Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

plandı yada mlandı sonuçta o tuzağa düşerek aralarında bir ilişki söz konusu oldu ve hamile kaldı :)))) bu çocuğu leylekler getirmedi deil mi @vadikızı

plandı yada mlandı sonuçta o tuzağa düşerek aralarında bir ilişki söz konusu oldu ve hamile kaldı :)))) bu çocuğu leylekler getirmedi deil mi @vadikızı
ayy china mm bende leylekler getirdi sanıyordum ya:Fşaka bir yana
evet ilişki söz konusu oldu maalesef birşey diyimmi çok güleceksin ben
inci hamile kalana kadar beraber olduklarına inanmadım ya

@-KADİR- polat leyla sahnelerini izledim gerçekten süper olmuş :))) hele ki aşkın olmasa şarkısıyla daha da duygu yüklü olmuş:))))) ve fakat bir daha böyle sahnelerin olabilme olasılığının sıfır altında olduğuna kanaat getirdim :))) nagehan yenge adamın gözünü oyar vallahi :))))))

aslında @vadikızı inci polat mevzuunu @-KADİR- 'İN polat ZİNA MI YAPACAKTI DEMESİNDEN DOLAYI AÇTIM :))))) sonuçta önümüzde inci gibi bir örnek duruyor:)))
ayoll senaristlere tnt sezonunda birşeyler olmuştu tuhaf tuhaf fantaziler uyguladıalr vadi üzerinden :F:F:F
polatın en büyük düşmanı olan ikenderle ytan onun kadını olan inci ile polatı aynı yatağa koydular polatın inciden bebeği oldu büyük bir fantazi gerçekten :A:A:A
çakırın eski dönemden tanıdığı ve arkadaşı olan mete ağır aynı anda polat ve pusatın düşmanı konumundayken onuda nesrin le yatağa soktular :F
eski vadiden çakırın kardeşi deryaya aşık olan memati bu seferde büyür büyümez çakırın kızı selviye göz koymuş oldu:F
ayolll ne çeşit bir ruh halindeydi senaristler aile içi düşmanlar araı bir çok fantazi denediler vadi üzerinden belkide içlerinde kalmış kendi fantazilerini dışa vurdular artık bilemiyorum tuhaf şeyler yaptılar:A:A

@-KADİR- polat leyla sahnelerini izledim gerçekten süper olmuş :))) hele ki aşkın olmasa şarkısıyla daha da duygu yüklü olmuş:))))) ve fakat bir daha böyle sahnelerin olabilme olasılığının sıfır altında olduğuna kanaat getirdim :))) nagehan yenge adamın gözünü oyar vallahi :))))))
nagehan necati beye saygı duysun karışmasın bence necati şaşmaz
işini bilir

ayoll senaristlere tnt sezonunda birşeyler olmuştu tuhaf tuhaf fantaziler uyguladıalr vadi üzerinden :F:F:F
polatın en büyük düşmanı olan ikenderle ytan onun kadını olan inci ile polatı aynı yatağa koydular polatın inciden bebeği oldu büyük bir fantazi gerçekten :A:A:A
çakırın eski dönemden tanıdığı ve arkadaşı olan mete ağır aynı anda polat ve pusatın düşmanı konumundayken onuda nesrin le yatağa soktular :F:F:F
eski vadiden çakırın kardeşi deryaya aşık olan memati bu seferde büyür büyümez çakırın kızı selviye göz koymuş oldu:F
ayolll ne çeşit bir ruh halindeydi senaristler aile içi düşmanlar araı bir çok fantazi denediler vadi üzerinden belkide içlerinde kalmış kendi fantazilerini dışa vurdular artık bilemiyorum tuhaf şeyler yaptılar:A:A
:F:F:F bak diğerlerini unutmuştum :))))) Aşçı bahçıvana, bahçıvan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa, dizinin adı grup indirimi.:kiki::kiki::kiki:kusura bakma biraz +18 oldu ama :)))) o zaman ki senaristlerin ruh halini en güzel cem yılmaz üstad dile getirmiş :A:A:A

