kuvvetli daha sahaya sürmedi merak etmeyin
kusura bakma da ne alakası var kendi kendine gelin güvey olmuşsun
dişi kurt falan hikaye vadiyi ayakta tutan erkeklerdir o yüzden erkek kitleye sıkı sıkıya bağlanmak lazım tabi izleyen kadınlarımız baş tacımız orası ayrı
ofise bi dönelim de gerisi kolay vadinin silahları çok kuvvetli daha sahaya sürmedi merak etmeyin
@takas ayoll anlamıyorsun vadi senaristleri bu yıl erkek kitleye yönelmiyor kadın kitleye oynamaya çalısıyorlar ve saçma sapan brezilya bölümleri çekiyorlar vadinin kadın seyirciside aksiyon diye izliyor bu diziyi bizi çekmeleri için pembe dizi yapmalarına gerek yok sen tam olarak ne dediğimi anlamamışsın 🙂🙂🙂canım ne oldu sakin ol kim seni sinirlendirdi ya![]()
tnt sezonu ben hatırlıyorum aga o zaman pana nın resmi forumundaydım herkes çok beğeniyorduyorumlara biraz göz attım vadiciler dizide aşk sahnesi görmek kesinlikle istemiyor acilen şu aşk meşk olaylarına son vermeleri lazım
o değilde zamanında tnt sezonunu beğenmiyordu millet valla şimdi beyaz tv de izliyorum müthişmiş müthiş![]()