- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
işte o sahnelerde eskilere flash back bekliyorum çakırlı polatlıTÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...
işte o sahnelerde eskilere flash back bekliyorum çakırlı polatlıTÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...
evet abi bizde bekliyoruz inşallah sadece beklemiş olmayızişte o sahnelerde eskilere flash back bekliyorum çakırlı polatlı))))
yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyorevet abi bizde bekliyoruz inşallah sadece beklemiş olmayız![]()
farkı doğan karaca abi ....yoksa onun haricinde bölüm tırta benziyor)) hele bir sahne var pusat baltazar sahnesi gibi........ meydanda herkes birbirne sıkıyor armegeddon out bizim cengaverler in......... oluyor
)))) mermi bizim adamlara teğet geçiyor resmen
))))) ve bu sahneyi hangi kafa yapısıyla çektiklerini çok merak ediyorum
)))))
leyla polat olayında ki süprizden mi bahsediyoracayip güzel olmuş videoyu hazırlayan ve düşünenlere tebrikler bakalım süpriz neymiş
tabi ki abi şu an için bölüm de en çok beklediğim hususleyla polat olayında ki süprizden mi bahsediyor))))
ne o olm artık aşk meşk mevzularına mı merak sardıntabi ki abi şu an için bölüm de en çok beklediğim husus
ben de hiç haz etmem aşk meşk konularından ama ustayı severim onun mutluluğu benim mutluluğumne o olm artık aşk meşk mevzularına mı merak sardın)))) ben zerre ilgilenmiyorum bu gibi konularla
))))
ayyy bu çok güzelllll ne güzel gülmüş polatımmmmmmmmPolat Alemdar'ın Leyla'ya büyük sürprizi ne olacak? Polat & Leyla özel:
![]()
vallamı bakalım çıkacakmıTÜYO | Fehmi, Pusat'a Polat'ın babasını kullanıp, mafyayı nasıl çökerttiğini anlatacak...
göremiyorum ama odur
ee polat ın hiç düşmanı bitmez ki abi napsın adam oda insan yani zina mı etsin illa@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi@-KADİR- bu kadar düşmanın var iken kızının etrafında sinsice planlar yapılır iken evlilik teklifi yapıyorsan bunun tek nedeni vardır kırkından sonranı azanı teneşir paklar))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
değil mi abla silahlar konuşursa olmaz biraz derin aşklar aşıklar konuşsunbayıldım videoya kim yapmışsa eline sağlık ya
nazife annenin vasiyeti bu polatla yapmak istedi evlenmek istedi
seviyor leylayı ne var bunda ya oda mutlu olsun artk ne teneşiri ya😉
evet kadirim ya artık polat mutlu olsun adamın ağlamaktan canı çıktı bedeğil mi abla silahlar konuşursa olmaz biraz derin aşklar aşıklar konuşsun![]()
usta bir sefer de mutlu olsun ben de aynen öyle söylüyorumayrıca polat yapılan planlardan haberi yok adam martinden bir şüphelense
evet kadirim ya artık polat mutlu olsun adamın ağlamaktan canı çıktı be
inciyle olan münasebeti neydi o zamanee polat ın hiç düşmanı bitmez ki abi napsın adam oda insan yani zina mı etsin illa![]()
ee polat ın hiç düşmanı bitmez ki abi napsın adam oda insan yani zina mı etsin illa![]()
evet hamile değildi polatta bunun hata olduğunu anladı zateninciyle olan münasebeti neydi o zaman)))) evli deildi hamile kaldığında ben öyle hatırlıyorum
))) veledi zina
))) oda yar olmadı zaten
)))