:F:F:F bak diğerlerini unutmuştum :))))) Aşçı bahçıvana, bahçıvan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa, dizinin adı grup indirimi.:kiki::kiki::kiki:kusura bakma biraz +18 oldu ama :)))) o zaman ki senaristlerin ruh halini en güzel cem yılmaz üstad dile getirmiş :A:A:A
hahhahah süperr abişkom :F:F:F

ayy bakkk abdülhey sultanla aşk yaşayınca memati kızmıştı ölmüş adamımızın eşi diye polat ise abdülheye destek verdi
sonra memati selviyle beraber olduğunda pusat haliyle tepki gösterdi sonra polat mematiye destek oldu ayoll hatta nesrin mete ağırla aşk yaşarken polat yine pusata karşı gelip nesrinlere destek oldu
polatın hep aynı söylediği bir söz vardı sevmişler birbirini diye
ama iş kendi kız kardeşine gelince busefer aşka sevgiye destek veren polat cahitle safiyeye karşı çıktı
tipik bir türk erkeği iş kendi akrdeşine gelince işine gelmiyor ama diğer kızlar olunca birşey demiyor polatı bile tipik bir türk erkeği moduna soktu bu senaristler :F:F:F
pusatın akrdeşi ve annesine göz koyarlarken polat efendiye hava hoşştu ama bu senaristlere güven olmuyor buseferde poaltın kız kardeşine cahiti getirdiler ve polat efendinin bu sefer işine gelmedi
tipik bir türk erkeği yolda geçen kızlara laf at kendi kız akrdeşine gelince kimse göz ucuyla bile bakmasın :F:F:F

hahhahah süperr abişkom :F:F:F

ayy bakkk abdülhey sultanla aşk yaşayınca memati kızmıştı ölmüş adamımızın eşi diye polat ise abdülheye destek verdi
sonra memati selviyle beraber olduğunda pusat haliyle tepki gösterdi sonra polat mematiye destek oldu ayoll hatta nesrin mete ağırla aşk yaşarken polat yine pusata karşı gelip nesrinlere destek oldu
polatın hep aynı söylediği bir söz vardı sevmişler birbirini diye
ama iş kendi kız kardeşine gelince busefer aşka sevgiye destek veren polat cahitle safiyeye karşı çıktı
tipik bir türk erkeği iş kendi akrdeşine gelince işine gelmiyor ama diğer kızlar olunca birşey demiyor polatı bile tipik bir türk erkeği moduna soktu bu senaristler :F:F:F
pusatın akrdeşi ve annesine göz koyarlarken polat efendiye hava hoşştu ama bu senaristlere güven olmuyor buseferde poaltın kız kardeşine cahiti getirdiler ve polat efendinin bu sefer işine gelmedi
tipik bir türk erkeği yolda geçen kızlara laf at kendi kız akrdeşine gelince kimse göz ucuyla bile bakmasın :F:F:F
canım polat cahitle safiyeye karşı çıktı ama şu an bu durumdan vazgeçti
artık cahitle safiyeye birşey demiyor birbirlerini sevdiklerini gördü polat
artık karşı çıkmıyor
ayrıca kalp bu kime aşık olacaığını seçemiyor memati selvi yanlıştı ama
ortada aşk vardı polatta aşka destek verdi

canım polat cahitle safiyeye karşı çıktı ama şu an bu durumdan vazgeçti
artık cahitle safiyeye birşey demiyor birbirlerini sevdiklerini gördü polat
artık karşı çıkmıyor
ayrıca kalp bu kime aşık olacaığını seçemiyor memati selvi yanlıştı ama
ortada aşk vardı polatta aşka destek verdi
ayoll polatın cahitlere evet dediği yok cahit şuan safiyeden uzak durduğu için polat efendi ses çıkarmıyor :A:A:A

