Polat Şaşmaz
Favori Üye
polat ta fehmi nin pusat hamlesine karşı yusuf hamlesini kullanabilir diye düşünüyorumkurtlar vadisi 251, fragman konusuna yorumumu yaptım))) o yorumu buraya da kopyalayım
hepsi de ellerine tabancalarını almışlar,teker teker sıraya dizilip otomatik silahlı sözde 3. dünya savaşını başlatacak özel eğitimli armegeddon timini öldürüyor))))))) yani buna en kibarında pesssssssssssssssssssssss derlerrrrrrrrrrrrr
cahit veya polat oradan nasıl vurulmadan çıkıyor, bari biri vurulsa da ozi hakkındaki düşüncelerimizi sıradanlaştırmasalar))))))
fragmanda polat fehmi buluşması ve pusat fehmi konuşması dışında kayda değer hiçbir şey yok maalesef![]()
benim aklıma ne geldi biliyon mu ? aslan beyin ölmeden evvel karahanlının yanına gidip bende seninle ilgili saklı bir hazine var demesi gibipolat ta fehmi nin pusat hamlesine karşı yusuf hamlesini kullanabilir diye düşünüyorum
aynen abi o tarz bir durum olması nerdeyse kesin bence bu kapışma epey heyacan katarbenim aklıma ne geldi biliyon mu ? aslan beyin ölmeden evvel karahanlının yanına gidip bende seninle ilgili saklı bir hazine var demesi gibi)))) bence her iki tarafta birbirlerine şah çekecek ama tabiki de polatın şah'ı daha etkili olacaktır
)) sonuçta evlat herşeye bedel
))
fragmana bakarak yorum yapmak istemiyorum fragmana göre çok durgun bir bölüm geliyor fragmanda gösterilmeyen sahnelere olduğuna inanıyorum ona istinaden yine güzel bir bölüm gelecek diyorumkesinlikle bu diyaloglar baya bir heyecan katacaktır))) ben bu bölümde baya bir eskiye dönük çakırlı polatlı veya başka biriyle alakalı flash backler bekliyorum
))) inşaallah çakırı bu sefer gösterirler . özellikle de kafa kesme sahnesi ve hal....... ittttt'li sahneler
)))))
OLURSA güzel olur ben şimdilik bu olasılığı zayıf görüyorum@-KADİR- polat fehmi görüşmesi yeni ofiste olacak diyorlar))))
ben bu olasılığın çok yüksek olduğunu düşünüyorumOLURSA güzel olur ben şimdilik bu olasılığı zayıf görüyorum
Umarım güzel bir şekilde anlatırlar. Fehmi bence oğluna bile resti çekebilir sonuçta karşısında yer alıyor.polat cahit'e kuzuzadelerle ilgili bilmedigin gercekler var demisti.o zaman suhayla kozmik odadan yeni cikmisti.muhtemelen onemli bilgiler aldi suhadan.karacaahmetin de bu durumla bir bağı olabilir.bence polat bununla ilgili gorusecek.hatta ben polatin ona karsi yusuf gibi bir kozunun oldugunu dusunuyorum.fehmi oglu icin polatla ittifak bile yapabilir. @papuleoo