Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet abi bizde bekliyoruz inşallah sadece beklemiş olmayız :)
yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyor :))) hele bir sahne var pusat baltazar sahnesi gibi........ meydanda herkes birbirne sıkıyor armegeddon out bizim cengaverler in......... oluyor :))))) mermi bizim adamlara teğet geçiyor resmen :)))))) ve bu sahneyi hangi kafa yapısıyla çektiklerini çok merak ediyorum :)))))) birileri bizim kilere kurşun mu döktürmüş acaba :F:F:F:F kurşunlar bile uğramaz olmuş :A:A:A

yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyor :))) hele bir sahne var pusat baltazar sahnesi gibi........ meydanda herkes birbirne sıkıyor armegeddon out bizim cengaverler in......... oluyor :))))) mermi bizim adamlara teğet geçiyor resmen :)))))) ve bu sahneyi hangi kafa yapısıyla çektiklerini çok merak ediyorum :))))))
farkı doğan karaca abi ....

acayip güzel olmuş videoyu hazırlayan ve düşünenlere tebrikler bakalım süpriz neymiş

Polat Alemdar'ın Leyla'ya büyük sürprizi ne olacak? Polat & Leyla özel:

CASemJ5UgAEkUjt.jpg:large
ayyy bu çok güzelllll ne güzel gülmüş polatımmmmmmmm

TÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...
vallamı bakalım çıkacakmı

@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ee polat ın hiç düşmanı bitmez ki abi napsın adam oda insan yani zina mı etsin illa :)

bayıldım videoya kim yapmışsa eline sağlık ya

nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi
seviyor leylayı ne var bunda ya oda mutlu olsun artk ne teneşiri ya😉

bayıldım videoya kim yapmışsa eline sağlık ya

nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi
seviyor leylayı ne var bunda ya oda mutlu olsun artk ne teneşiri ya😉
değil mi abla silahlar konuşursa olmaz biraz derin aşklar aşıklar konuşsun:)

inciyle olan münasebeti neydi o zaman :))))) evli deildi hamile kaldığında ben öyle hatırlıyorum :)))) veledi zina :)))) oda yar olmadı zaten :))))
evet hamile değildi polatta bunun hata olduğunu anladı zaten
ayrıca inci sevgilisi falan değildi plandı ama polat hamile kalacağını
düşünemedi tabii ayrıca inci iskenderle beraberdi