pusatın annesi ve kardeşine göz koyarlarken polat efendinin keyfi yerinde ama sıra kendi kardeşine gelince bir yerinden zıpladı:F

siz bayanlar her detayı en ince ayrıntısına kadar didikliyorsunuz valla pes ne diyebilirim ki .....:)))) konuyu nereden aldın nereye bağladın tebrik ederim :))))) kırk yıl düşünsem bu verdiğin örnekleri ne hatırlarım nede olayı polatın kardeşine getirebilirim :))))) sizin tersten çalışan zekanıza hayranım :)))) @Çiğdem- :))) valla vadideki aşk üçgenlerini beşgenlerini sayende tekrar hatırladık :))))

siz bayanlar her detayı en ince ayrıntısına kadar didikliyorsunuz valla pes ne diyebilirim ki .....:)))) konuyu nereden aldın nereye bağladın tebrik ederim :))))) kırk yıl düşünsem bu verdiğin örnekleri ne hatırlarım nede olayı polatın kardeşine getirebilirim :))))) sizin tersten çalışan zekanıza hayranım :)))) @Çiğdem- :))) valla vadideki aşk üçgenlerini beşgenlerini sayende tekrar hatırladık :))))
hahahahahaha ayyy öyle konuyu inciden aldım türk erkeklerine bağladım:A:A:A

@Master.1000 @Çiğdem- @34rcp44 @vadikızı @-KADİR- @takas
@Maskeli Fedai bu ustanın yeni mekanı herhalde

CATLRIsWoAAbYv9.jpg:large

ayy bence fehmiyi yeni mekanına çağrıyor polat son sahne olabilir hatta 🙂
fehmiyi yeni mekanına çağırıp tokatlayıp evine postalıyacak :)))) biz senin ağa babalarını yedik sende kimsin diyecek :)))) suha tarık kozmik odada polata yusufun ahmet dayının elinde olduğu bilgisini kesin vermiştir :))) bu bölüm olmasa da bir daha ki bölümde ahmet dayı polat sahnesi görebiliriz diye düşünüyorum :)))))) yani ahmet dayı'nın ocaklarla bağlantılı olduğu ortaya çıkacak oradan da polata bağlayacaklar :)))) nereden çıkardın diye soracak olursan o meşhur menemen sahnesinde polat fehmiyle alakalı olarak cahite senin bilmediğin konular var demişti :))))

ayoll polatın cahitlere evet dediği yok cahit şuan safiyeden uzak durduğu için polat efendi ses çıkarmıyor :A:A:A

pusatın annesi ve kardeşine göz koyarlarken polat efendinin keyfi yerinde ama sıra kendi kardeşine gelince bir yerinden zıpladı:F
yok cnm ya safiye her zaman cahiti soruyor polata birşey demiuor polat

burasımı yeni mekan

Son düzenleme:
NAMLU'YU POLAT'A DOĞRULTUP TATİLE ÇIKTI

17 Mart 2015 Salı, 11:01:20Güncelleme: 11:06:20

Sorulardan yolda yürüyemeyecek hale gelen Özgür Teke çareyi tatile çıkmakta buldu
HT MAGAZİN

Kurtlar Vadisi’nde Mr. Ozzy’yi canlandıran Özgür Teke, dizinin son saniyesinde silahının namlusunu Polat Alemdar ve adamı Cahit’e doğrultmuştu. Dizi o saniyede bitince dizinin hayranları, Teke’yi “Polat’ı vuracak mısın?” diye soru yağmuruna tuttu. Yolda yürüyemeyecek hale gelen ve soruyu cevaplandırmadığı için zor durumda kalan Teke, perşembe gününe kadar Paris’e tatile gitti. Teke, Fransız sevgilisi Catherine ile Paris’te tatil yapıyor.

HABERTURK

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy